Ajankohtaista

Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!

Blogi - 29.1.2019

Viime viikon Tili- ja Veropäivät sujuivat Finlandia-talolla 21.-22.1. varsin makeasti EmCen osalta. Ständillämme kävi moni tuttu naama -  ja kiitettävän paljon myös uusia kasvoja!

Lue lisää »

Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti

Blogi - 20.1.2019

Kellokoskella Tuusulassa oli mitä parhain talvinen aurinkoinen keli, kun menimme ja yllätimme asiakkaamme Tilipalvelu Saarelan tammikuisen keskiviikon piristykseksi.

Lue lisää »

Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?

Blogi - 24.12.2018

EmCen käyttäjäpäivillä marraskuussa vieraili toinen toistaan inspiroivampia puhujia. Yksi heistä oli Panu Luukka, joka kertoi yrityskulttuurin tärkeydestä ja palkkahallinnon roolista yrityskulttuurin luomisessa. Kun yrityksessä vallitsee toimiva yrityskulttuuri, näkyy se usein myös yrityksen tuloksessa. Lue artikkelistamme, miten onnistunut yrityskulttuuri rakennetaan ja miten sitä pidetään yllä!

Lue lisää »

Teknologiasta tehoa työntekoon ja taloushallintoon

Blogi - 23.12.2018

EmCen käyttäjäpäivillä vieraili tänä vuonna toinen toistaan inspiroivampia puhujia. Tunnelmoimme nyt marraskuisia käyttäjäpäiviä näin jälkikäteen! Tekoälyn sanansaattaja Taneli Tikka kävi kertomassa meille, miltä työn tulevaisuus näyttää tekoälyn ja edistyneen teknologian yleistyessä organisaatioissa. Lue lisää Tikan mietteistä tästä artikkelista!

Lue lisää »

EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta

Blogi - 22.12.2018

Joulun ja vuodenvaihteen pyhien kynnyksellä  on hyvä hetki summata sitä, miten tämä vuosi meni ja mitä ensi vuonna on luvassa.

Lue lisää »

1 2 3 17