Projektinhallinta

EmCen joustava ja ketterä projektinhallintaohjelma

 

EmCellä on vankka kokemus liiketoiminnan ohjauksen prosesseja tukevien kokonaisratkaisujen toimittajana. Erityiseen vahvaa osaamisemme on projektiorganisaatioiden prosessien kehittämisessä. Olemme Suomen johtavia projektilaskennan asiantuntijoita – yli puolet SKOL-jäsenyritysten piiriin kuuluvista työntekijöistä hyödyntää työssään toimittamiamme ratkaisuja.

Suunnittelu- ja konsulttitoimistot sekä muut projektiorganisaatiot

EmCe tarjoaa projektiorganisaatioille joustavan ja monipuolisen ratkaisun projektien hallintaan ja ohjaukseen sekä kustannusten ja tuottojen seurantaan. Projektiohjauksen avulla eri toiminnot hajautetaan joustavasti. Tiedot voidaan tallentaa ajasta ja paikasta riippumatta, koska sovellukset toimivat selainpohjaisesti.
PARM on sveitsiläinen projektinhallintaohjelma, joka on laajasti käytössä suomalaisilla suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoilla. EmCe edustaa PARM-tuotetta Suomessa.

Projektinhallintaohjelman hyödyt

  • Joustavuus erityyppisten projektien hallintaan
  • Dynaamisuus ja ajantasaisuus
  • Monipuolinen ja nopea kustannusten seurattavuus
  • Projektien taloushallinta koko projektin elinkaaren ajan (sisältäen laskutuksen)
  • Erilaisten skenaarioiden kokeilu (budjetointi ja resurssienhallinta)
  • Hinnoittelun joustavuus

 

Projektipäällikön kustannustietoisuuden lisääminen

Toimintaansa kehittävien projektiorganisaatioiden tavoitteena on usein liiketoiminnan prosessien yhtenäistäminen.  Ratkaisumme mukautuu muuttuviin tarpeisiin joustavasti ja mahdollistaa keskeisten liiketoiminnan ohjauksen osa-alueiden hallinnan samassa integroidussa järjestelmässä.

Tavoite on myös prosessien tehostaminen, jonka seurauksena tieto käsitellään järjestelmässä vain kerran. Ratkaisun avulla tietojen hyödyntäminen ja ylläpito hajautetaan projektiresursseille, projektipäälliköille ja yrityksen johdolle, jolloin organisaatioiden kustannustietoisuus kasvaa. Erityisesti projektipäälliköiden osaamisen kasvattamiseen kannattaa panostaa, koska heidän onnistumisensa on asiantuntija-organisaatioille erityisen merkittävässä asemassa.

Tutustu toteutettuihin projektinhallinnan ratkaisuihin tästä.

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää ratkaisusta

 
Jari Uusitalo

Asiakkuuspäällikkö

Ratkaisu asiakkaalle

Virheiden mahdollisuus pienenee lähes minimiin jokaisen projektiin osallistuvan kirjatessa omat – tai joissain tapauksissa yksikkönsä tunnit kaikille yhteiseen järjestelmään.”

Esko Lahtinen

Finnmap Infra Oy

Tutustu asiakastarinaan »