EmCe vahvistaa NAV-osaamistaan yrityskaupalla

EmCe Solution Partner Oy on ostanut Columbus IT Finland Oy:n koko osakekannan. Molemmat yhtiöt ovat Microsoft Dynamics NAV -kumppaneita, EmCe ylimmän tason Gold Certified Partner. Columbus IT Finlandin kymmenen työntekijää ja yli 50 asiakasta liitetään mukaan EmCe-konserniin, ja yhtiön nimi muutetaan kuvaamaan nykyistä omistusta.

Markus Backlund tulee korvaamaan Mikael Nuorivaaran yhtiön toimitusjohtajana ja Mikael Nuorivaara vastaa jatkossa yhtiön myyntitoiminnoista.

Michael Gaardboe, Columbus IT A/S:n toimitusjohtaja sanoo: ”Olemme tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa tästä kaupasta, joka takaa suomalaisille asiakkaillemme yhteistyön jatkumisen tunnetun NAV-kumppanin kanssa. Columbus tulee jatkossa keskittämään yhteistyötään Suomessa EmCelle.”

Rolf Backlund, EmCe Solution Partner Oy:n toimitusjohtaja kertoo olevansa iloinen mahdollisuudesta lähes kaksinkertaistaa EmCen NAV-konsulttien lukumäärä ja tulla siten Suomen merkittävimmäksi Microsoft Dynamics NAV -kumppaniksi.

Markus Backlund, EmCe Solution Partner Oy:n varatoimitusjohtaja sanoo: ”Järjestely antaa meille huomattavasti paremman markkina-aseman ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistäkin joustavammin. Näen myös suuria mahdollisuuksia läsnäolollamme Pohjois-Suomessa ja toimistollamme Oulussa.”

EmCessä työskentelee yrityskaupan jälkeen 83 henkilöä. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2007 noin 7,7 miljoonaa euroa, ja liikevaihtoennuste vuodelle 2008 on konsernitasolla 10,8 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Oulussa.

Lisätietoa:

Columbus IT A/S, toimitusjohtaja Michael Gaardboe, p. +45 70 20 50 00
EmCe Solution Partner Oy, toimitusjohtaja Rolf Backlund, p. 040 040 9825
EmCe Solution Partner Oy, varatoimitusjohtaja Markus Backlund, p. 040 552 0900
Columbus Finland Oy, toimitusjohtaja Mikael Nuorivaara, p. 040 584 8898