Ajankohtaista

EmCe jatkaa Vuokatti Ski Team Kainuun pääyhteistyökumppanina uudella kaudella

Tiedotteet - 27.11.2020

EmCe Solution Partner Oy ja Vuokatti Ski Team Kainuu ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä EmCe jatkaa uudella kaudella maastohiihtojoukkueen virallisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille näkyviä ja monipuolisia yhteistyön muotoja.

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu/Heidi Lehikoinen

”Suomalaiset maastohiihtäjät tekevät huikeaa työtä menestyksensä eteen ja arvostamme suuresti urheilijoiden tavoitteellista harjoittelua. Korona pääsi sotkemaan viime vuonna tuoretta yhteistyökumppanuuttamme, mutta uskomme lajin menestykseen ja sen vuoksi haluamme jatkaa Vuokatti Ski Teamin matkassa. Maastohiihto ja seuran arvot sopivat hyvin yhteen myös EmCen taustan kanssa.” toteaa EmCen markkinointijohtaja Susanna Suomela.

Kotimaiset maastohiihtokisat tulevat saamaan kaudella merkittävämmän roolin maailman epävarmasta kisatilanteesta johtuen. Televisioituja kisoja katseli viime kaudella 23 miljoonaa katsojaa ja ne saavuttivat yli 41 tuntia ruutuaikaa avoimilla kotimaan kanavilla. Myös media näkyvyys on ollut merkittävää 2000-luvun menestyneimmällä maastohiihtoseuralla.

”Käynnissä oleva kausi tulee varmasti olemaan värikäs ainakin kansainvälisesti koska tapahtumajärjestämisessä on omat “koronakertoimensa.” Uskon että kotimainen kilpailutoiminta tulee olemaan entistä paremmin esillä. Olen todella iloinen että EmCe kumppanuutemme jatkuu aikana jolloin urheilun yhteistyökumppanuuksiin liittyy paljon epävarmuutta”, sanoo seuran manageri Hannu Koivusalo

Aktiivista elämäntapaa edistämässä

Vuokatti Ski Team Kainuun yhteiskunnallisiin tavoitteisiin on helppo samaistua ja EmCe haluaa olla mukana rakentamassa maastohiihdosta lajia, joka säilyttää mielenkiintonsa myös tulevien sukupolvien harrastuksena ja kannustaa lapsia liikunnan pariin. EmCe tulee olemaan mukana myös lapsille ja nuorille suunnatussa Vuokatti Ski Team Camp –leirillä.

Seuran tavoitteena on myös nostaa oman tunnettuuden kautta esiin Kainuun matkailu- ja liikuntamahdollisuuksia. Kotimaisena ohjelmistotalona ja 40. juhlavuottaan viettävä EmCe kannustaa omaa henkilökuntaansa, asiakkaitaan ja sidosryhmiään tekemään kestäviä valintoja kotimaisuuden puolesta. Nyt jos koskaan sillä on merkitystä ja vaikutusta tulevaan. Lisäksi EmCe kirittää Vuokatti Ski Teamiä saavuttamaan urheilulliset tavoitteensa alkaneella kaudella.

Luistavaa taloudenhallintaa suoraan laduilta

Vuokatti Ski Team Kainuun tilitoimistokumppanina toimii Kajaanin Tilitaito Oy, joka varmistaa ettei pito lopu taloudenhallinnassa. Tilitoimisto tarjoaa modernit taloushallinnon työkalut seuran käyttöön, mikä mahdollistaa vaikkapa ostolaskujen hyväksynnän hiihtoladulta EmCe 365 -palveluja käyttäen. Sähköiset taloushallinnon palvelut tuovat arkeen paljon kaivattua mutkattomuutta ja helppoutta.

”EmCe 365 nopeuttaa ja tehostaa toimintaa sekä parantaa asiakkaan ymmärrystä omasta liiketoiminnastaan”, iloitsee Kajaanin Tilitaidon Akseli Leppänen.

Seuraavan kerran Vuokatti Ski Team Kainuu nähdään kisaladulla maailman cupin avauksessa Rukalla 27.-29.11.2020.

Tsemppiä kauteen Aija, Vilma, Katri, Sanna, Eveliina, Susanna, Venla, Topi, Juho, Miska, Turo, Emil ja Tino!

Lisätietoja:

Susanna Suomela

Markkinointijohtaja, EmCe Solution Partner Oy

p. 050 3849611

Hannu Koivusalo

Manageri, Vuokatti Ski Team Kainuu

p. 050 407 7500

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on kotimainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys, joka tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut yli 40 vuoden kokemuksella. EmCe Taloushallinto -ohjelmistoilla on 10 000 päivittäistä käyttäjää ja yli 1500 asiakasta on valinnut EmCen taloushallinnon kumppanikseen. EmCe on yksi suurimmista Dynamics 365 Business Central  -toiminnanohjausjärjestelmien toimittajista Suomessa. www.emce.fi

Vuokatti Ski Team Kainuu

Vuokatti Ski Team Kainuu on maastohiihdon erikoisseura. Huippu-urheilun lisäksi toiminta kattaa kilpailutapahtumia ja yhteiskuntavastuun osalta lasten ja nuorten leirejä sekä hiihtokoulun. Ensimmäisen 25 vuoden aikana seura on saavuttanut mm. 40 viestin SM-mitalia joista 21 kultaa. www.vuokattiskiteam.fi

 

 

Videolla Vuokatti Ski Team Kainuun Hannu Koivusalo ja Kajaanin Tilitaidon Akseli Leppänen kertovat miten EmCe 365 -palvelu on helpottanut tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyötä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 18.1.2021
  Muutoksia asiakastuen puhelinvaihteessa
  Lue lisää »
 • 1.12.2020
  EmCe päivittää iLOQ Oy:n Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon
  Lue lisää »
 • 24.3.2020
  Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen poikkeusoloissa
  Lue lisää »
 • 25.2.2020
  EmCe täyttää 40 vuotta!
  Lue lisää »
 • 5.9.2019
  EmCe rekrytoi Oulussa
  Lue lisää »
 • 9.1.2019
  Työttömyysvakuutusrahaston ilmoituksessa virhe
  Lue lisää »
 • 18.12.2018
  EmCe Palkanlaskennan tulorekisterirajapinnan aktivointiavaimet
  Lue lisää »
 • 29.11.2018
  Maksuliikenne ja Banking ohjelmistojen ylläpito-ja palvelumaksut nousevat 1.1.2019 
  Lue lisää »
 • 13.11.2018
  Muutoksia Helpdesk-puhelujen maksimipituuteen
  Lue lisää »
 • 4.9.2018
  Palkkalaskelmien lähetys sähköpostitse poistuu seuraavassa versiossa
  Lue lisää »