Ajankohtaista

WANTED: Senior Software Developer x2

Uutiset - 27.6.2017

Haemme kahta Senior Software Developeria kasvavaan tuotekehitystiimiimme. Hae nyt!

 

Tehtävässä tulet toimimaan taloushallinnon järjestelmän tuotekehityksen parissa osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä, hyödyntäen ketterän kehityksen menetelmiä. Osa nykyisistä järjestelmistä on tehty C++:lla ja onkin tärkeää että osaat tulkita nykyjärjestelmän toimintaa myös lähdekoodista. Rakennamme uutta järjestelmää käyttäen C#, DotNet Corea sekä modernia arkkitehtuuria.

Avainteknologia joita käytämme tiimissä ovat C++, C#, DotNet Core, MongoDB, SQL Server, RabbitMQ sekä Angular 4.

EmCellä pääset eturintamaan työskentelemään ja kehittämään tulevaisuuden taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisuja. Tiimisi istuu Helsingin Vallilassa, mutta meille työ on asia mikä tehdään, ei paikka minne mennään, joten päämajasi voi sijaita esim. Tampereella tai Oulussa.

Emme etsi superihmistä, mutta ideaalihakijallamme on:

 • relevantti koulutustausta
 • hyvä osaaminen C++-ohjelmointikielestä
 • työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • oppimishaluinen, sosiaalinen ja utelias asenne
 • aitoa kiinnostusta kasvaa Full Stack -kehittäjäksi
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito

 

Et pelkää työskennellä tiukoissakaan tilanteissa, joissa voi toisinaan tapahtua nopeita muutoksia. Osaaminen C#-kielestä luetaan ehdottomasti eduksesi. Myös osaaminen Front End -puolen teknologioista on plussaa. Ennen kaikkea arvostamme motivaatiota kehittyä, uudistua ja viedä  liiketoimintaa vauhdikkasti eteenpäin omalla työpanoksellasi.

Me tarjoamme sinulle:

 • Näköalapaikan vakavaraisessa ohjelmistotalossa
 • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä ja mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Huipputiimin sekä joukon mahtavia työkavereita
 • Kilpailukykyiset edut ja kehitysmahdollisuudet

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi. Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Sami Lehtola p. 045 636 4636 tai sami.lehtola@emce.fi.

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.

 

Tutustu myös uusimpaan tuotteeseemme » EmCe 365

 


EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 65 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat