Ajankohtaista

WANTED: BI-asiantuntija

Uutiset - 19.1.2017

Nyt haemme BI-asiantuntijaa kehittämään EmCen raportointiratkaisuja. Hae nyt!

 

Tulet vahvistamaan EmCen Business Intelligence –asiantuntijoiden joukkuetta. Olet vastuussa EmCen tarjoaminen BI-tuotteiden ja palveluiden kehityksestä sekä niiden sovittamisesta asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja nautit ongelmanratkaisuista. Arvostat avointa joukkuehenkeä ja haluat jakaa osaamistasi tiimissä.

Aiempi kokemus ja ymmärrys Business Intelligence –raportointityökaluista (SSIS, SSRS, SSAS, Microsoft Power BI), ohjelmistokehityksestä, projektinhallinnasta ja raportoinnin suunnittelusta ja kehittämisestä varmistavat menestymisesi tehtävässä. Samoin kuin SQL-osaaminen (MS SQL Server) ja kokemus taloushallinnon eri osa-alueista on eduksi. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Toivomme sinulta:

 • Hyvää Excel-osaamista
 • Kipinää uusiin teknologioihin ja palvelujen rakentamiseen
 • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
 • Innostusta ja kehittymishalua
 • Kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakasta ja taitoa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaava ratkaisu.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Näköalapaikan vakavaraisessa ohjelmistotalossa
 • Mahdollisuuden päästä näyttämään kykysi
 • Tilaisuuden kehittää ja laajentaa BI-osaamistasi
 • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä ja mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä
 • Huipputiimin sekä joukon mahtavia työkavereita
 • Kilpailukykyiset edut ja kehitysmahdollisuudet.

 

Vaikka kokemuksesta on toki etua, loppujen lopuksi persoona ja asenne ratkaisevat! Vaikka et kaikkia edellä olevia vaatimuksia täyttäisikään, mutta tunnet, että paikka on juuri sinulle tehty, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi 28.2.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Räsänen p. 040 351 7084 tai esa.rasanen@emce.fi.

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä.


EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat