Ajankohtaista

Terveisiä EmCen käyttäjäpäiviltä

Blogi - 11.12.2017

Marraskuussa järjestettiin jälleen EmCen Palkka- ja Taloushallinnon käyttäjäpäivät Helsingissä ja Jyväskylässä. Tilaisuudet olivat täyteen buukattuja ja oli ilo nähdä kuinka niin moni teistä oli tullut kuuntelemaan ajankohtaisia aiheita ja oppimaan uutta.

Käyttäjäpäivien aikana käytiin läpi EmCen uuden version käyttöä ja muutoksia, saimme esimakua uudesta EmCe 365 –palvelusta ja ohjelmistomme kehityskuulumisia, kuulimme verotuksen ja lainsäädännön päivän polttavia aiheita ja välitettiin tilitarkastajan terveiset kirjanpitäjälle.

Koko vuoden puhututtanut ja askarruttanut EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) sai hieman konkretiaa Fondian ja Nebulan tietosuoja-asiantuntijoiden johdolla. Vaikka kyseessä on merkittävä uudistus, joka vaatii toimenpiteitä jokaiselta yritykseltä, oli viesti kuitenkin lohdullinen – vielä ei ole liian myöhäistä laittaa asioita kuntoon eikä siihen tarvitse olla Supermies.


 

Vaikka päivät täyttyivät tiukasta asiasta, oli tauoilla mahdollisuus käydä nostattamassa adrenaliinitasoja virtuaalisessa vuoristoradassa ja rentoutua hovihierojamme Masan käsittelyssä.

Päivän kruunasi ihanan samettiset, suussa sulavat raakakakut. Hurmaavasti ja leikkisästi nimetyt raakakakut olivat monelle uusi tuttavuus, mutta uskallanpa veikata, että nämä eivät jääneet viimeisiksi maistiaisiksi.

Olemme käyneet teidän palautteenne läpi ja kuuntelemme toiveitanne herkällä korvalla suunnitellessamme ensi vuoden tapahtumia. Ensi vuonna uutta asiaa on paljon, joten EmCen käyttäjäpäivätkin tulevat kokemaan uudistumisen. Kiitos vielä kaikille osallistujille. Toivottavasti näemme teidät, ja myös ne, jotka tänä vuonna ette päässeet osallistumaan, ensi vuonna käyttäjäpäivillä tai muissa tapahtumissamme.

Ps. Nähdäänkö joulupuurolla? Tervetuloa joulupuurolle joko tiistaina 12.12. tai keskiviikkona 13.12. toimistollemme Vallilaan. Tässä linkki kutsuun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 10.9.2018
  Näin tulorekisteri vaikuttaa EmCe Palkkahallinto-ohjelmistoon
  Lue lisää »
 • 4.9.2018
  Onko räätälöityjen ERP-ratkaisujen aikakausi ohi?
  Lue lisää »
 • 28.8.2018
  EmCe-vinkki: Toimi näin, jos InvoiceReadyn salasanasi on hukassa
  Lue lisää »
 • 20.6.2018
  EmCe Käyttäjäpäivät 2018 järjestetään taas marraskuussa
  Lue lisää »
 • 19.6.2018
  Näin nopeutat palvelupyyntösi käsittelyä Helpdeskissä
  Lue lisää »
 • 1.6.2018
  Mikä on verkkolasku?
  Lue lisää »
 • 27.4.2018
  Näin aktivoit verkkopalkan omassa verkkopankissasi
  Lue lisää »
 • 24.4.2018
  EmCe 365 pikakuvakkeen luominen
  Lue lisää »
 • 27.3.2018
  EmCe-vinkki: Lomavuosi vaihtuu – palauta mieleen lomavarausten teko
  Lue lisää »
 • 6.2.2018
  Kutsu kisakatsomoon!
  Lue lisää »