Tarjoamme nyt tilitoimistoille vaihdon EmCeen veloituksetta!

Ei transaktiohinnoittelua. Kiinteät käyttäjäkohtaiset hinnat.  Sopii hyvin myös tallennusasiakkaille.

Vaihtotarjous

Kokeneen ja luotettavan kumppanin avulla ohjelmiston vaihto sujuu helposti. Kun solmit sopimuksen kanssamme tammikuun loppuun mennessä, saat käyttöönoton ilmaiseksi. Lisäksi tarjoamme Tikon-asiakkaille maksuttoman konversiotyökalun.

Tarjous on voimassa 31.3.2021 asti ja koskee uusia sopimuksia. Sopimus tulee tehdä kampanjan voimassaoloaikana ja käyttöönottoajankohdasta sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä myynti@emce.fi!

EmCe Taloushallinto

EmCe™ Taloushallinto on alusta tilitoimiston ja pk-yrityksen talouden ohjausjärjestelmälle, joka yhdistää eri toiminnot saumattomasti yhteen automatisoiden sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tehden liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Palvele asiakkaitasi heille sopivilla ratkaisuilla:

EmCe – palvelua arvostavalle tallennusasiakkaalle
EmCe 365 – itsenäiselle ja sähköisyyttä vaativalle asiakkaalle

Tutustu EmCe Taloushallintoon tästä »

 

EmCe 365

EmCe 365 -palvelu tarjoaa työvälineet ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa, ostolaskujen vastaanottoon, kierrätykseen ja hyväksyntään sekä myyntilaskutukseen. Kun EmCe 365 -palvelu liitetään osaksi EmCe Taloushallinto -ohjelmistoa, taloushallinnon prosessit suoraviivaistuvat ja tarjoat asiakkaillesi uudenlaisen taloudenhallinnan käyttökokemuksen – milloin ja missä he sitä tarvitsevatkin.

Tutustu EmCe 365 -palveluun »

EmCe Palkkahallinto

EmCe Palkkahallinto on palkanlaskentaohjelma, jonka ympärille rakentuu laaja kokonaisuus henkilöstöhallinnon toimintoja. EmCen palkanlaskentaohjelmassa hallitset työehtosopimuksia, poissaoloja, työaikaa, tuntikirjauksia, palkkojen maksun ja niihin liittyvät viranomaisilmoitukset. Yli 100 tuotteistettua työehtosopimusta mahdollistaa palkanlaskennan pitkälle viedyn automatisoinnin. Anna ohjelman hoitaa rutiinit ja säännöt, ja keskity sinä nauttimaan vaikka hieman pidemmästä kahvitauosta.

Tutustu EmCe Palkkahallintoon tästä »

Miksi EmCe?

  • Aina sopivan kokoiset ratkaisut
  • Kotimainen asiantuntija
  • Ketterä ja joustava kumppani
  • Parasta AAA-luottoluokitusryhmää

 

Vankka toimialaosaaminen ja oma tuotekehitys takaavat laadukkaat ja toimintavarmat ratkaisut. Meillä on 40 vuoden kokemus taloushallinnon ohjelmistojen kehityksestä ja tuotannosta. Siksi EmCe.


PASI KIIKKINEN
Myyntijohtaja

Kiinnostuitko palveluista?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerron mielelläni lisää.

81hscro-imgurRatkaisuja tilitoimistoille

Taloushallinto

Tutustu »

Palkkahallinto

Tutustu »

BI-raportointi

Tutustu »

EmCe 365

Tutustu »

Yhteistyössä: