Ajankohtaista

WANTED: Taloushallinnon Trainee x2

Rekry - 24.1.2018

Asiantuntijatiimissämme on paikkoja avoinna innokkaille ja motivoituneille taloushallinnon tulevaisuuden lupauksille. Oletko se sinä?

 

Etsimme uransa alkutaipaleella olevia taloushallinnon asiantuntijoita ohjelmistojemme asiakaspalvelutehtäviin. Työssäsi neuvot ja ohjeistat yritysasiakkaitamme taloushallinnon ohjelmistoon liittyvissä asioissa ensisijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Palvelupyynnöt liittyvät pääasiassa yrityksemme omaan EmCe Taloushallinto- ja Palkkahallinto-ohjelmaan sekä uuteen EmCe 365 -palveluun. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa.

Tarjoamme loistavan oppimisympäristön, jossa pääset kehittymään ketterästi taloushallinto-ohjelmistojen asiantuntijaksi osana kokenutta ja asiantuntevaa asiakaspalvelu- ja konsulttitiimiämme!

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi taloushallinnon opiskelussa loppuvaiheessa olevalle henkilölle tai sinulle, joka valmistuttuasi kaipaat sitä ensimmäistä mahdollisuutta näyttää kykysi.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Kaupallinen koulutus tai kokemusta ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alan tehtävistä
 • Ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • Valmiutta toimia kiireisessäkin tilanteessa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
 • Oppimishaluinen, sosiaalinen ja utelias asenne
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi (ruotsi ja englanti katsotaan eduksi)

 

Me tarjoamme sinulle:

 • Koulutuksen ohjelmistoille, joiden parissa työskentelet
 • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä ja mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä
 • Näköalapaikan vakavaraisessa ohjelmistotalossa
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön
 • Kilpailukykyiset edut ja hyvät oppimismahdollisuudet, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kehittyä uralla pitkälläkin aikavälillä

 

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi 28.2.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde voi olla aluksi osa-aikaisena ja jatkua kokoaikaisena. Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Markus Backlund, markus.backlund@emce.fi.

Lue blogistamme 10 syytä miksi sinun kannattaa tulla meille töihin. EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.

 


 

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme vastaamaan digitaalisen taloushallinnon murroksen haasteisiin ja menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Meillä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat