logo-wExtranet

Huomioitavaa EmCe 7.18.66 versiopäivityksessä

Tiedotteet - 15.5.2019

EmCe-ohjelman toukokuun versio on valmistunut ja päivitetään pilvipalveluasiakkaille keskiviikkona 15.5. Versio on myös ladattavissa 16.5. alkaen EmCen lisenssilataamossa https://lisenssilataamo.emce.fi.

Tärkeimpänä huomioitavana muutoksena EmCe Pankkiyhteyden käyttäjille on tarkastaa, että tarvittavat pankkitilit löytyvät Yritysten pankkitilit –toiminnosta. Tämä koskee myös raportointitilejä eli pankkitilejä, joille saapuu vain tiliotteita tai viitemaksuja. Jos pankkitili ei ole listalla, tälle ei voida lukea tiliote tai viiteaineistoa enää tästä versiojulkaisusta lähtien.

EmCe Pankkiyhteyssovelluksen toiminnallisuuteen on lisätty kuluttajan e-laskuun liittyvien aineistojen lähetys ja vastaanotto.

Palkanlaskennan tulorekisteri-lähetyksistä saatavissa oleva tulorekisteriraportti lähetetään nyt vain työpäivinä. Lisäksi Palkanlaskennan Excel-yhteys apuohjelmalla voidaan Syöttotositelista –mallitaulukon tiedoista nyt vaihtoehtoisesti luoda aineisto luettavaksi Siirtoerät-toimintoon.

Tarkemmin uusista ominaisuuksista ja muutoksista voit lukea ohjelmaversion Versiomuutokset.pdf dokumentista, joka löytyy ohjelman ohjekirjasta. Apua sekä lisätietoja saat helpdesk@emce.fi osoitteesta.

Tiedotteet

 • 5.6.2020
  Yleinen häiriö EmCe Pankkiyhteydessä – päivitys: häiriö on ohi
  Lue lisää »
 • 1.6.2020
  EmCe 365 -palvelu ja EmCe Pankkiyhteys toimii normaalisti – tarkista aineistojen tila tämän ohjeen mukaisesti
  Lue lisää »
 • 15.5.2020
  EmCe Verkkolaskupalvelu ja Finvoice 3.0
  Lue lisää »
 • 13.5.2020
  Nordean palvelukatko 15.-16.5.2020
  Lue lisää »
 • 21.4.2020
  EmCe 365 kirjautumispalvelun päivitys 24.4. (huom. ajankohta päivitetty)
  Lue lisää »

Näytä kaikki »