logo-wExtranet

WANTED: Tietojärjestelmien ymmärtäjä

Ajankohtaista - 17.4.2019

Etsimme EmCelle tietojärjestelmien ymmärtäjää, jolta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden taloushallinnon digitaalisia palveluratkaisuja. Sinulta löytyy kykyä uudistua ja motivaatiota viedä liiketoimintaamme eteenpäin omalla tekemiselläsi. Tehtäväsi keskiössä tuet monipuolisesti operatiivista toimintaamme taloushallinnon pilvipalveluiden parissa ja samalla osallistut ympäristön kehitystyöhön. Asiakkaasi ovat kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka luottavat taloushallinnon ohjelmistopalveluissa EmCen...

Lue lisää »

EmCe Drive on nyt EmCe Pilvi

Ajankohtaista - 12.3.2019

Olemme kehittäneet EmCe Drive yhteyssovellusta entistä käyttäjäystävällisemmäksi, ja samalla yhteyssovelluksen nimi muuttuu EmCe Pilvi –ohjelmaksi.

Lue lisää »

Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!

Ajankohtaista - 29.1.2019

Viime viikon Tili- ja Veropäivät sujuivat Finlandia-talolla 21.-22.1. varsin makeasti EmCen osalta. Ständillämme kävi moni tuttu naama -  ja kiitettävän paljon myös uusia kasvoja!

Lue lisää »

Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti

Ajankohtaista - 20.1.2019

Kellokoskella Tuusulassa oli mitä parhain talvinen aurinkoinen keli, kun menimme ja yllätimme asiakkaamme Tilipalvelu Saarelan tammikuisen keskiviikon piristykseksi.

Lue lisää »

Tulorekisteri-ilmoittamisen usein kysyttyä

Ajankohtaista - 9.1.2019

EmCen www-sivuilla on oma sivu tulorekisterin usein kysyttyihin kysymyksiin https://www.emce.fi/tulorekisteri-faq. Päivitämme tänne esiin tulleita kysymyksiä ja näiden ratkaisuja. Käy katsomassa, jos tulorekisteri-ilmoittamisen ongelmaasi löytyy täältä valmis ratkaisu. Viimeisimpinä kysymyksinä on mm. Tulolaji 407 - Muista luontoiseduista peritty korvaus, joka on ymmärretty tulorekisterin ohjeistuksessa eri tavoin. Tämä on oletusarvona esimerkiksi palkkalajilla...

Lue lisää »

Palkanlaskennan korjaukset tulorekisteriin EmCe-ohjelmassa

Ajankohtaista - 4.1.2019

Virheellisten tietojen käsittely Jos yhdessäkin palkkatietoilmoituksessa on virhe, ohjelma hylkää kyseisen palkkatietolähetyksen koko aineiston ja minkään palkkalaskelman tieto ei päädy tulorekisteriin. Virheellinen ilmoitus pitää korjata ja sen jälkeen koko aineisto lähetetään uudelleen. Palkkatietolähetyksen Laskelmat-välilehdellä näkyy eriteltynä aineistossa olevat palkkalaskelmat. Jos aineisto hylätään virheet näkyvät sen palkkalaskelman kohdalla Virheet-sarakkeessa. Jos yhdessäkin...

Lue lisää »

Palkkatietoilmoitusten lähetys tulorekisteriin EmCe Palkanlaskennassa

Ajankohtaista - 4.1.2019

Tässä artikkelissa selostamme vaiheittain tulorekisteri-ilmoitusten lähetyksen EmCe Palkanlaskennassa.

Lue lisää »

EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta

Ajankohtaista - 22.12.2018

Joulun ja vuodenvaihteen pyhien kynnyksellä  on hyvä hetki summata sitä, miten tämä vuosi meni ja mitä ensi vuonna on luvassa.

Lue lisää »

Palkanlaskennan muistilista vuodelle 2019

Ajankohtaista - 21.12.2018

Vuodenvaihteeseen on enää muutama päivä ja uusi vuosi tuo tulleessaan monta muistettavaa asiaa. Jotta asioita ei tarvitse kaivella vanhoista muistiinpanoista, kokosimme teille palkkahallinnon muistilistan vuodenvaihteeseen 2018-2019.

Lue lisää »

Tulorekisterin käyttöönotto EmCe Palkkahallinnossa

Ajankohtaista - 18.12.2018

Tässä kattavassa artikkelissa käymme läpi miten tehdä palkanlaskennan 1) ohjaustiedot, 2) tulorekisterin ohjaustiedot, 3) sääntöjen, koodistojen ja 4) työsuhdetietojen päivitys, sekä lopuksi, 5) tulolajit ja palkkalajit. Käymme läpi myös tulorekisterin kansainväliset tilanteet.

Lue lisää »

EmCe Palkanlaskennan tulorekisterirajapinnan aktivointiavaimet

Ajankohtaista - 18.12.2018

Ryhdymme keskiviikosta 19.12. alkaen lähettämään kaikille tulorekisterirajapinnan tilanneille aktivointiavaimia.

