Ajankohtaista

Terveisiä EmCen käyttäjäpäiviltä

Blogi - 11.12.2017

Marraskuussa järjestettiin jälleen EmCen Palkka- ja Taloushallinnon käyttäjäpäivät Helsingissä ja Jyväskylässä. Tilaisuudet olivat täyteen buukattuja ja oli ilo nähdä kuinka niin moni teistä oli tullut kuuntelemaan ajankohtaisia aiheita ja oppimaan uutta.

Käyttäjäpäivien aikana käytiin läpi EmCen uuden version käyttöä ja muutoksia, saimme esimakua uudesta EmCe 365 –palvelusta ja ohjelmistomme kehityskuulumisia, kuulimme verotuksen ja lainsäädännön päivän polttavia aiheita ja välitettiin tilitarkastajan terveiset kirjanpitäjälle.

Koko vuoden puhututtanut ja askarruttanut EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) sai hieman konkretiaa Fondian ja Nebulan tietosuoja-asiantuntijoiden johdolla. Vaikka kyseessä on merkittävä uudistus, joka vaatii toimenpiteitä jokaiselta yritykseltä, oli viesti kuitenkin lohdullinen – vielä ei ole liian myöhäistä laittaa asioita kuntoon eikä siihen tarvitse olla Supermies.


 

Vaikka päivät täyttyivät tiukasta asiasta, oli tauoilla mahdollisuus käydä nostattamassa adrenaliinitasoja virtuaalisessa vuoristoradassa ja rentoutua hovihierojamme Masan käsittelyssä.

Päivän kruunasi ihanan samettiset, suussa sulavat raakakakut. Hurmaavasti ja leikkisästi nimetyt raakakakut olivat monelle uusi tuttavuus, mutta uskallanpa veikata, että nämä eivät jääneet viimeisiksi maistiaisiksi.

Olemme käyneet teidän palautteenne läpi ja kuuntelemme toiveitanne herkällä korvalla suunnitellessamme ensi vuoden tapahtumia. Ensi vuonna uutta asiaa on paljon, joten EmCen käyttäjäpäivätkin tulevat kokemaan uudistumisen. Kiitos vielä kaikille osallistujille. Toivottavasti näemme teidät, ja myös ne, jotka tänä vuonna ette päässeet osallistumaan, ensi vuonna käyttäjäpäivillä tai muissa tapahtumissamme.

Ps. Nähdäänkö joulupuurolla? Tervetuloa joulupuurolle joko tiistaina 12.12. tai keskiviikkona 13.12. toimistollemme Vallilaan. Tässä linkki kutsuun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 29.1.2019
  Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!
  Lue lisää »
 • 20.1.2019
  Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti
  Lue lisää »
 • 24.12.2018
  Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?
  Lue lisää »
 • 23.12.2018
  Teknologiasta tehoa työntekoon ja taloushallintoon
  Lue lisää »
 • 22.12.2018
  EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta
  Lue lisää »
 • 12.12.2018
  Auta yhdessä EmCen kanssa
  Lue lisää »
 • 9.12.2018
  Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista
  Lue lisää »
 • 14.11.2018
  Tulorekisteri – Varmenteen asennus EmCe-ohjelmaan
  Lue lisää »
 • 13.11.2018
  Tulorekisteri – Varmennetilauksen tekeminen
  Lue lisää »
 • 10.9.2018
  Näin tulorekisteri vaikuttaa EmCe Palkkahallinto-ohjelmistoon
  Lue lisää »