Basware

 

Basware Banking maksuliikenne ja InvoiceReady ostolaskujen kierrätys

Basware InvoiceReady – monipuolinen linkkuveitsi

Aiemmin Basware eOffice nimellä tunnettu tuote on nyt Basware InvoiceReady. Basware InvoiceReady on monipuolinen  selainpohjainen sovellus, joka mahdollistaa osto- ja matkalaskujen, sopimuspohjaisten laskujen sekä hankintaehdotusten käsittelyn. Basware InvoiceReady tuotteen yleisimmin käytetty piirre sisältää ostolaskujen ja liitteiden täysin paperittoman hyväksyntäkierron, tiliöinnin ja arkiston.

Basware InvoiceReady pitää sisällään erittäin helppokäyttöisen arkiston käytettäväksi dokumenttien ja tositteiden nopeaan ja paperittoman hakuun myös vuosien kuluttua. Basware InvoiceReady mahdollistaa myös pitkälle viedyn automatisoinnin laskun käsittelyssä, jolloin kierrossa olevien laskujen määrä saadaan minimoitua erilaisten toistuvien tiliöinti- ja hyväksyntäsääntöjen perusteella.

EmCe on tarjonnut asiakkailleen Basware InvoiceReady tuotteen jo vuodesta 2006 alkaen ja suosion osoituksena käyttäjämäärä on kohonnut jo useisiin tuhansiin.

Verkkolaskupalvelut

EmCe tarjoaa yhteistyössä Baswaren kanssa kaikki verkkolaskutukseen liittyvät palvelut avaimet käteen -periaatteella. Palveluun voidaan liittää verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton lisäksi mm. skannaus- ja tulostuspalvelu.  Uutena työkaluna paperisten laskujen käsittelyyn ja muuttamiseen verkkolaskuksi olemme saaneet CloudScan-palvelun, joka helpottaa työtä silloin, kun skannaus halutaan hoitaa paikallisesti.

Maksuliikenne

Uusi Basware Banking on moderni, selainpohjainen maksuliikenneohjelmisto. Basware Banking on tehty korvaamaan poistuva Basware maksuliikennetuote, jonka ylläpito kuitenkin jatkuu toistaiseksi. Uusi Banking sovellus tarjoaa erittäin monipuoliset mahdollisuudet arkisten rutiinien automatisointiin sekä helpon käytettävyyden. Päivittäiset toistuvat toiminnot voidaan ajastaa, sekä esimerkiksi EmCe reskontra- ja palkkamaksujen lähetys automatisoida tai maksut hyväksyttää ennen automatisoitua lähetystä. Mahdollisissa pankkiliikenteen virhetilanteissa ohjelmisto lähettää automaattisesti tiedotteen vastuuhenkilölle toimenpiteitä varten. Basware Banking -ohjelmistoa integroidaan jatkuvasti kiinteämmäksi osaksi EmCe Taloushallintoa ja tiedotamme uusista ominaisuuksista versiotiedotteissamme.

EmCe ja Basware integraatiot

Vuosien yhteistyö ja kokemus on tuonut mukanaan runsaasti erilaista käyttöä helpottavia yhteyksiä Basware ja EmCe ohjelmistojen välille. Muutamia esimerkkejä :

  • Tiliotteiden ja viiteaineistojen automaattinen vienti kirjanpitoon ja reskontraan saakka
  • Pitkälle vakioidut liittymät EmCe ja NAV tuotteiden välillä ( reskontra, palkanlaskenta, varasto jne . )
  • Mahdollisuus porautua EmCe ostoreskontrasta suoraan InvoiceReady arkistossa olevaan laskun kuvaan ja laskun historiaan
  • Avoimien tilausten vienti Dynamics NAV -sovelluksesta Basware InvoiceReadyn ostolaskulle kohdistusta varten
  • Automaattinen tiliotteiden arkistointi Basware InvoiceReady sovellukseen

 

Tutustu tekemiimme Basware-ratkaisuihin tästä.

 

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja

Ratkaisu asiakkaalle

EmCe on meille strateginen taloushallinnon kumppani.”

Kari Sairo

Metallityöväen liitto ry

Tutustu asiakastarinaan »