Ajankohtaista

Palkkahallinnon muistilista vuodelle 2020

Blogi - 20.12.2019

Vuodenvaihde tekee taas tuloaan ja uuden vuoden alussa on jälleen monta muistettavaa asiaa palkkahallinnossa työskenteleville. Helpottaaksemme muistettavien asioiden määrää kokosimme teille muistilistan ennen vuoden 2020 ensimmäisiä palkka-ajoja.

Lue lisää »

Avainsanat

Palkkahallinto

Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista

Blogi - 26.11.2019

Tositelajit InvoiceReadyssä käytetään yleisesti tilikausikohtaista tositenumerointia. Nämä asetukset määritellään ikkunalla Asetukset > Tiliöinnin asetukset > Tositelajit. Yleisesti käytössä on Tilikausittainen numerointi –valinta, jolloin tapahtumat saavat tositenumeron automaattisesti siirrettäessä tapahtumaa maksatusjärjestelmään. Tilikausittaista tositenumerointia käytettäessä tilikausi päätellään tapahtuman tositepäivän perusteella. Jo ennen vuodenvaihdetta tulee ostolaskuja, joissa tositepäivänä on vuoden 2020 tositepäiväys. Tämän...

Lue lisää »

Avainsanat

BaswareInvoiceReady

Verkkolasku kulkee myös Postin lakon aikana

Blogi - 15.11.2019

Postin lakko voi aiheuttaa isoja viiveitä kirjepostille, mikä tarkoittaa että laskujen eräpäivät saattavat olla ja mennä ennen kuin vastaanottaja on edes nähnyt laskua. Verkkolasku sen sijaan saapuu aina ajallaan ennen eräpäivää.

Lue lisää »

Uusi verkkolaskulaki – Mistä on kyse?

Blogi - 10.10.2019

Uusi verkkolaskulaki antaa yritykselle oikeuden vaatia laskut verkkolaskuina

Lue lisää »

Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!

Blogi - 29.1.2019

Viime viikon Tili- ja Veropäivät sujuivat Finlandia-talolla 21.-22.1. varsin makeasti EmCen osalta. Ständillämme kävi moni tuttu naama -  ja kiitettävän paljon myös uusia kasvoja!

Lue lisää »

1 2 3 17