Ajankohtaista

Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?

Blogi - 24.12.2018

EmCen käyttäjäpäivillä marraskuussa vieraili toinen toistaan inspiroivampia puhujia. Yksi heistä oli Panu Luukka, joka kertoi yrityskulttuurin tärkeydestä ja palkkahallinnon roolista yrityskulttuurin luomisessa. Kun yrityksessä vallitsee toimiva yrityskulttuuri, näkyy se usein myös yrityksen tuloksessa. Lue artikkelistamme, miten onnistunut yrityskulttuuri rakennetaan ja miten sitä pidetään yllä!

Lue lisää »

Teknologiasta tehoa työntekoon ja taloushallintoon

Blogi - 23.12.2018

EmCen käyttäjäpäivillä vieraili tänä vuonna toinen toistaan inspiroivampia puhujia. Tunnelmoimme nyt marraskuisia käyttäjäpäiviä näin jälkikäteen! Tekoälyn sanansaattaja Taneli Tikka kävi kertomassa meille, miltä työn tulevaisuus näyttää tekoälyn ja edistyneen teknologian yleistyessä organisaatioissa. Lue lisää Tikan mietteistä tästä artikkelista!

Lue lisää »

EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta

Blogi - 22.12.2018

Joulun ja vuodenvaihteen pyhien kynnyksellä  on hyvä hetki summata sitä, miten tämä vuosi meni ja mitä ensi vuonna on luvassa.

Lue lisää »

Auta yhdessä EmCen kanssa

Blogi - 12.12.2018

Tänä jouluna EmCen tontut paketoivat 100 lahjaa vähävaraisille lapsille, jotka muutoin jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Toivomme, että sinä tulet pukin apukäsiksi. Auttaminen on helppoa!

Lue lisää »

Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista

Blogi - 9.12.2018

Ostolaskut InvoiceReadyssä käytetään yleisesti tilikausikohtaista tositenumerointia. Nämä asetukset määritellään ikkunalla Asetukset > Tiliöinnin asetukset > Tositelajit  Yleisesesti käytössä on Tilikausittainen numerointi -valinta, jolloin tapahtumat saavat samoin tositenumeron automaattisesti siirrettäessä tapahtuma maksatusjärjestelmään. Tilikausittaista tositenumerointia käytettäessä tilikausi päätellään tapahtuman tositepäivän perusteella. Jo ennen vuodenvaihdetta tulee ostolaskuja, joissa tositepäivänä on vuoden 2019 tositepäiväys....

Lue lisää »

Avainsanat

BaswareInvoiceReady
1 2 3 16