Ajankohtaista

EmCe-nimen tarina

Blogi - 25.2.2020

Oletko koskaan miettinyt mistä nimi EmCe juontaa juurensa?

Lue lisää »

Näin tyhjennät selaimesi välimuistin

Blogi - 19.2.2020

Tässä ohjeessa neuvomme miten yleisimpien selainten välimuisti tyhjennetään.

Lue lisää »

Palkkahallinnon muistilista vuodelle 2020

Blogi - 20.12.2019

Vuodenvaihde tekee taas tuloaan ja uuden vuoden alussa on jälleen monta muistettavaa asiaa palkkahallinnossa työskenteleville. Helpottaaksemme muistettavien asioiden määrää kokosimme teille muistilistan ennen vuoden 2020 ensimmäisiä palkka-ajoja.

Lue lisää »

Avainsanat

Palkkahallinto

Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista

Blogi - 26.11.2019

Tositelajit InvoiceReadyssä käytetään yleisesti tilikausikohtaista tositenumerointia. Nämä asetukset määritellään ikkunalla Asetukset > Tiliöinnin asetukset > Tositelajit. Yleisesti käytössä on Tilikausittainen numerointi –valinta, jolloin tapahtumat saavat tositenumeron automaattisesti siirrettäessä tapahtumaa maksatusjärjestelmään. Tilikausittaista tositenumerointia käytettäessä tilikausi päätellään tapahtuman tositepäivän perusteella. Jo ennen vuodenvaihdetta tulee ostolaskuja, joissa tositepäivänä on vuoden 2020 tositepäiväys. Tämän...

Lue lisää »

Avainsanat

BaswareInvoiceReady

Verkkolasku kulkee myös Postin lakon aikana

Blogi - 15.11.2019

Postin lakko voi aiheuttaa isoja viiveitä kirjepostille, mikä tarkoittaa että laskujen eräpäivät saattavat olla ja mennä ennen kuin vastaanottaja on edes nähnyt laskua. Verkkolasku sen sijaan saapuu aina ajallaan ennen eräpäivää.

Lue lisää »

1 2 3 18