EmCe-vinkki: #1 Automaattinen sähköpostilähetys

Kerromme joka kuukausi käytännöllisen EmCe ohjelmiston käyttöön liittyvän vinkin, jolla tehostat ja nopeutat omaa työskentelyäsi. EmCe-vinkki voi olla pikakomento, oikotie tai uusi ominaisuus, joka ei ehkä vielä ole tuttu kaikille EmCen käyttäjille. Ota vinkit käyttöön ja tule EmCen superkäyttäjäksi! Tässä ensimmäinen vinkki, olkaa hyvä.

#1 Automaattinen sähköpostilähetys

Oletko jo kokeillut automaattista sähköpostilähetystä? Helpottaisiko sinun työtäsi, jos saisit aamulla viestin tehtävistä asioista?

EmCe ohjelmassa on sähköpostin automaattinen lähetysominaisuus, joka kannattaa ottaa käyttöön heti. Käy lisäämässä ohjelman Palvelut toiminnossa uusi palvelu, jonka tyyppi on Sähköpostin lähetys (20041). Kohtaan Vakiokysely laita 90, jolloin ohjeen mukaisesti saat viestin maksettavista laskuista, käsiteltävistä viitesuorituksista sekä kirjattavista ja lähetettävistä laskuista. Lisää vielä yritykset sekä oma sähköpostiosoitteesi lähettäjäksi ja vastaanottajaksi, niin saat viestin valittujen yritysten tiedoista.

Luo vielä Ajastettu toiminto, johon annat suoritustyypin sen mukaan, kuinka usein haluat viestin sähköpostiisi. Palvelut ruudukkoon lisäät edellä tekemäsi sähköpostipalvelun ja tallennuksen jälkeen voit odotella sähköpostiviestiä. Pilvipalvelussamme sinulla on jo sähköpostiasetukset valmiina.