logo-wExtranet

EmCe kesäkuun versio 7.18.67 on valmistunut

Tiedotteet - 20.6.2019

EmCe-ohjelman kesäkuun versio on valmistunut ja päivitetään pilvipalveluasiakkaille maanantaina 24.6. klo 20-06. Versio on myös ladattavissa 20.6. alkaen EmCen lisenssilataamossa https://lisenssilataamo.emce.fi.

EmCe ohjelmasta muodostettavissa maksuaineistoissa (ostoreskontramaksut, palkat ja tilisiirrot) on mahdollisuus käyttää Sepa-03 versiota. Erityisesti Danske Bankin asiakkaille tämä on suositeltava, koska aineistojen tuplalähetysten tarkistus toimii vain Sepa-03 aineistoissa. Pankkiaineiston versio valitaan yrityksen ohjaustiedoissa.

EmCe Pankkiyhteydellä tehtävien palkka- ja maksulistojen lähetykseen on lisätty tarkistus, jos lähetyksessä tapahtuu virhe. Samasta listasta pystyy tekemään uuden lähetyksen vasta 15 minuutin kuluttua edellisestä lähetysyrityksestä.

Verkkolaskujen välittäjätunnukset on päivitetty Tieke:n julkaiseman listan mukaiseksi ohjelmassa. Ohjelmassa tulee tehdä Yleiset toiminnot ja asetukset -> Yleisten koodistot -päivitys, jotta uusimmat välittäjätunnukset tulevat käyttöön.

Palkanlaskennan perusteettoman edun korjaus menettelyyn on lisätty uusi tapa, jossa syöttötositteen rivin tiedoissa voi antaa korvattavan ilmoituksen tunnuksen. Tällöin ohjelma luo Uuden ilmoituksen ja Korvaavan ilmoituksen. Korvaava ilmoitus on haettavissa ja lähetettävissä tulorekisteriin Palkkatietoilmoitukset-toiminnossa, kun syöttötositteesta on ensin muodostunut Palkkatietolähetys tilakoodilla 3-Voimassa.

Tarkemmin uusista ominaisuuksista ja muutoksista voit lukea ohjelmaversion Versiomuutokset.pdf dokumentista, joka löytyy ohjelman ohjekirjasta. Apua sekä lisätietoja saat helpdesk@emce.fi osoitteesta.

Tiedotteet

Näytä kaikki »