Ajankohtaista

EmCe päivittää iLOQ Oy:n Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon

Tiedotteet - 1.12.2020

iLOQ Oy on suomalainen kasvuyritys, joka kehittää, myy ja markkinoi digitaalisia lukitusjärjestelmiä. iLOQilla on ollut käytössä EmCen toimittama Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmä vuodesta 2014 lähtien.

Päivitysprojekti sai alkunsa nykyisen NAV2013 järjestelmän päivitystarpeesta, versio oli tulossa elinkaarensa loppuun. Päivitysprojektin tavoitteena on saada paremmin tätä päivää vastaava Microsoft Dynamics 365 Business Central versio iLOQin käyttöön ja samalla virtaviivaistaa järjestelmän käyttöä työvaiheita automatisoimalla ja poistamalla manuaalisia työvaiheita. Projektin tavoitteena on myös vähentää järjestelmässä olevien asiakaskohtaisten muokkausten määrää sekä hyödyntää uusia toiminnallisuuksia liiketoiminnan tarpeiden mukaan ns. ”Update & Upgrade” periaatteella.

”Tässä yhteydessä panostamme vahvasti myös iLOQin sisäisen käyttökyvykkyyden tehostamiseen. Odotuksena luonnollisesti on, että hanke onnistuu hyvässä yhteistyössä ja meillä on tämän jälkeen liiketoiminnalle hyvin sopiva, uudempi ERP-järjestelmä ja sen käyttöä ja jatkokehitystä tukeva organisaatio niin talon sisällä kuin ulkona partnerimme EmCen taholta.” Kertoo iLOQin Business Excellence Manager Teemu Lappi.

Projekti on edennyt jo määrittelyvaiheesta toteutukseen.

”Projektin määrittelyvaihe meni erittäin onnistuneesti todella tiukasta aikataulusta ja kesänajan haasteista huolimatta. Projektiorganisaatio kokonaisuudessaan osoitti jo alkumetreillä osaamisensa ja sitoutuneisuutensa, minkä ansiosta varsinaisen päivitysprojektin alkukin on tähän asti sujunut mallikkaasti. Tarkoituksenmukainen ja tehokas määrittely antoi hyvän pohjan ja fokuksen päivitykselle.” Teemu Lappi kertoo.

”Meillä on yhteistä taivalta takana jo hyvä tovi, joten on hieno juttu päästä päivittämään järjestelmä, jotta se tukee mahdollisimman hyvin iLOQin liiketoiminnan tarpeita ja kehitystä myös jatkossa.” EmCen ERP-liiketoiminnan johtaja Harri Lukkari iloitsee.

Lisätietoja:

Harri Lukkari

Toimitusjohtaja, EmCe Enterprise Solutions Oy

p. 040 905 1258

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on kotimainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys, joka tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut yli 40 vuoden kokemuksella. EmCe on yksi suurimmista Dynamics 365 Business Central  -toiminnanohjausjärjestelmien toimittajista Suomessa. www.emce.fi 

iLOQ Oy

iLOQ tarjoaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja yksittäisestä rakennuksesta aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. Se vastaa teollisuuden ja teknisen infrastruktuurin tarpeisiin digitaalisilla- ja mobiiliratkaisuilla, jotka tehostavat pääsyoikeuksien jakamista, sekä hallintaa. www.iloq.com

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 18.1.2021
  Muutoksia asiakastuen puhelinvaihteessa
  Lue lisää »
 • 27.11.2020
  EmCe jatkaa Vuokatti Ski Team Kainuun pääyhteistyökumppanina uudella kaudella
  Lue lisää »
 • 24.3.2020
  Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen poikkeusoloissa
  Lue lisää »
 • 25.2.2020
  EmCe täyttää 40 vuotta!
  Lue lisää »
 • 5.9.2019
  EmCe rekrytoi Oulussa
  Lue lisää »
 • 9.1.2019
  Työttömyysvakuutusrahaston ilmoituksessa virhe
  Lue lisää »
 • 18.12.2018
  EmCe Palkanlaskennan tulorekisterirajapinnan aktivointiavaimet
  Lue lisää »
 • 29.11.2018
  Maksuliikenne ja Banking ohjelmistojen ylläpito-ja palvelumaksut nousevat 1.1.2019 
  Lue lisää »
 • 13.11.2018
  Muutoksia Helpdesk-puhelujen maksimipituuteen
  Lue lisää »
 • 4.9.2018
  Palkkalaskelmien lähetys sähköpostitse poistuu seuraavassa versiossa
  Lue lisää »