Ajankohtaista

WANTED: Junior Software Developer

Rekry - 10.8.2017

Tuotekehitystiimissämme on paikka innokkaalle ja motivoituneelle juniori ohjelmistokehittäjälle. Oletko se sinä?

 

Etsimme uransa alkutaipaleella olevaa ohjelmistokehittäjää. Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan EmCen uuden sukupolven taloushallinnon järjestelmiä. Sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa ohjelmointikokemusta, joko aikaisemmista työtehtävistä tai omien projektien parista. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on oma innokkuutesi oppia uutta ja kehittyä Full Stack-osaajaksi. Tarjoamme loistavan oppimisympäristön, jossa pääset kehittymään ketterästi modernin ohjelmointikehityksen parissa osana kokenutta ja asiantuntevaa tuotekehityksen tiimiämme!

Avainteknologia joita käytämme tiimissä ovat C++, C#, DotNet Core, MongoDB, SQL Server, RabbitMQ, Xamarin sekä Angular 4.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Relevantti koulutustausta
  • Työkokemusta vastaavasta tehtävästä tai vahvaa harrastuneisuutta
  • Oppimishaluinen, sosiaalinen ja utelias asenne
  • Aitoa kiinnostusta kasvaa Full Stack-kehittäjäksi
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

 

Me tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan vakavaraisessa ohjelmistotalossa
  • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä ja mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön
  • Kilpailukykyiset edut ja hyvät oppimismahdollisuudet, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kehittyä uralla pitkälläkin aikavälillä

 

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Sami Lehtola p. 045 636 4636 tai sami.lehtola@emce.fi.

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.

 

Tutustu myös uusimpaan tuotteeseemme » EmCe 365

 


EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 65 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*