Ajankohtaista

WANTED: Järjestelmäasiantuntija

Uutiset - 1.3.2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa osaksi tuotekehitystiimiämme Helsingin Vallilaan. Klikkaa lisätietoihin ja hae!

 

Etsimme EmCelle osaavaa järjestelmäasiantuntijaa, jolta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden taloudenhallinnon ohjelmistoratkaisuja. Sinulta löytyy kykyä uudistua ja motivaatiota viedä liiketoimintaamme eteenpäin omalla tekemiselläsi.

Tehtävän keskiössä tuet monipuolisesti operatiivista toimintaamme taloushallinnon järjestelmän SaaS-tuotannon parissa ja samalla osallistut pilvipalveluympäristön kehitystyöhön. Asiakkaasi ovat kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka luottavat taloushallinnon ohjelmistopalveluissa EmCen ratkaisuihin ja kotimaiseen osaamiseen. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja tiivis tiimi, jossa on sopiva balanssi vuosien kokemusta ja nuoruuden innokkuutta. Sosiaalinen luonteesi ja kyky ratkoa ongelmia auttaa sinua viihtymään tehtävässä.

Notkea ja nopealiikkeinen tuotekehityksemme ei laita sinua boksiin, jossa tehtäväsi on tiukasti rajattu kapealle sektorille. Pääset itse muovaamaan tehtävänkuvaasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Olet tärkeä osa tuotekehitystiimiä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistä parempia taloushallinnon ratkaisuja.

 

Etsimällämme osaajalla on:

 • Laajaa kokemusta Windows- ja Linux-palvelinympäristön tuotannosta
 • Hyvää PowerShell ja Bash-osaaminen
 • Kokemusta ja ymmärrystä SaaS-ympäristöjen ja kriittisiä tietojärjestelmien ylläpidosta
 • Laaja-alainen IT-osaaminen
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Muut tehtäväsi liittyvät mielenkiinnostasi ja osaamisestasi riippuen muihin palvelinjärjestelmiimme, järjestelmäintegraatioihin ja SQL-tietokantoihin.

 

Mitä EmCellä on tarjota sinulle?

Me EmCellä olemme ylpeitä syvästä osaamisestamme taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä, jota olemme tehneet jo yli 35 vuoden ajan. Uskomme vastuun ja vapauden tasapainoon, joka perustuu avoimuuteen ja asiantuntijuuteen matalahierarkkisessa ja rennossa työyhteisössä. Kehittyvä liiketoimintaympäristö takaa monipuoliset tehtävät ja kehitysmahdollisuudet. Ja tietysti joukon mahtavia työkavereita. Sijaitsemme Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ysiratikan reitillä.

Ainiin, kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin ja meillä tehdään 100 % varmuudella kotimaista, vastuullisesti tuotettua palvelua.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Sami Lehtola p. 045 636 4636 tai sami.lehtola@emce.fi.

Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tätä paikkaa »

 

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.


 

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 19.9.2018
  WANTED: Markkinoinnin projektipäällikkö
  Lue lisää »
 • 6.8.2018
  Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central
  Lue lisää »
 • 19.6.2018
  EmCe uudistaa Yksityiskoulujen Liiton jäsenkoulujen talous- ja palkkahallinnon järjestelmät
  Lue lisää »
 • 18.6.2018
  HelpDesk palvelee myös kesällä
  Lue lisää »
 • 2.5.2018
  Verkkopalkkakampanja sai jatkoaikaa 25.5.2018 asti
  Lue lisää »
 • 25.4.2018
  Vielä ehdit ottaa Verkkopalkan käyttöön kampanja-aikana – Toimi pian!
  Lue lisää »
 • 16.3.2018
  WANTED: Maksuliikenneasiantuntija
  Lue lisää »
 • 14.3.2018
  Kuulumme Suomen luottokelpoisimpiin yrityksiin myös vuonna 2018
  Lue lisää »
 • 11.1.2018
  Kesätyöntekijä tai kiireapulainen jolle EmCe-ohjelma on jo tuttu?
  Lue lisää »
 • 15.12.2017
  Uusia kasvoja NAV-tiimiin ja tuotekehitykseen
  Lue lisää »