EmCen Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistolla hoidat kirjanpidon ja palkanlaskennan yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Ohjelmistokumppani, joka yhdistää ihmiset ja liiketoiminnan prosessit

Emme toimita pelkkää teknologiaa vaan huolehdimme, että ihmiset ovat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen keskiössä. Olemme tilitoimistojen, liittojen & järjestöjen ja konsernien luottokumppani. Tunnet meidät nimeltä.

Me haluamme, että yhteistyökumppanimme menestyvät – siksi olemmekin luoneet tilitoimistoille täysin uuden kumppanuusohjelman.
Tutustu ja ota käyttöön

Ammattilaisen tunnistaa työkaluista

Suunniteltu sinulle, joka arvostat hallittua automaatiota, kattavia toiminnallisuuksia ja todellista suorituskykyä talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoltasi. Olemme yritysten, tilitoimistojen, liittojen ja järjestöjen luottokumppani. Tunnet meidät nimeltä.

Jätä lelut, valitse EmCe
EmCen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijat

Itsenäinen ja sopivan kokoinen ohjelmistokumppani

Meillä tekemisen keskiössä ovat ihmiset

Kumppanin valinnalla on yhtä tärkeä merkitys kuin valitulla ohjelmistolla. Olemme olleet rakentamassa parempia taloushallinnon ohjelmistoja yli 40 vuoden ajan ja muotoilleet toiminnanohjausratkaisuja asiakkaidemme tarpeeseen puolet tuosta ajasta. Meidät tunnetaan vahvana taloushallinnon osaajana, kotimaisena ja kuuntelevana ohjelmistokumppanina. Tunnet meidät myös nimeltä ja saat palvelulle kasvot.

Terveisin, Elina, Harri ja Jukka ja 60 muuta EmCeläistä.

Tutustu asiakkaisiimme
 • Tilitoimistot

  Olemme olleet mukana tukemassa tilitoimistojen arkea ja auttaneet heitä menestymään jo neljän vuosikymmenen ajan.

 • Yritykset & konsernit

  Tarjoamme taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja, palveluja ja koulutusta yrityksille ja konserneille.

 • Liitot & järjestöt

  Meillä on vahva osaaminen ja ymmärrys liittojen, järjestöjen ja säätiöiden toiminnasta ja taloushallinnon erityistarpeista.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.

Miikka Seppälä
TOIMITUSJOHTAJA, SÄRKÄNNIEMI

EmCe sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tilitoimistoille ja yrityksille

Yrityksesi tarpeita ja kokoa vastaava sähköinen taloushallinto-ohjelma on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa ja kasvun mahdollistaja. Automatisoidut ja digitalisoidut talousprosessit ovat yksi menestyksen kulmakivistä. Hoida taloushallintoa puhtaasti sähköisesti tai perinteisesti ”mappikirjanpitona”. Meillä sinulla on vapaus valita.

Tutustu EmCe Taloushallintoon
 • Kirjanpito-ohjelma

  Hoida yrityksen kirjanpito modernisti sähköisesti tai perinteisesti mappikirjanpitona.

 • Palkanlaskentaohjelma

  Hoida koko palkanlaskennan polku palkan laskemisesta, maksamiseen ja viranomaisilmoituksiin.

 • Laskutusohjelma

  Moduuli sisältää kaikki laskutuksessa ja myyntitapahtumien käsittelyssä tarvittavat työkalut.

 • EmCe 365 -palvelut

  Tuo päivittäiset taloushallinnon tehtävät ketterästi käyttäjien saataville – laitteesta ja paikasta riippumatta.

.

Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) on valmis alusta kasvuyhtiön, konsernin tai kansainvälistyvän yrityksen toiminnanohjaukselle.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii kasvun mahdollistajana

Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) on valmis alusta kasvuyhtiön, konsernin tai kansainvälistyvän yrityksen toiminnanohjaukselle. Yhdistä kaikki liiketoiminnan tärkeimmät osat yrityksen digitaaliseen sydämeen, joka ei rajoita vaan mahdollistaa.

Tutustu D365 Business Centraliin
 • Taloudenhallinta

  Yhdistä liiketoiminnan eri osa-alueet, tuo tieto taloushallintoon ja kotiuta se kassavirtana. Hyödynnä EmCen vahva tausta taloushallinnon osaajana.

 • Toimitusketju

  Optimoi varaston toiminta, suoraviivaista prosesseja ja kohenna toimitusten luotettavuutta. Tuota tarkkaa ja ajantasaista tietoa huoltopalvelun kokonaislaadusta ja huoltovarmuudesta.

 • Asiakkuudenhallinta

  Hallitse asiakastietoja, johda myyntiä ja seuraa asiakkuuden kehitystä. Tehosta tiedon kulkua aina myynnistä toimitukseen. Tunnista mahdolliset ongelmat jo ennen niiden esiintymistä.

 • Valmistusteollisuus

  Paranna tiedon kulkua, automatisoi päivittäisiä prosesseja ja hallita resursseja reaaliaikaisten tietojen avulla. Optimoi projektin, kustannustenhallinnan ja tuotannon suunnittelua.

Miksi EmCe?

 • Kokenut ja kotimainen kumppani

 • Saat kasvot ja nimen yhteistyölle

 • Vahva toimiala- ja liiketoimintaymmärrys

Yli 40 vuoden kokemus taloushallinnon ohjelmistojen kehityksestä, tuotannosta ja implementoinnista on opettanut meitä ymmärtämään asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. Tätäkin tärkeämpänä taitona pidämme asiakkaidemme kuuntelua. Siksi EmCe.

Ota yhteyttä

Asiakkaita, joita olemme auttaneet

Lue lisää
Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista kertoo kokemuksia EmCen talous- ja palkanlaskentajärjestelmistä.
EmCen palkanlaskentajärjestelmä ja kirjanpito-ohjelma - Reumaliiton talouspäällikkö Anni Pyyn valinta yhdistyksen järjestelmäksi.
Finnparkin pääkirjanpitäjä Riitta Kuparinen kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

Millaisia ajatuksia heräsi?

Lähetä viesti, soita tai varaa aika suoraan kalenterista. Kuuntelemme millaisia tarpeita yrityksellänne on ja miten voimme auttaa teitä asian kanssa eteenpäin.

Ota yhteyttä myyntiin

Uusimmat ajankohtaiset

Lue lisää