Ajankohtaista

EMC ja EmCe sopivat yhteistyöstä

Tiedotteet - 15.3.2007

Maailman johtava tietoinfrastruktuuriratkaisujen toimittaja EMC on sopinut yhtiön tallennusjärjestelmien jälleenmyynnistä IT-kokonaisratkaisuihin keskittyneen EmCe Solution Partner Oy:n kanssa.

EmCe tarjoaa EMC:n tallennusjärjestelmiä asiakkailleen myös osana toiminnanohjausjärjestelmien kokonaistoimituksia sekä erillisinä palveluina. Yhteistyö on kantanut jo hedelmää. Vallila Interior valitsi kasvavan liiketoimintansa tueksi EMC:n teknologiaan perustuvan EmCen kokonaisratkaisun.

EmCe täydentää EMC:n kattavaa jälleenmyyjäverkostoa Suomessa. EmCellä on vahva asema pienten ja keskisuurten yritysten ja järjestöjen talous-, henkilöstö-, ja toiminnanohjauksessa. Laajat toiminnanohjausratkaisut edellyttävät kehittynyttä tietoinfrastruktuuria, jossa EMC:n ratkaisut ovat keskeisessä roolissa.

“EMC:llä on markkinoiden laajin tallennusjärjestelmävalikoima, järjestelmiä tukevat varmistus- ja arkistointisovellukset sekä erinomainen paikallinen tuki. Yhteistyön myötä voimme palvella niin pieniä kuin suuria asiakkaitamme heidän kaikissa tallennus-, varmistus- ja arkistointitarpeissaan”, sanoo EmCen tekninen johtaja Janne Saarimäki.

EmCe on ottanut EMC:n tallennusjärjestelmät myös omaan konesaaliinsa. Näin yritys voi tarjota asiakkailleen liiketoiminnan jatkuvuutta tukevia datan varmistus- ja kahdennuspalveluita. Etenkin pienillä yrityksillä ja järjestöillä on tarvetta yksinkertaisille arkistointi- ja varmistusratkaisuille. EmCen pitkä kokemus sovellusvuokrauksesta luo pohjan uusien palveluiden tuottamiselle.

“Viimeisten vuosien aikana kumppaniliiketoimintamme kasvu on ollut huomattavaa. Nyt joukko täydentyy liiketoiminnan ohjaukseen keskittyneellä yhteistyökumppanille. Kokeneena ja laajan asiakaskunnan omaavana yrityksenä EmCe tukee erinomaisesti kasvuamme pk-sektorilla”, sanoo EMC:n maajohtaja Lauri Wuorenheimo.

Yritysten yhteistyö on jo osoittanut voimansa. Vallila Interior hankki liiketoimintansa tueksi EmCen kokonaisratkaisun, joka koostuu mm. Microsoft Dynamics NAV
-toiminnanohjausjärjestelmästä, VMware -palvelinvirtualisoinnista ja EMC CLARiiON -tallennusjärjestelmästä. Vallila Interiorin Microsoft Office -ympäristöön saumattomasti integroituvan toiminnanohjausjärjestelmän teknologia-alustassa kiinnitettiin erityistä huomiota vikasietoisuuteen ja skaalautuvuuteen.

Lisätietoja: EMC Computer-Systems Oy, maajohtaja Lauri Wuorenheimo, p. 0201 202 260, gsm 0400 637 377.

EmCe Solution Partner Oy, tekninen johtaja Janne Saarimäki, p. 040 528 3476.

Uusimmat

 • 18.1.2021
  Muutoksia asiakastuen puhelinvaihteessa
  Lue lisää »
 • 1.12.2020
  EmCe päivittää iLOQ Oy:n Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon
  Lue lisää »
 • 27.11.2020
  EmCe jatkaa Vuokatti Ski Team Kainuun pääyhteistyökumppanina uudella kaudella
  Lue lisää »
 • 24.3.2020
  Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen poikkeusoloissa
  Lue lisää »
 • 25.2.2020
  EmCe täyttää 40 vuotta!
  Lue lisää »
 • 5.9.2019
  EmCe rekrytoi Oulussa
  Lue lisää »
 • 9.1.2019
  Työttömyysvakuutusrahaston ilmoituksessa virhe
  Lue lisää »
 • 18.12.2018
  EmCe Palkanlaskennan tulorekisterirajapinnan aktivointiavaimet
  Lue lisää »
 • 29.11.2018
  Maksuliikenne ja Banking ohjelmistojen ylläpito-ja palvelumaksut nousevat 1.1.2019 
  Lue lisää »
 • 13.11.2018
  Muutoksia Helpdesk-puhelujen maksimipituuteen
  Lue lisää »