Ajankohtaista

WANTED: Microsoft Dynamics NAV asiantuntija, Logistiikka

Uutiset - 16.8.2017

Olisiko aika vaihtaa uusille urille? NAV-tiimimme hakee lisävahvistusta riveihinsä.

 

Olitpa seniori- tai junioritason NAV-osaaja, on sinulle tärkeä pelipaikka NAV-joukkueessamme. Vastaat projektin sujuvasta läpiviennistä, järjestelmän käyttöönotosta ja toteutuksesta. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja olet myynnin tukena. Sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta haastavista Microsoft Dynamics NAV –projekteista ja näkemystä modernien ERP-järjestelmien käyttöönottotavoista.

Kykenet tuomaan esiin teknisiä ja liiketoiminnallisia näkökulmia vakuuttavasti ja tarvittaessa haastamaan asiakkaiden ratkaisuja pyrkien tuottamaan parempia palveluita asiakkaillemme. Tuotat laadukasta dokumentaatiota ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englanniksi. Olet joukkuepelaaja, joka kykenee oma-aloitteeseen ja itsenäiseen työhön. Asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toimipaikkasi voi sijaita joustavasti Helsingissä, Lahdessa tai Oulussa.

Toivomme sinulta:

  • Innostusta vaativiin NAV-projekteihin
  • Kokemusta Microsoft Dynamics NAV -projekteista
  • Kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakasta ja taitoa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaava ratkaisu
  • Ymmärrystä logistiikasta ja yritysten liiketoimintaprosesseista

 

Me tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan vakavaraisessa ohjelmistotalossa
  • Mahdollisuuden päästä näyttämään kykysi
  • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä ja mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön
  • Kilpailukykyiset edut ja kehitysmahdollisuudet

 

Vaikka kokemuksesta on toki etua, loppujen lopuksi persoona ja asenne ratkaisevat! Vaikka et kaikkia edellä olevia vaatimuksia täyttäisikään, mutta tunnet, että paikka on juuri sinulle tehty, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Lukkari p. 040 905 1258 tai harri.lukkari@emce.fi.

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.


 

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat