Ajankohtaista

EmCe rekrytoi Oulussa

Rekry - 5.9.2019

EmCe investoi Oulun tuotekehitysyksikköönsä rekrytoimalla useita uusia työntekijöitä tämän syksyn aikana.

Tarvetta Oulussa on niin koodareille kuin sovelluskonsulteillekin. EmCe kehittää ja myy omaa taloushallinnon ohjelmistoa sekä auttaa asiakkaita Microsoft Dynamicsin NAV -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotoissa.

EmCellä on pääkonttori Helsingissä sekä pienemmät yksiköt Lahdessa ja Oulussa, jossa sillä on ollut tähän asti kaksi työntekijää. Nyt EmCe aikoo kasvattaa Oulun yksikön 10:een työntekijään nopeassa aikataulussa. Kaiken kaikkiaan EmCen palveluksessa on noin 60 työntekijää.

”Tilanne pääkaupunkiseudun rekrytointimarkkinassa on käymässä sietämättömäksi. IT-osaajista on huutava pula ja kova kilpailu, minkä vuoksi myös palkkakustannukset ovat karkaamassa käsistä. Siksi käänsimme katseemme Ouluun, jossa meillä on jo ollut pieni yksikkö. Oulu vahvana teknologiakaupunkina tarjoaa meille hyvän toimintaympäristön sekä osaavia työntekijöitä. Meillä on Oulun alueella myös useita asiakkaita, joten suurempi paikallinen organisaatiomme voi palvella heitä entistäkin paremmin jatkossa”, sanoo EmCen toimitusjohtaja Markus Backlund.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*