Ajankohtaista

Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!

Blogi - 29.1.2019

Viime viikon Tili- ja Veropäivät sujuivat Finlandia-talolla 21.-22.1. varsin makeasti EmCen osalta. Ständillämme kävi moni tuttu naama -  ja kiitettävän paljon myös uusia kasvoja!

Koimme yhdessä ständivieraidemme kanssa monia jännittäviä hetkiä Jackpot-pelimme parissa; iloisia voittajia löytyikin runsain mitoin ja palkinnot olivat osallistujille mieleisiä.

Tuttuun tapaan jaoimme myös 1000 kpl asiakkaamme Brunbergin suussa sulavia mansikkasuukkoja, joita moni tapahtuman osallistuja oli jo innolla odottanutkin. Suukkojen pohjassa oli digitaalinen koodikisa, josta voitokkaalla koodilla saattoi lunastaa itselleen mm. powerbank-varavirtalähteen. Kauppansa ständillämme tekivät myös herkulliset Alku Lakritsit, jotka mätsäsivät hienosti EmCe 365-väreihin.

Kohokohta oli EmCen kannalta ehdottomasti maanantaina Tietoiskulavalla. Silloin Petteri Laamo, strategi ja toinen digitoimistokumppanimme redandbluen perustajista, piti puheenvuoron koskien EmCeä. Jos et päässyt paikalle, katso Petterin esitys tästä linkistä! Puheenvuorossa haluttiin raottaa kulisseja Emce 365 -taloudenhallintaohjelmiston suunnitteluprosessiin. Otsikko kuului näin:

”Voiko tilitoimisto-ohjelmiston käyttäminen olla oikeasti mukavaa ja helppoa? – Näin suunnittelimme EmCe 365:n aidosti käytettävyys edellä.”

Kyllä voi, jos tietää mitä tekee – ja on oppinut kantapään kautta välttämään pahimmat sudenkuopat.  Suurin virhe ohjelmiston teossa on kuvitella, että oma idea on automaattisesti loistava, ja lähteä suinpäin tekemään sitä, käyttäen pahimmassa tapauksessa useamman ihmisen työaikaa – kuukausikaupalla. Vaikka ohjelmistoa hiottaisiin ja kehitettäisiin kuinka pitkälle, lopputulos voi olla täysi pannukakku, jos ohjelmistoa ei testata aidoilla potentiaalisilla käyttäjllä. Palautteen saaminen on ensiarvoisen tärkeää – kuin myös sen selvittäminen, onko uudelle palvelulle/ohjelmalle/tuotteelle todellista tarvetta ja kiinnostusta?

Onneksi EmCe 365 projektissa ei käynyt ohraisesti. Redandblue oli asiansa osaava kumppani, jonka kanssa toteutimme kyselyn pääkohderyhmällemme siitä mitä toiveita heillä on taloushallinnolle, ja sitä kautta haettiin haluttuja ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Esiin nousi kaikista tärkeimpänä kriteerinä käytettävyys, sekä mahdollisuus hoitaa kaikki perusaskareet pöytäkoneen lisäksi tabletilla ja kännykällä. 

Myös kaunis visuaalinen ilme ja selkeä käyttökokemus eli UI olivat toivelistalla. Kaikkia näitä pyrittiin toteuttamaan EmCe 365:ssa ja olemme saaneetkin loppukäyttäjiltä kiittäviä terveisiä.

Esimerkiksi Tilipalvelu Saarelan Jaana Viljanen kertoi siitä, miten hänen asfalttialan asiakkaansa kertoi vaihtaneensa takaisin papereihin ja kuitteihin erään hankalan sähköisen ohjelmiston vuoksi. Kun Jaana ehdotti kokeilemaan EmCe 365:a, oli yrittäjä aluksi skeptinen. Kokeiltuaan hän kertoi yllättyneensä positiivisesti ja tykkäävänsä nyt hoitaa kaikki talousasiansa kännykällä vaikka työmaalla.

Tämän parempaa palautetta on vaikea saada! Tällaiset esimerkit osoittavat, että palvelu on täyttänyt tehtävänsä. Ohjelmisto on parhaimmillaan sellainen, joka aidosti helpottaa ja sujuvoittaa elämää – eikä päinvastoin.

Kiitämme lämpimästi kaikkia ständillämme käyneitä. Mikäli kiinnostuit EmCe 365:sta, pääset lukemaan lisää osoitteessa http://www.emce365.fi

Jos vaikuttaisi siltä, että sinun uusi taloudenhallinnan lukusi voisi olla 365, varaa ilmainen esittely.    Kaikkien 28.2.2019 mennessä esittelyn varanneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia lippu.fi -elämyslahjakortteja!

Psst! Kuulemme mielellämme lisää käyttäjien tarinoita EmCe 365 -matkalta. Kirjoita omasi osoitteeseen sara.kuusivuo@emce.fi jos haluat jakaa omien asiakkaiden tai oman tilitoimistosi/yrityksesi kokemuksia!

EmCen Tili- ja Veropäivätiimi vasemmalta oikealta: vasemmalla reunassa asiakkuuspäälliköt Joel Kuokkanen, Joonas Nieminen ja Heidi Penttinen, keskellä takana Jari Uusitalo, Jarin vieressä oikealla puolella myyntijohtaja Pasi Kiikkinen ja tuotepäällikkö Jukka Vihtkari. Edessä markkinointipäällikkö, Susanna Suomelan sijainen Sara Kuusivuo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 12.8.2020
  Mihin startup tarvitsee toiminnanohjausta?
  Lue lisää »
 • 22.6.2020
  Näin nopeutat palvelupyyntösi käsittelyä HelpDeskissä
  Lue lisää »
 • 25.2.2020
  EmCe-nimen tarina
  Lue lisää »
 • 19.2.2020
  Näin tyhjennät selaimesi välimuistin
  Lue lisää »
 • 20.12.2019
  Palkkahallinnon muistilista vuodelle 2020
  Lue lisää »
 • 26.11.2019
  Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista
  Lue lisää »
 • 15.11.2019
  Verkkolasku kulkee myös Postin lakon aikana
  Lue lisää »
 • 10.10.2019
  Uusi verkkolaskulaki – Mistä on kyse?
  Lue lisää »
 • 20.1.2019
  Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti
  Lue lisää »
 • 24.12.2018
  Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?
  Lue lisää »