EmCe Verkkolasku

 

Lähetä ja vastaanota laskut sähköisinä verkkolaskuina

Verkkolasku on sähköinen lasku, joka toimitetaan vastaanottajalleen suoraviivaisesti ja vikkelästi – luonnollisesti sähköisesti alusta loppuun asti. Lasku siirtyy vastaanottajalle täysin digitaalisessa muodossa ilman työläitä tulostus- tai skannausvaiheita. Verkkolaskun vastaanottojana voi olla yritys tai kuluttaja. Materiaalista on mahdollista tuottaa paperilaskua muistuttava näkymä.

Saapunut verkkolasku

Esimerkkinäkymä EmCe 365 -palveluun vastaanotetusta verkkolaskusta.

 

Verkkolasku on kaikin puolin ylivertainen tapa vastaanottaa ja toimittaa laskuja. Ensinnäkin moni kallista työaikaa vievä manuaalinen työvaihe poistuu kokonaan (avaa, skannaa, siirrä, tallenna tai toisaalta tulosta, kuorita, postita, odota…). Eli toisin sanoen laskujen käsittely automatisoituu ja tehostuu merkittävästi. Toiseksi laskutuksen luotettavuus paranee ja virheiden mahdollisuus pienenee, sillä järjestelmä huomauttaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista eikä näin ollen päästä tällaisia verkkolaskuja lähtemään eteenpäin. Tämän lisäksi materiaalikulut (mm. kirjekuoret, paperit, tulostus- ja postimaksut) ja laskujen käsittelykulut pienenevät.

Vastaanota ostolaskut verkkolaskuna suoraan omaan järjestelmääsi

  • Ostolaskut saapuvat automaattisesti taloushallinnon järjestelmääsi ja siirtyvät nopeasti hyväksyntäkiertoon, josta lähtee sähköposti-ilmoitus ensimmäiselle tarkastajalle saapuneesta laskusta.
  • Laskuja ei tarvitse enää manuaalisesti siirtää tai tallennella.
  • Säästää reskontranhoitajalta valtavasti aikaa ja vaivaa sekä arkistointi automatisoituu.

Myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuna on helppoa ja nopeaa

  • Myyntilaskujen lähettäminen tapahtuu helposti, nopeasti ja mutkitta suoraan taloushallinnon järjestelmästä
  • Lasku menee nopeasti perille, eikä maksuaika tuhraannu matkoihin
  • Lähetä niin monta liitettä kuin haluat yhden laskun hinnalla.

Näin saat EmCe verkkolaskut kätevästi käyttöön

Verkkolaskut liikkuvat välittäjien eli verkkolaskuoperaattorien kautta, joka välittää laskut perille loppuasiakkaalle. EmCen verkkolaskupalvelu on suoraan käytettävissä EmCe-ohjelmistossa. Sähköistä yrityksesi laskut EmCe Verkkolaskuilla ja ota yhteyttä omaan myyjääsi tai myynti@emce.fi.

Lataa asiakkaillesi lähetettävä valmis tiedotepohja EmCe Verkkolaskujen käyttöönotosta tästä.

Usein kysytyt kysymykset verkkolaskusta

1. Mikä on verkkolaskutunnukseni käyttäessäni EmCe Verkkolaskuja?

EmCe verkkolaskujen moottorina toimii Apix, Apixin välittäjätunnukset löydät täältä. Verkkolaskuosoitteesi on oma OVT-tunnuksesi, joka muodostuu alkuosasta 0037 ja loppuosa on oma y-tunnuksesi ilman väliviivaa (esim. y-tunnuksen ollessa 1234567-1, verkkolaskuosoitteeksi muodostuu 003712345671).

2. Miten toimin, kun haluan vaihtaa olemassa olevan verkkolaskuoperaattorin EmCe Verkkolaskuihin?

Yrityksellä voi olla käytössä useita verkkolaskun välittäjiä. EmCe-ohjelmistossa asetetaan välittäjäoperaattori, jonka kautta laskut lähtevät. Mikäli käytössäsi on Baswaren operaattoripalvelu, sopimuksen yhteydessä EmCe hoitaa verkkolaskukanavan muutoksen puolestasi. Ostolaskun vastaanottajana sinun tulee informoida toimittajiasi verkkolaskuosoitteen muutoksesta. EmCeltä saat tähän valmiin tiedotepohjan.

3. Jos en voi lähettää kaikkia myyntilaskujani sähköisenä, mitä vaihtoehtoja minulla on tähän?

Mikäli kaikki asiakkaasi ei voi vastaanottaa verkkolaskuja, on EmCe verkkolaskupalveluun mahdollista aktivoida tulostuspalvelu, jolloin lasku lähtee postitse asiakkaallesi.

4. Saan osan laskuista edelleen paperisena, miten saan ne sähköiseen muotoon EmCeen?

EmCe Verkkolaskujen palveluvalikoima sisältää myös skannauspalvelun. Kysy lisää myynnistä.

5. Minun tarvitsee lähettää myyntilaskujen yhteydessä liitteitä, miten saan ne asiakkaalle?

Liitteet voidaan lisätä myyntilaskulla ja ne välittyvät palvelun kautta eteenpäin vastaanottajalle ilman lisähintaa. Jos asiakkaasi ottaa laskut vastaan operaattorin kautta, välittyy myös liitteet perille asiakkaallesi.

EmCe verkkolaskut

Joko olet tutustunut uuteen verkkolaskulakiin?

Lue lisää tästä »

 

 

 

Lataa valmis tiedotepohja EmCe Verkkolaskujen käyttöönotosta

Lataa tästä »

 

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja