Ajankohtaista

WANTED: Maksuliikenneasiantuntija

Uutiset - 16.3.2018

Olisiko aika vaihtaa uusille urille? Maksuliikennetiimimme hakee lisävahvistusta riveihinsä.

 

Etsimme EmCelle osaavaa maksuliikenneasiantuntijaa, jolla on vahvaa osaamista Basware-tuotteista. Sinulta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden maksuliikenne- ja taloushallinnon ohjelmistoja. Sinulta löytyy kykyä uudistua ja motivaatiota viedä liiketoimintaamme eteenpäin omalla tekemiselläsi.

Tehtävän keskiössä on monipuoliset maksamisen ja maksuliikenteen asiantuntijatehtävät. Olet mukana kehittämässä maksuliikenneprosesseja sekä uusia maksamisen ratkaisuja. Osallistut toimittaja- ja sidosryhmäyhteistyöhön ja seuraat aktiivisesti maksamisen toimintaympäristön kehitystä. Asiakkaasi ovat kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka luottavat taloushallinnon ohjelmistopalveluissa EmCen ratkaisuihin ja kotimaiseen osaamiseen. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja tiivis tiimi, jossa on sopiva balanssi vuosien kokemusta ja nuoruuden innokkuutta. Sosiaalinen luonteesi ja kyky ratkoa ongelmia auttaa sinua viihtymään tehtävässä.

 

Etsimällämme osaajalla on:

 • Laajaa kokemusta Baswaren maksuliikenne- ja/tai Basware InvoiceReady ostolaskujen käsittelyratkaisuista
 • Kokemusta tietojärjestelmien ja työskentelytapojen uudistamisesta
 • Asiakaslähtöinen ajattelutapa
 • Sujuva suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tuotetuntemus EmCen ohjelmistoratkaisuista, kokemus muista taloushallinnon järjestelmistä ja maksuliikenneratkaisuista (esim. OpusCapita) auttavat sinua menestymään tehtävässä.

 

Mitä EmCellä on tarjota sinulle?

Me EmCellä olemme ylpeitä syvästä osaamisestamme taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä, jota olemme tehneet jo yli 35 vuoden ajan. Uskomme vastuun ja vapauden tasapainoon, joka perustuu avoimuuteen ja asiantuntijuuteen matalahierarkisessa ja rennossa työyhteisössä. Kehittyvä liiketoimintaympäristö takaa monipuoliset tehtävät ja kehitysmahdollisuudet. Ja tietysti joukon mahtavia työkavereita. Sijaitsemme Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ysiratikan reitillä.

Ainiin, kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin ja meillä tehdään 100 % varmuudella kotimaista, vastuullisesti tuotettua palvelua.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markus Backlund, markus.backlund@emce.fi.

Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi 8.4.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tätä paikkaa »

 

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.


 

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 23.5.2019
  WANTED: Junior Software Developer Ouluun
  Lue lisää »
 • 17.4.2019
  WANTED: Tietojärjestelmien ymmärtäjä
  Lue lisää »
 • 6.8.2018
  Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central
  Lue lisää »
 • 19.6.2018
  EmCe uudistaa Yksityiskoulujen Liiton jäsenkoulujen talous- ja palkkahallinnon järjestelmät
  Lue lisää »
 • 18.6.2018
  HelpDesk palvelee myös kesällä
  Lue lisää »
 • 2.5.2018
  Verkkopalkkakampanja sai jatkoaikaa 25.5.2018 asti
  Lue lisää »
 • 25.4.2018
  Vielä ehdit ottaa Verkkopalkan käyttöön kampanja-aikana – Toimi pian!
  Lue lisää »
 • 14.3.2018
  Kuulumme Suomen luottokelpoisimpiin yrityksiin myös vuonna 2018
  Lue lisää »
 • 1.3.2018
  WANTED: Järjestelmäasiantuntija
  Lue lisää »
 • 11.1.2018
  Kesätyöntekijä tai kiireapulainen jolle EmCe-ohjelma on jo tuttu?
  Lue lisää »