Ajankohtaista

WANTED: Markkinoinnin projektipäällikkö

Rekry - 19.9.2018

Markkinoinnissamme on avoinna paikka innokkaalle ja työtä pelkäämättömälle osaajalle. Oletko se sinä?

 

Tehtävämme EmCessä on helpottaa asiakkaidemme arkea ja auttaa heitä menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuilla. Olemme kotimainen perheyritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus taloushallinnon ohjelmistokehityksestä.

Pitkästä historiasta huolimatta emme ole mikään dinosaurus, vaan kehitämme jatkuvasti uusia palveluita ja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Näistä yksi on EmCe 365 -palvelumme, jonka markkinoinnissa sinä astut kuvaan. Oletko sinä etsimämme markkinoinnin osaaja, joka  jeesaisi missiomme toteuttamisessa?

Tarvitsemme ihmisen, joka ei pelkää upottaa käsiään syvälle saveen, ottaa vastuuta ja viedä asioita johdonmukaisesti eteenpäin aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Roolissasi olet projektin johtaja, joka luotsaa useaa projektia ja organisoi käytettäviä resursseja vastuullisesti ja itsenäisesti. Tuotat ja hallinnoit sisältöä eri kanaviin niin sisäisen kuin ulkoisen markkinoinnin tarpeeseen. Vastaat erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, missä kohtaat ja käyt arvokasta dialogia asiakkaidemme kanssa. Koska markkinoinnin tehtävänä on edistää kaupallista menestymistä, edellytetään sinulta kykyä ajatella kaupallisesti ja tuet tekemiselläsi yrityksen kehitystä.

Olet osa EmCen myyntitiimiä, jossa edustat ylpeästi markkinointia. Käytössäsi on osaava ja ammattitaitoinen kumppaniverkosto, joka auttaa sinua saattamaan suunnitelmat maaliin.

Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä ja aikaansaavaa asennetta. Digimarkkinoinnin osaaminen on välttämätöntä, koska se on yksi markkinointimme painopistealueista. Myös seuraavat taidot ovat välttämättömiä tehtävässä:

  • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta markkinoinnin työtehtävistä
  • Ymmärrystä B2B-markkinoinnista
  • Adoben Photoshop, Illustrator ja InDesign -ohjelmien kohtalaista osaamista
  • Visuaalista silmää ja näkemyksellisyyttä

Lisäksi aikaisempi tuntemus WordPress ja MailChimp -työkaluista katsotaan eduksi. Ripaus yksityisyrittäjähenkisyyttä ja kehnoa huumoria ei olisi pahitteeksi.

Osana tehtävää pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaidemme parissa ja kertomaan heidän asiakastarinoitaan, katso mm. Balmuirin ja Särkänniemen asiakastarinat.

Kiinnostuitko? Mikäli uudet tehtävät ohjelmistoalalla Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella kiinnostavat, tutustutaan lähemmin osoitteessa www.emce.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian – kohtaamisiin!

Tehtävä on aluksi vuoden määräaikainen. Toivomme, että pääset aloittamaan marraskuun alussa tai viimeistään 15.11.2018 mennessä. Kerro lisää itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessasi ja lähetä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi 7.10.2018 mennessä.

Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Susanna Suomela, p. 050 384 9611 tai susanna.suomela@emce.fi.

EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*