Hoida päivittäiset taloushallinnon hommat yhdellä työkalulla

Luo ja lähetä laskut maailmalle, kierrätä, kommentoi ja käsittelet ostolaskut sähköisesti ja maksa ne lopuksi. Seuraa ja johda talouttasi 365 päivänä laitteesta riippumatta. Silloin kun sinulle sopii.

EmCe 365 -palvelut ovat saatavilla, kun tilitoimistollasi tai yritykselläsi on käytössä EmCe Professional Taloushallinto-ohjelmisto.

EmCe 365 App – Tulossa syksyllä!

  • Kuvaa lasku tai viivakoodi

  • Ilmoitukset uusista tehtävistä

  • Hoida ostolaskut etänä

  • Selaa omia työlistoja

EmCe 365 App on mobiiliaplikaatio, joka hyödyntää kännykän parhaat ominaisuudet ostolaskujen käsittelyssä. Ota kuva laskusta tai viivakoodista puhelimen kameralla ja tallenna se järjestelmään käsittelyä varten. Saat ilmoituksen puhelimeesi, kun uusi ostolasku on tullut käsiteltäväksesi. Tarkasta ja hyväksy ostolaskut nopeasti ja kätevästi puhelimen välityksellä. Täydellinen lisä henkilölle, joka pääsääntöisesti tarkastaa ja hyväksyy ostolaskuja. Julkaistaan syksyllä 2021!

Tilaa ilmoitus, kun tämä on saatavilla

Ostolaskut

Vastaanota laskut verkkolaskuna, skannauspalvelun kautta tai tallenna paperilasku käsin EmCe 365 -palveluun. Tarkasta ja käsittele ostolaskut sähköisesti samassa palvelussa. Automatisoimalla laskujen kierrätyksen lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Samalla päällekkäiset työtehtävät ja virheet vähenevät.

Myyntilaskut

Luo ja lähetä myyntilaskuja laskutusmodulin avulla. Lähetä laskut nopeasti ja varmasti verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta tai sähköpostitse. Voit tarvittaessa myös tulostaa paperilaskuja. Lähetetyt laskut tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon. EmCe 365 laskutusohjelmalla hoidat laskut nopeasti maailmalle ja massit kassaan.

Maksaminen

Kun liität EmCe 365 -palveluusi pankkiyhteys-toiminnon, hoidat maksamisen myös samasta järjestelmästä. Moderni ja turvallinen pankkiyhteys suoraviivaistaa taloushallinnon prosesseja entisestään, kun et tarvitse erillistä maksuliikenne-ohjelmistoa käyttöösi.

Talousnäkymä

Seuraa liiketoimintasi kannattavuutta, kuten avainlukuja ja kassavirtaa, visuaalisesti ymmärrettävästä ja ajantasaisesta talousnäkymästä. Se kertoo miten yritykselläsi menee ja teet parempia päätöksiä mutu-tuntuman sijaan. Saat myös tilitoimistosi tai taloushallintosi julkaisemat raportit kootusti yhteen paikkaan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kuulla lisää tai tiedustele saatavuutta omalta tilitoimistoltasi.

Varaa ilmainen demo