Ajankohtaista

WANTED: Järjestelmäasiantuntija

Rekry - 28.6.2019

Haemme järjestelmäasiantuntijaa osaksi tuotekehitystiimiämme Helsingin Vallilaan.

Lue lisää »

Avainsanat

Rekry

WANTED: Junior Software Developer Ouluun

Rekry - 26.6.2019

Etsimme Oulun toimipisteeseemme uransa alkutaipaleella olevaa tai mahdollista alanvaihtoa miettivää ohjelmistokehittäjää, oppimaan ja kehittämään Microsoft Dynamics 365 Business Central (aiemmin Microsoft Dynamics NAV) liiketoimintaratkaisua asiakasprojekteissa. Sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa ohjelmointikokemusta, joko aikaisemmista työtehtävistä tai omien tai koulun projektien parista. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on oma innokkuutesi oppia uutta ja kehittyä....

Lue lisää »

Avainsanat

Rekry

Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central

Uutiset - 6.8.2018

Microsoft Dynamics Navin seuraavan sukupolven tuote tunnetaan jatkossa Dynamics 365 Business Central nimellä. Keväällä Suomen markkinoille saapunut tuote on saatavilla pilvipalveluna ja syksyn 2018 aikana myös on-premise ja hosted -asennuksena. 

Lue lisää »

EmCe uudistaa Yksityiskoulujen Liiton jäsenkoulujen talous- ja palkkahallinnon järjestelmät

Uutiset - 19.6.2018

Järjestelmäuudistuksen taustalla on Yksityiskoulujen Liiton jäsenkouluilla käytössä oleva taloushallinnon ohjelmisto, jonka tuki päättyy tämän vuoden loppuun mennessä. Yksityiskoulujen Liitto aloitti korvaavan järjestelmän kartoituksen viime vuoden lopulla ja 15 jäsenkoulua on valinnut uudeksi taloushallinto-ohjelmistojen järjestelmäkumppanikseen kotimaisen EmCe Solution Partner Oy:n.

Lue lisää »

1 2 3 13