Kumppanit

 

Yhteistyössä kanssamme

Teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa, jotka ovat alalla arvostettuja ja tunnettuja toimijoita.

 

Microsoft

Pitkäaikainen yhteistyömme Microsoftin kanssa pohjautuu Dynamics NAV -toiminnanohjausratkaisuun sekä EmCe-tuotteen tietokantaan ja kehitystyökaluihin. Olemme Microsoft kumppaniohjelmassa Gold-tasolla Enterprise Resource Planning (ERP) -kompetenssissa. Lisäksi olemme Microsoft Small Business Specialist. Kumppanivalinnalla olemme varmistaneet ratkaisujen tuen ja ylläpidon pitkälle tulevaisuuteen.

 

NAV logo

Microsoft_logo

Basware

Basware Oy on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen toimittaja. Basware on ratkaisukumppanimme laskutusautomaatiossa, matkahallinnossa ja maksuliikenteessä InvoiceReady -tuotteella. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 2005 ja tällä hetkellä EmCellä ja Baswarella on yli 200 yhteistä asiakasyritystä. Basware-sovelluksia kauttamme käyttäviä yrityksiä on noin 820 ja käyttäjiä yli 4000.

 

Basware_logo_RGB

DataCenter Finland

DataCenter Finland Oy tarjoaa korkean käytettävyyden konesalipalvelut, käyttötuen, asiantuntijapalvelut, järjestelmävalvonnan sekä palvelunhallinnan ratkaisut. Palvelussamme asiakas sijoittaa kaikki tai osan palvelinlaitteistosta DataCenterin konesaliin. Vuonna 2009 EmCe myi oman konesaliliiketoimintansa DataCenterille.DataCenter_logo

Magic Cloud

Magic Cloud Oy tarjoaa ratkaisut yrityksen kaikkiin ICT-tarpeisiin. Magic Cloudin erikoisosaamista ovat turvalliset ja modernit pilvipalvelut. Asiakastyytyväisyyden takaavat laatu, osaaminen ja innovatiivinen palveluasenne.

MagicCloud_small

Taloushallintoliitto

Emce on Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen. Taloushallintoliitto on tilitoimistoyrittäjien kumppani ja toimialan edunvalvoja, joka tuottaa alaan liittyviä selvityksiä, kyselyitä ja tutkimuksia. Liitto tarjoaa koulutusta sekä auttaa tilitoimistoja tuottamaan laadukasta tilitoimistopalvelua. Emce on mukana tuottamassa alan toimijoille parhaita mahdollisia työkaluja osana laadukasta palvelutuotantoa.

Taloushallintoliitto_logo_rgb
Sympa

Sympa tuottaa globaalia HR-järjestelmää pilvipalveluna sekä järjestelmää tukevia asiantuntijapalveluita. Yhdessä Sympan kanssa EmCe tarjoaa kokonaisratkaisun vaativaan henkilöstöhallintoon.

sympa_logo

Parm

Parm on sveitsiläinen projektinhallinnan ohjelmistotalo, jonka PARM-tuote on laajasti käytössä suomalaisilla arkkitehtitoimistoilla sekä suunnittelutaloilla. EmCe edustaa PARM-tuotetta Suomessa.

Parm

Espina

Espina Oy on kotimainen poistolaskentaan erikoistunut ohjelmistoalan asiantuntija- ja palveluyritys. EmCe toimittaa asiakkailleen Espinan Kasperi-käyttöomaisuusohjelmat, jota käyttää lähes 2000  yritystä eri toimialoilta.

Espina_logo

EmCe työpaikkana?

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesti osoitteeseen rekrytointi@emce.fi

Tarvitsetko apua?

Jätä palvelupyyntö »