Ajankohtaista

WANTED: Tietojärjestelmien ymmärtäjä

Rekry - 17.4.2019

Etsimme EmCelle tietojärjestelmien ymmärtäjää, jolta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden taloushallinnon digitaalisia palveluratkaisuja. Sinulta löytyy kykyä uudistua ja motivaatiota viedä liiketoimintaamme eteenpäin omalla tekemiselläsi.

Tehtäväsi keskiössä tuet monipuolisesti operatiivista toimintaamme taloushallinnon pilvipalveluiden parissa ja samalla osallistut ympäristön kehitystyöhön. Asiakkaasi ovat kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka luottavat taloushallinnon ohjelmistopalveluissa EmCen ratkaisuihin ja kotimaiseen osaamiseen. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja tiivis tiimi, jossa on sopiva balanssi vuosien kokemusta ja nuoruuden innokkuutta. Sosiaalinen luonteesi ja kyky ratkoa ongelmia auttaa sinua viihtymään tehtävässä.

Notkea ja nopealiikkeinen tuotekehityksemme ei laita sinua boksiin, jossa tehtäväsi on tiukasti rajattu kapealle sektorille. Pääset itse muovaamaan tehtävänkuvaasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Olet tärkeä osa tuotekehitystiimiä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistä parempia taloushallinnon ratkaisuja.

Etsimällämme osaajalla on:

  • Laajaa ammatillista kokemusta Windows- ja Linux-palvelinympäristön ylläpidosta tuotantokäytössä
  • Omaat osaamista ylläpidon automatisoinnista PowerShell- tai Bash -kielien avulla
  • Laaja-alainen IT-osaaminen
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Muut tehtäväsi liittyvät mielenkiinnostasi ja osaamisestasi riippuen muihin palvelinjärjestelmiimme, järjestelmäintegraatioihin ja tietokantoihin.

Kiinnostuitko? Mikäli uudet tehtävät ohjelmistoalalla Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella kiinnostavat, tutustutaan lähemmin osoitteessa www.emce.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian – kohtaamisiin!

Kerro lisää itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessasi ja lähetä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@emce.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: CTO Sami Lehtola p. 045 636 4636 tai sami.lehtola@emce.fi.

*Strictly No Agencies*

EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös FacebookissaLinkedInissä ja Twitterissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*