Ajankohtaista

EmCe Helpdesk on nyt EmCe asiakastuki

Tiedotteet - 1.3.2021

EmCe Helpdesk tunnetaan jatkossa nimellä EmCe asiakastuki. Nimenmuutoksen myötä asiakkaidemme käyttöön avautuu uusi asiakastukisivusto, palvelupyyntöjen lähetystapa muuttuu sekä ohjelmiston käyttöä koskevat tiedotteet ovat luettavissa yhdestä paikasta.

Uusi asiakastukisivusto löytyy osoitteesta tuki.emce.fi, josta löydät omat osiot EmCe-ohjelmistolle ja edustamallemme Microsoft Dynamics 365 Business Central (ent. NAV) -toiminnanohjausjärjestelmälle. Merkittävin uudistus koskee palvelupyyntöjen lähetystä, joka tapahtuu jatkossa lomakkeella asiakastukisivuston kautta. Molemmille tuotteille löytyy omat palvelupyyntölomakkeet sivustojen alta.

Lue lisää aiheesta: Palvelupyyntöjen lähetystapa muuttuu.

Löydät sivuilta myös uusitun koulutuskalenterimme, josta voit selata kaikille avoimia koulutuksia ja liittyä mukaan joko omalta työpisteeltäsi verkossa tai toimistollamme. Tällä hetkellä järjestämme kaikki koulutukset turvallisesti etänä. Mikäli koulutustarjottimelta ei löydy sopivaa koulutusta, muistathan että voit aina kysyä organisaatiosi tarpeisiin sopivaa omaa koulutusta. Riittää, että kerrot meille mistä aiheesta kaipaatte lisätietoa, niin me hoidamme loput. Tutustu EmCe-ohjelmiston koulutustarjontaan tästä ja selaa Microsoft Dynamics 365 Business Central -koulutuksiamme tästä.

EmCe-ohjelmistojen puolelta löydät ohjeita ja käyttövinkkejä ohjelmiston käyttöön. Täältä löydät sen tiedon mikä on aikaisemmin ollut EmCe-ohjelmiston ohjekirjassa, mutta päivitettynä ja uusilla käyttöohjeilla rikastettuna. Ohjekirja elää ja täydentyy jatkuvasti, joten jos et löytänyt jotain ohjetta tänään, saattaa se löytyä sieltä jo huomenna. Voit myös vinkata meille aiheita mistä kaipaat ohjeita. Jätä vinkki tukisivulta tai lähetä viesti osoitteeseen koulutukset@emce.fi. Jatkossa löydät myös EmCe-ohjelmiston käyttöä koskevat tiedotteet kootusti asiakastukisivulta – olipa kyse huolto-, häiriö- tai versiotiedotteista.

Tervetuloa uudelle asiakastukisivustolle – käytössäsi 24/7.

Vinkki! Lisää tuki.emce.fi -sivu selaimen suosikkeihin, jotta sinne navigointi on jatkossa helppoa ja nopeaa!

Ps. Olithan tutustunut jo vuoden 2021 palveluhinnastoomme?

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 8.4.2021
  Uusi kirjautumistapa EmCe-ohjelmistoon
  Lue lisää »
 • 18.1.2021
  Muutoksia asiakastuen puhelinvaihteessa
  Lue lisää »
 • 1.12.2020
  EmCe päivittää iLOQ Oy:n Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon
  Lue lisää »
 • 27.11.2020
  EmCe jatkaa Vuokatti Ski Team Kainuun pääyhteistyökumppanina uudella kaudella
  Lue lisää »
 • 24.3.2020
  Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen poikkeusoloissa
  Lue lisää »
 • 25.2.2020
  EmCe täyttää 40 vuotta!
  Lue lisää »
 • 5.9.2019
  EmCe rekrytoi Oulussa
  Lue lisää »
 • 9.1.2019
  Työttömyysvakuutusrahaston ilmoituksessa virhe
  Lue lisää »
 • 18.12.2018
  EmCe Palkanlaskennan tulorekisterirajapinnan aktivointiavaimet
  Lue lisää »
 • 29.11.2018
  Maksuliikenne ja Banking ohjelmistojen ylläpito-ja palvelumaksut nousevat 1.1.2019 
  Lue lisää »