logo-wExtranet

EmCe versiopäivitys 7.18.65 on saatavilla

Tiedotteet - 17.4.2019

EmCe-ohjelman huhtikuun versio on valmistunut ja päivitetty pilvipalveluasiakkaille keskiviikkona 17.4. Versio on myös ladattavissa 18.4. alkaen EmCen lisenssilataamossa https://lisenssilataamo.emce.fi.

Ohjelmaversio sisältää verohallinnon julkaisemat verolomakkeet 4, 6B ja 6C vuodelle 2019. Verolomakemallit pitää päivittää, jotta laskentamallit saadaan käyttöön Verolomakkeet-toiminnossa. Samoin kannattaa päivittää myös Raporttimallit, jossa on mukana korjaus pitkäaikaisten siirtosaamisten tulostumiseen taseraportille.

Tasekirjasovelluksen toiminnoissa käytetään uudessa versiossa termiä Tilinpäätös. Sovelluksen PMA:n mukaisen tilinpäätösmallin liitetietoihin on tehty päivitys. Päivitetyn mallin saat käyttöösi valitsemalla sovelluksen valikosta toiminto ”Päivitä tilinpäätösmallit”. Tämän lisäksi yrityskohtaisesti käydään tekemässä toiminto ”Päivitä yrityksen tilinpäätösmalli”, jossa valitaan Liitetiedot.

Ostoreskontran/Pankkiyhteyden maksupalautekäsittelyä on parannettu ja nyt palaute on saatavissa maksukohtaisesti. Maksukohtaisen palautteen voi hyödyntää, kun maksulistan maksaa valinnalla ”Erän ehdpvm”.

Finvoice-laskujen muodostuksessa on palautettu aikaisemmin käytössä ollut ominaisuus, jossa verkkolaskulle lisätään vain ne yrityksen pankkitilit, joille on yrityksen pankkitileissä syötetty Verkkolaskuoperaattori-tieto. Laskulle päätyy kuitenkin entiseen tapaan oletusmaksutiliksi ohjaustiedoissa/asiakirjasarjalla annettu pankkitili.

Palkanlaskennan tulorekisteri-ilmoituksista on saatavissa virheraportti yhteyshenkilön sähköpostiin. Virheraportti aktivoidaan Tulorekisterin ohjaustiedoissa.

Tarkemmin uusista ominaisuuksista ja muutoksista voit lukea ohjelmaversion Versiomuutokset.pdf dokumentista. Apua sekä lisätietoja saat helpdesk@emce.fi osoitteesta.

Tiedotteet

 • 18.9.2019
  EmCe 7.18.68 versiopäivitys saatavilla
  Lue lisää »
 • 4.9.2019
  Ongelma Nordean xml-viiteaineistojen noudossa
  Lue lisää »
 • 22.8.2019
  EmCe Pankkiyhteyssovellusta koskeva huoltokatko 24.8.
  Lue lisää »
 • 9.8.2019
  Häiriö Nordean maksujenvälityksessä 8.-9.8.
  Lue lisää »
 • 7.8.2019
  Pankkiaineistoversion muutos EmCe-ohjelmassa
  Lue lisää »

Näytä kaikki »