EmCe-vinkki: #5 Hallinnoi koko Kela-hakemusten ketju sähköisesti

Kela-hakemusten rumba on varmasti tuttua kaikille palkkahallinnossa työskenteleville. Tiesitkö, että voit hallinnoida koko Kela-hakemusten ketjua sähköisesti EmCessä?

EmCe Palkkahallinnon sähköiset Kela-hakemukset ominaisuudella hoidat vaivattomasti Kela palkkatodistukset, Y17 ja SV18 hakemukset. Hakemusten tekeminen, lähettäminen, Kela-päätösten kirjaaminen, sosiaaliturvamaksujen vähentäminen ja arkistointi – hoidat koko hakemusprosessin yhdessä paikassa.

Ottamalla käyttöön sähköiset hakemukset säästät aikaa, saat rahat nopeammin tilille ja vältyt lisäselvityspyynnöiltä, kun saat kerralla toimitettua kaikki tarvittavat tiedot älykkään hakemuspohjan ansiosta.

Sähköiset Kela-hakemukset on EmCe Palkkahallinnon maksullinen lisäominaisuus, jonka saat käyttöösi ottamalla yhteyttä omaan vastuumyyjääsi tai myynti@emce.fi. Nyt on hyvä hetki tarttua mahdollisuuteen ja sähköistää Kela-hakemukset.

 


Kirjoittaja: Aija Vuorinen

EmCen Sovellusasiantuntija. EmCeläinen vuodesta 2004. Osaamisalueina Palkka-, Poissaolo-  ja Työajanhallinnan ratkaisut. On tehnyt sovellusasiantuntijan töitä vuodesta 1990 eri ohjelmien parissa ja pitää työstään edelleen. Rakastaa Alppeja, Lapin luontoa, patikointia ja moottoripyöräilyä. Asuu omakotitalossa, jossa on iso piha, eli kynsien aluset mullassa kaiket kesät.