Ajankohtaista

10+ syytä hakea meille töihin!

Blogi - 12.3.2016

Harkitsetko uusia peliliikkeitä urallasi? Kaipaat mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset toteuttamaan ja haastamaan itsesi? Huippujengiä ympärillesi, jonka kanssa työ ei tunnu työltä ja maanantaiaamuisin olet into piukalla lähdössä töihin?

 

Hyvä. Sitten sinun kannattaa lukea nämä kymmenen syytä miksi sinun kannattaisi hakea meille töihin. Sillä me olemme etsineet juuri sinua.

Vakuutu, että sinusta on EmCeläiseksi ja ole meihin yhteydessä tai vinkkaa tästä kavereillesi. Tässä ne tulevat:

 

#1 Ole mukana kehittämässä tulevaisuuden taloushallinnon ratkaisuja

Pääset eturintamaan työskentelemään ja kehittämään tulevaisuuden taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisuja. Olet tärkeä osa organisaatiota, olipa tehtävänkuvasi mikä tahansa, sillä meidän kokoisessa yrityksessä jokaisen työpanos on arvokas ja merkityksellinen liiketoimintamme menestymiselle.

EMCE_1200x667

#2 Huippuluokan lähiosaamista nyt ja tulevaisuudessa

Olemme ylpeitä kotimaisesta asiantuntijajoukkueestamme. EmCen tuotteet ovat suunniteltu suomalaisille pk-yrityksille Suomessa. Ohjelmistomme on puhdasta lähikoodia.

 

#3 Saat haastaa itsesi ja kehittyä

Ja tulet haastetuksi. Emme väitä, että kaikki projektit olisivat helppoja ja arki ruusuilla tanssimista. Mutta väitämme, että haasteellisten projektien kautta opit ja kehityt parhaiten. Virheiden teko on sallittua, kun niistä opitaan ja puhutaan avoimesti. Vanhan sanonnan mukaan viisas oppii virheistään, tosi viisas toisten virheistä – ylimielinen ei opi mistään eikä millään.

 

#4 Tee töitä siellä missä olet tuottavimmillasi

Sinulle ei makseta siitä, että istut kiltisti toimistolla kello 8-16, vaan siitä, että hoidat työsi mallikkaasti sovitussa raameissa. Eikö olekin paljon mukavampaa laatia raporttia tai vastailla meileihin aurinkoisena kesäpäivänä mökkilaiturilla kuin kylmässä ilmastoidussa toimistossa?

 

#5 EmCeläisen etukortti

Muut yritykset tarjoavat puhelin-, lounas-, liikunta-, kulttuuri-, terveys-, sairaskassa tms. etuuksia. Niin mekin. Näiden lisäksi joustamme työntekijöidemme erilaisissa elämäntilanteissa järjestelyin, jotka edistävät arjen sujuvuutta, tarjoamme uusille työntekijöille lomaedun sekä meillä on käytössä kattava tulospalkkiojärjestelmä. Esimerkiksi kymmenen prosenttia vuosituloksesta palautuu aina henkilöstölle.

 

#6 Kirjasto, vitamiinit ja Masa

Meillä EmCessä arvostetaan kulttuuria ja sivistystä. Siksi olemme perustaneet oman kirjaston toimistolle. Kirjastosetä Pauli pitää huolen, että kokoelma kasvaa kuukausittain uusilla tai klassikkoteoksilla työyhteisön toiveiden mukaan. Pidämme huolta myös työntekijöidemme C-vitamiinin saannista. Toimistolla on saatavilla aina tuoreita hedelmiä. Ja sitten meillä on Masa. Masa pitää viikoittain huolen, että koodaajien hiirikäden lihashuolto pelaa ja myynnin lihaskunto on huipputikissä. Masa on siis fysioterapeutti.

Kirjastokortti_1200x667

#7 Pelipaikka pöytälätkän EmCe-liigassa

EmCeliiga_1200x667

#8 58 kerrassaan mahtavaa uutta työkaveria

Kokouksessa

 

#9 EmCe Invitational Golf

Meillä on ollut ilo ja kunnia järjestää jo useamman vuoden ajan golftapahtuma asiakkaillemme. Moni pääseekin avaamaan golfkautensa EmCe Golfissa alkukesän lämpimän auringon alla. Noh, ihan aina ei ole säät suosineet.

EmCeGolf_1200x667

 

#10 Palavereihin ja lounaalle voit saapua vaikka näin

EmCe Jopo

 

#Bonus: huonohuumori

Huonohuumori lävistää koko organisaation – aina johtoa myöden. Huumorin vaikutusta työyhteisöön on tutkittu myös tieteellisin keinoin* ja todistettu, että huumori lisää yhteisöllistä liimaa ja parantaa tuottavuutta. Huonon huumorin vaikutukset täytyy olla ainakin potenssiin kaksi. * tutkimus 

Vinkki tutuille! Jos huumorisi on kuiva mutta naseva, surauta töihin EmCeen!

 

Ps. Jos löysit sananmuunnoksen tästä tekstistä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Katso avoimet työpaikat tästä »

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 29.1.2019
  Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!
  Lue lisää »
 • 20.1.2019
  Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti
  Lue lisää »
 • 24.12.2018
  Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?
  Lue lisää »
 • 23.12.2018
  Teknologiasta tehoa työntekoon ja taloushallintoon
  Lue lisää »
 • 22.12.2018
  EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta
  Lue lisää »
 • 12.12.2018
  Auta yhdessä EmCen kanssa
  Lue lisää »
 • 9.12.2018
  Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista
  Lue lisää »
 • 14.11.2018
  Tulorekisteri – Varmenteen asennus EmCe-ohjelmaan
  Lue lisää »
 • 13.11.2018
  Tulorekisteri – Varmennetilauksen tekeminen
  Lue lisää »
 • 10.9.2018
  Näin tulorekisteri vaikuttaa EmCe Palkkahallinto-ohjelmistoon
  Lue lisää »