Referenssit

Veropalvelu Sofia

Vapautta ja vaivattomuutta taloushallinnon pilvipalveluilla

Veropalvelu Sofia on tilitoimisto, joka tarjoaa perinteisten taloushallinnon palvelujen lisäksi verosuunnittelua pienille ja keskisuurille yrityksille. EmCen taloushallinnon pilvipalvelut ovat mahdollistaneet tilitoimistolle aivan uudenlaisen tavan työskennellä. Työ ei ole sidottu enää tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan se kulkee halutessa mukana. Erityisesti yrittäjälle pilvipalvelut antavat mahdollisuuden yhdistää perhe- ja työelämän joustavasti.

”EmCen pilvipalveluiden vahvuutena on niiden toimintavarmuus. Voin huoletta työskennellä maapallon toiselta puolelta ilman, että yrityksen liiketoiminta pysähtyy reissun ajaksi. Näiden viiden vuoden aikana en ole törmännyt tilanteeseen, jossa yhteydet eivät toimisi EmCestä johtuvista syistä.”

Pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa joustavammat palaverikäytännöt ja työskentelyn esimerkiksi asiakkaan luona. Lisäksi tilitoimistoasiakas voi jakaa pääsyn palveluun omille asiakkailleen ja tarjota näin heille sujuvampaa taloushallintoa. Vaivatonta käytöstä tekee myös se, että enää ei tarvitse huolehtia ohjelmistopäivityksistä tai tehdä kalliita laiteinvestointeja.

Lisää EmCen asiakaskokemuksia löydät täältä »

Referenssivideo:

 

Veropalvelu Sofia on tilitoimisto, joka tarjoaa perinteisten taloushallinnon palvelujen lisäksi verosuunnittelua. EmCen taloushallinnon pilvipalvelut ovat mahdollistaneet tilitoimistolle aivan uudenlaisen tavan työskennellä. Työ ei ole sidottu enää tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan se kulkee halutessa mukana. Erityisesti yrittäjälle pilvipalvelut antavat mahdollisuuden yhdistää perhe- ja työelämän joustavasti. Tilitoimistoyrittäjä Irina Kallio kertoo millaisia hyötyjä EmCen sähköinen taloushallinto on tuonut tilitoimiston arkeen.

Lisää asiakaskokemuksia löydät täältä »

"EmCen pilvipalveluiden vahvuutena on niiden toimintavarmuus. Voin huoletta työskennellä maapallon toiselta puolelta ilman, että yrityksen liiketoiminta pysähtyy reissun ajaksi. Näiden viiden vuoden aikana en ole törmännyt tilanteeseen, jossa yhteydet eivät toimisi EmCestä johtuvista syistä."

Irina Kallio
tilitoimistoyrittäjä

Käytetyt palvelut

Pilvipalvelu, Taloushallinto

Pilvipalvelu, Taloushallinto

Tutustu »