25.05.2022

09:00 - 10:00

Taloushallinto

EmCe Taloushallinto – pääkäyttäjän rooli & tehtävät

Mitkä ovat pääkäyttäjän rooli ja tehtävät? Mitkä ohjelmiston osa-alueet tulisi olla pääkäyttäjän hallussa ja hanskassa? Onko teidän yrityksessä nimetty pääkäyttäjä? Ota pääkäyttäjän tehtävät haltuun koulutuksen avulla.

Mitä?

Tässä koulutuksessa syvennymme EmCe Taloushallinto-ohjelmiston rakenteeseen ja hallintaan. Koulutus antaa käsityksen ohjelmiston pääkäyttäjälle tyypillisistä tehtävistä ja raamit toimia pääkäyttäjäroolissa. Koulutus sisältää käytännönläheisiä esimerkkejä tilanteista, joita pääkäyttäjä kohtaa päivittäisessä työssään.

Kenelle?

Tämä koulutus on suunnattu EmCe Taloushallinto-ohjelmiston käyttäjälle, joka hallitsee järjestelmän perusteet ja haluaa saada valmiudet toimia pääkäyttäjäroolissa. Koulutus järjestetään webinaarina ja osallistujien on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä chatin kautta.

Miksi?

  • Koulutuksessa käymme läpi pääkäyttäjän roolin ja tehtävät ohjelmiston näkökulmasta
  • Tulet tutuksi sovelluslisenssien hallinnan kanssa
  • Opit hallitsemaan käyttäjiä muokkaamalla käyttäjäoikeuksia ja rooleja
  • Tutustut ja opit käyttämään ajastettuja toimintoja
  • Opit mm. itse muokkaamaan lomakepohjia, yritysten yhteisiä ohjaustietoja ja vapauttamaan lukkoon menneitä toimintoja monitorissa.
  • Tutustumme EmCe 365 -hallintaan
  • Lisäksi saat hyvän käsityksen ohjelmiston mahdollisuuksista ja pääkäyttäjänä pystyt saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti käytössäsi olevasta ohjelmistosta

Milloin?

Aika: 25.5.2022 kello 9-10. Sama koulutus järjestetään myös 23.8. klo 9 – 10. Ilmoittaudu koulutukseen tästä >
Kesto:
1h
Paikka:
Koulutus järjestetään etäkoulutuksena
Kouluttaja:
Teemu Tiilikainen

Mitä maksaa?

95 eur/hlö + alv.

Ilmoittaudu tästä >