Ajankohtaista

EmCe uudistaa Yksityiskoulujen Liiton jäsenkoulujen talous- ja palkkahallinnon järjestelmät

Uutiset - 19.6.2018

Järjestelmäuudistuksen taustalla on Yksityiskoulujen Liiton jäsenkouluilla käytössä oleva taloushallinnon ohjelmisto, jonka tuki päättyy tämän vuoden loppuun mennessä. Yksityiskoulujen Liitto aloitti korvaavan järjestelmän kartoituksen viime vuoden lopulla ja 15 jäsenkoulua on valinnut uudeksi taloushallinto-ohjelmistojen järjestelmäkumppanikseen kotimaisen EmCe Solution Partner Oy:n.

 

Järjestelmäuudistuksen tavoitteena oli löytää nykyaikainen taloushallinnon järjestelmä vanhentuneen järjestelmän tilalle. Koulujen taloushallinnon synergiaetuja haettiin yhtenäistämällä talous- ja palkkahallinnon järjestelmäratkaisut sekä ottamalla sähköiset palvelut käyttöön. Lisäksi tavoitteena on tehostaa taloushallinnon keskeisten toimintojen toimintaa vastaamaan tulevaisuuden toimintaympäristön haasteisiin.

”Palkkaohjelma oli meille tärkein valintakriteeri. EmCen ratkaisu vaikutti riittävän monipuoliselta ja opetusalan palkanlaskentaohjelmaksi sopivaksi. EmCestä jäi myönteinen kokonaiskuva ja esittelyistä jäi tunne, että ohjelman kehitys ja yhteistyö voisi olla EmCen kanssa nopeinta ja parasta,” kertoo Munkkiniemen yhteiskoulun rehtori Aki Holopainen järjestelmäkumppanin valinnasta.

”EmCe tuntui meidän tarpeisiin sopivan kokoiselta kumppanilta”, lisää Munkkiniemen yhteiskoulun taloudenhoitaja Sirpa Koskimies.

”Meidän tavoitteena on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen talous- ja palkkahallinnon ratkaisu, joka palvelee asiakkaan tarpeita myös toimintaympäristön muutoksissa. Lisäksi tehtävänämme on haastaa asiakkaan nykyisiä taloushallinnon prosesseja ja tuoda näkemystä uusista toimintatavoista”, sanoo EmCen myyntijohtaja Pasi Kiikkinen.

Ensimmäiset sopimukset uudesta taloushallinnon järjestelmästä tehtiin helmikuussa ja nyt mukana on jo 15 Yksityiskoulujen Liiton jäsentä. Ensimmäiset käyttöönottoprojektit ovat käynnistyneet maaliskuun alussa ja nämä koulut ovat ottaneet uuden taloushallinnon järjestelmän tuotantokäyttöön toukokuun aikana.

Muun muassa seuraavien koulujen talous- ja palkkahallinto hoidetaan jatkossa EmCen ratkaisuilla: Töölön yhteiskoulu, Suomalainen yhteiskoulu, Munkkiniemen yhteiskoulu, Helsingin Rudolf Steiner -koulu, Kulosaaren yhteiskoulu, Helsingin Saksalainen koulu, Herttoniemen yhteiskoulu, Maunulan yhteiskoulu, Tampereen Steiner koulu ja Elias-koulun kouluyhdistys. Neuvottelut jatkuvat vielä muiden koulujen osalta.

 

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Pasi Kiikkinen, EmCe Solution Partner Oy
pasi.kiikkinen@emce.fi tai p. 041 456 3848

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 15.6.2020
  Juhannusterveiset ja HelpDeskin palveluajat
  Lue lisää »
 • 18.5.2020
  EmCe kuuluu edelleen Suomen luottokelpoisimpiin yrityksiin
  Lue lisää »
 • 19.2.2020
  WANTED: 2 x Front-end developer
  Lue lisää »
 • 16.1.2020
  Nähdään Tili- ja veropäivillä!
  Lue lisää »
 • 20.12.2019
  HelpDeskin palveluajat joulun aikaan
  Lue lisää »
 • 1.12.2019
  KUTSU: Tervetuloa joulupuurolle EmCeen
  Lue lisää »
 • 28.11.2019
  Tässä ovat EmCen uusimmat vahvistukset – tervetuloa joukkoomme!
  Lue lisää »
 • 18.11.2019
  Vielä ehdit mukaan Käyttäjäpäiville – ilmoittaudu 20.11.2019 mennessä!
  Lue lisää »
 • 4.10.2019
  Vielä tämä viikonloppu aikaa ilmoittautua EmCe Käyttäjäpäiville ennakkovaraajan hintaan
  Lue lisää »
 • 6.9.2019
  EmCe Käyttäjäpäivät järjestetään taas marraskuussa
  Lue lisää »