logo-wExtranet

EmCe 8.20.01 versiopäivitys ladattavissa

Tiedotteet - 26.10.2020

EmCe-ohjelman uusi versio 8.20.01 on valmistunut ja ladattavissa EmCen lisenssilataamossa https://lisenssilataamo.emce.fi.

EmCe päivitysohje -dokumentti pitää lukea huolellisesti. Versiossa on huomioitava, että työasemalla ja sovelluspalvelimella tulee olla päivitettynä .net 4.7.2 tai uudempi. Tarkista Päivitysohje-dokumentin laitevaatimukset ja tuetut käyttöjärjestelmät.

Versiosta 8.20.0 alkaen ohjelma on käyttänyt kutsuissa GrPC-yhteyttä. Asennusohjeessa on kerrottu tähän liittyvistä määrityksistä.

Tärkein ja merkittävin muutos liittyy käyttäjähallintaan (aikaisemmin Käyttöoikeudet-toiminto). Tarvittaessa tarkistakaa pääkäyttäjinä päivityksen jälkeen käyttäjien tila seuraavien tietojen osalta

  • Aktiivinen (Kyllä/Ei)
  • Windows-kirjautuminen (Kyllä/Ei)

Päivityksen yhteydessä ohjelma päättelee käyttäjien tilan Viimeksi kirjautunut -tiedon perusteella (Aktiivinen = viimeisen 90 päivän aikana kirjautunut).

Tämän lisäksi Käyttäjähallintaa on yksinkertaistettu ja sovelluslisenssit on yhdistetty käyttäjätunnuksen yhteyteen.

Uutena ominaisuutena Alv- ja Työnantajan erillisilmoituksen hyväksynnän yhteydessä ilmoituksesta voi luoda finvoice-muotoisen laskun. Lasku käsitellään eteenpäin ohjelman Saapuneet verkkolaskut -toiminnossa.

Tarkemmin muista uusista ominaisuuksista ja muutoksista voit lukea ohjelmaversion Versiomuutokset.pdf dokumentista, joka löytyy ladatun zip-tiedoston docs-kansiosta sekä ohjelman ohjekirjasta Tervetuloa -> EmCe-ohjelman dokumentit -valinnan alta.

Apua sekä lisätietoja saat helpdesk@emce.fi osoitteesta.

Samasta osoitteesta voit myös tilata asennuksen palveluna.

 

Tiedotteet

Näytä kaikki »