30.04.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

FP-Tuotteet

Materiaalivirtojen ja tuotannon optimointi Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmällä

FP-Tuotteet Oy on tilan jakamisen ja luomisen erikoisosaaja. Yritys valmistaa ja maahantuo tilanjaon ratkaisuja rakennusliikkeille, teollisuudelle kuluttajille jälleenmyyjien kautta. Syksyllä 2015 yrityksessä otettiin käyttöön EmCen toimittama uusi Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä. Mittatilaustyönä valmistettavat tuotteet edellyttävät materiaalivirtojen ja tuotannon oikea-aikaisuutta. Lisäksi tiedon kulku läpi koko prosessin on tärkeä osa kokonaisuutta. Toiminnanohjausjärjestelmään integrointiin uusi tuotekonfiguraattori, joka on yrityksen toiminnan keskiössä.

“Arvostan, että ohjelmistokumppani haastaa myös meitä ajattelemaan omia prosessejamme uudesta näkökulmasta.”

Uusi järjestelmä tukee koko tuotantoketjua ja asennuksia, sillä mittatilaustuotteiden tuoterakenteet ja aikataulut elävät projektien aikana. Uusi toiminnanohjausjärjestelmä otettiin käyttöön tiukalla aikataululla ja kokonaisuudessaan projekti vedettiin läpi noin kuudessa kuukaudessa. Kivuttoman siirtymisen avainasemassa oli hyvä taustatyö ja määrittely – molemmat osapuolet tiesivät mitä oltiin tekemässä ja siinä pysyttiin.

”EmCe toi meille aidosti kokemuksia ja näkemyksiä, miten meidän pitäisi asioita hallinnoida ja viedä eteenpäin. Arvostan, että ohjelmistokumppani tuo näitä esiin ja haastaa myös meitä ajattelemaan omia prosessejamme uudesta näkökulmasta. EmCe ymmärtää meidän tarpeemme ja mikä tärkeintä; sen miten järjestelmällä voidaan helpottaa meidän arjen tekemistä.”

TIMO HUHTANEN
TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

EasyZone

Reaaliaikaisuutta ja kitkatonta tiedonkulkua Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmällä

15.10.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

iLOQ

EmCe päivitti iLOQin Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon. Samalla saatiin tehostettua liiketoiminnan ydin solmukohtia.

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Balmuir

Kasvua ja kansainvälistymistä toiminnanohjausjärjestelmän tuella