Lue lisää »

Viimeiset hetket hakea tulorekisteri-ilmoittamiseen vaadittava varmenne!

Ajankohtaista - 13.12.2018

Tällä viikolla on viimeinen mahdollisuus noutaa tulorekisteri-ilmoittamiseen vaadittava varmenne. Varmennetta ei voi hakea 15.-1.1.2019 välillä, käyttökatkosta johtuen. Hae varmenne Verohallinnon sähköisessä asiointipalvelussa klo 9-15 torstaina 13.12. tai perjantaina 14.12., jos et ole vielä sitä tehnyt ja sen tarvitset täältä  Verohallinnon sivulta lainattua: "Tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Jos tulorekisterissä asioidaan teknistä...

Lue lisää »

Auta yhdessä EmCen kanssa

Ajankohtaista - 12.12.2018

Tänä jouluna EmCen tontut paketoivat 100 lahjaa vähävaraisille lapsille, jotka muutoin jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Toivomme, että sinä tulet pukin apukäsiksi. Auttaminen on helppoa!

Lue lisää »

Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista

Ajankohtaista - 9.12.2018

Ostolaskut InvoiceReadyssä käytetään yleisesti tilikausikohtaista tositenumerointia. Nämä asetukset määritellään ikkunalla Asetukset > Tiliöinnin asetukset > Tositelajit  Yleisesesti käytössä on Tilikausittainen numerointi -valinta, jolloin tapahtumat saavat samoin tositenumeron automaattisesti siirrettäessä tapahtuma maksatusjärjestelmään. Tilikausittaista tositenumerointia käytettäessä tilikausi päätellään tapahtuman tositepäivän perusteella. Jo ennen vuodenvaihdetta tulee ostolaskuja, joissa tositepäivänä on vuoden 2019 tositepäiväys....

Lue lisää »

Tulorekisteri – Varmenteen asennus EmCe-ohjelmaan

Ajankohtaista - 14.11.2018

Mikäli olet valinnut tulorekisteri-ilmoittamisen tavaksi teknisen rajapinnan, tarvitset yritys- tai tilitoimistokohtaisia varmenteita. Näin noudat varmenteen suoraan EmCe-ohjelmistoon tulorekisterin varmennepalvelusta.

Lue lisää »

Tulorekisteri – Varmennetilauksen tekeminen

Ajankohtaista - 13.11.2018

Tulorekisterin käyttöönotto on pian käsillä ja vuoden alusta varsinainen tulorekisteri-ilmoittaminen lähtee käyntiin. Meillä EmCessä on valmistauduttu koko vuosi tulevaan muutokseen ja tehty suuria muutoksia Palkkahallinnon ohjelmistoon. Jotta kaikki sujuisi mallikkaasti, kokoamme teille tärkeimmät vaiheet ja lyhyet ohjeet tulorekisteriin liittyen näin blogikirjoitusten muodossa.

Lue lisää »

Vielä ehdit mukaan Käyttäjäpäiville – ilmoittaudu 9.11.2018 mennessä!

Ajankohtaista - 5.11.2018

Panu Luukka, Taneli Tikka, Sari Wullf, Leena Rekola-Nieminen ja EmCen omat asiantuntijat ovat kertomassa talous- ja palkkahallinnon ajankohtaisista asioista EmCen Käyttäjäpäivillä marraskuussa. Ilmoittaudu mukaan 9.11.2018 mennessä.

Lue lisää »

Automatiikkaa ja lisäpalveluja tulorekisteri-rajapinnan avulla

Ajankohtaista - 1.11.2018

Kuluvan vuoden aikana olemme valmistautuneet ensi vuoden alussa voimaantulevaan kansalliseen tulorekisteriin (KATRE) ja tehneet muutoksia EmCe Palkkahallinnon ohjelmistoon. Muutosten ansiosta ohjelmisto kattaa tulorekisteri-ilmoittamisen edellyttämät vaatimukset. EmCe Palkkahallinto-ohjelmistossa on käytössä laaja ilmoittamistapa, joka tarkoittaa tietojen ilmoittamista tulolajikohtaisesti. Uusi ohjelmistoversio julkaistaan 2.11.2018. 

Lue lisää »

Apua tulorekisterimuutokseen?

Ajankohtaista - 23.10.2018

Autamme asiakkaita valmistautumaan tulorekisterin tuomiin muutoksiin tarjoamalla asiantuntijoidemme neuvot ja opastuksen KATRE-paketin muodossa.

Lue lisää »

Hyviä uutisia – Verkkolaskujen palveluvalikoima on täydentynyt

Ajankohtaista - 22.10.2018

EmCe Verkkolaskujen palveluvalikoima kattaa nyt lähtevät ja saapuvat verkkolaskut, tulostuspalvelun ja skannauspalvelun yrityskohtaisella sähköpostiosoitteella.

Lue lisää »

1 2 3 8