30.04.2021

EmCe 365, Tilitoimistot

Kajaanin Tilitaito ja Vuokatti Ski Team Kainuu

Helppoutta tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyöhön EmCe 365 -palvelulla

Kajaanin Tilitaito Oy  on vuonna 1957 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen huolenpitoa ja mielenrauhaa tilitoimistoasioissa. EmCe on valikoitunut Kajaanin Tilitaidon ohjelmistotoimittajaksi jo 1970-luvulla ja miksi hyvää olisi pitänyt vaihtaa. Tärkeitä ominaisuuksia ohjelmistotoimittajalle on ollut se, että ohjelmistotoimittaja on helppo saada kiinni mahdollisissa ongelmatilanteissa ja, että ohjelmistotoimittaja ei ole kilpailija tilitoimistoalalla.

Vuokatti Ski Team Kainuu on vuonna 1995 perustettu maastohiihdon erikoisseura. Vuokatti Ski Team Kainuu käyttää arjessaan EmCe 365 taloudenhallinnan ratkaisuja tilitoimistonsa Kajaanin Tilitaidon kautta. Lisäksi EmCellä ja Vuokatti Ski Team Kainuulla on sponsorointiyhteistyötä.

Tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyö sujuu EmCe 365 -palvelun avulla mutkattomasti ja se tuo arkeen paljon kaivattua helppoutta. Asiakas voi hoitaa taloushallintonsa ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta, missä vain. EmCe 365 nopeuttaa ja tehostaa toimintaa sekä parantaa asiakkaan ymmärrystä omasta liiketoiminnastaan.

”Asiakkaan ja tilitoimiston yhteistyö EmCen kautta on toiminut äärimmäsen hyvin, se on tuonut tietyllä tavalla juuri sitä helppoutta mitä tässä on pitkän aikaa kaivattukin.”

HANNU KOIVUSALO
MANAGERI, VUOKATTI SKI TEAM KAINUU

Videolla Vuokatti Ski Team Kainuun Hannu Koivusalo ja Kajaanin Tilitaidon Akseli Leppänen kertovat miten EmCe 365 -palvelu on helpottanut tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyötä.

Tutustu EmCe 365- palveluun sekä EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille.

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit
Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista kertoo kokemuksia EmCen talous- ja palkanlaskentajärjestelmistä.
EmCen palkanlaskentajärjestelmä ja kirjanpito-ohjelma - Reumaliiton talouspäällikkö Anni Pyyn valinta yhdistyksen järjestelmäksi.
Finnparkin pääkirjanpitäjä Riitta Kuparinen kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.