Ajankohtaista

EmCe-vinkki: Lomavuosi vaihtuu – palauta mieleen lomavarausten teko

Blogi - 27.3.2018

Onko sinulla lomavaraukset käytössä? Nyt on hyvä hetki ottaa ne käyttöön, sillä lomavuosi vaihtuu 31.3.2018.

 

Lomavaraus-toiminnolla teet varauksen vaikka joka kuukausi ja näin sinulla on reaaliaikainen tieto kirjanpidossa ja tiedät aina mitä yritys on velkaa työntekijöille. Ohjaustiedossa määritellään ne palkkalajit, joita halutaan varata ja kerrotaan varauspalkkalajeja vastaavat purkupalkkalajit.

Alla esimerkkinäkymä aloitusnäkymän ohjaustiedoista. Varauksen ohjauksia voi olla erilaisia riippuen siitä mitä työehtosopimusta käytetään.

 

Lomavarauskoodi kerrotaan työsuhteella henkilöille, jotta he kuuluvat kyseiseen varaukseen.

Tämän jälkeen muodostetaan uusi lomavaraus halutulta ajalta. Pääsivulla ovat lomavarauksen tiedot, joita pääsee editoimaan tallennuksen jälkeen.

 

Tiliöinti-sivulla näkyvät lomavarauksen erotuksen tiliöinnit ja kohteet. Lisäksi muutokset näkyvät esim. kustannuspaikoittain, mikäli seurannat ovat käytössänne.

 

Voit myös siirtää varauksen suoraan EmCe Kirjanpitoon ohjatulla toiminnolla.

Mikäli tarvitset apua toiminnon käytössä, ota yhteyttä Palkkahallinnon sovelluskonsulttiin Aija Vuoriseen tai myynti@emce.fi.


Kirjoittaja: Aija Vuorinen

Aija_blogiEmCen Sovellusasiantuntija. EmCeläinen vuodesta 2004. Osaamisalueina Palkka-, Poissaolo-  ja Työajanhallinnan ratkaisut. On tehnyt sovellusasiantuntijan töitä vuodesta 1990 eri ohjelmien parissa ja pitää työstään edelleen. Rakastaa Alppeja, Lapin luontoa, patikointia ja moottoripyöräilyä. Asuu omakotitalossa, jossa on iso piha, eli kynsien aluset mullassa kaiket kesät.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat