Hoida päivittäiset taloushallinnon hommat yhdellä työkalulla

Luo ja lähetä laskut maailmalle, kierrätä, kommentoi ja käsittelet ostolaskut sähköisesti ja maksa ne lopuksi. Seuraa ja johda talouttasi 365 päivänä laitteesta riippumatta. Silloin kun sinulle sopii.

EmCe 365 -palvelut ovat saatavilla, kun tilitoimistollasi tai yritykselläsi on käytössä EmCe Professional Taloushallinto-ohjelmisto.

Lataa EmCe 365 -sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lataa EmCe 365 -mobiilisovellus käyttöösi

  • Lisää uusi lasku käsittelyyn suoraan puhelimestasi

  • Hoida ostolaskut etänä ja ajallaan

  • Selaa ja hallinnoi omia työlistoja

Haluamme tehdä ostolaskujen käsittelystä mahdollisimman helppoa. EmCe 365 -mobiilisovelluksella voit tarkastaa ja hyväksyä yrityksesi ostolaskut sähköisesti ja suoraviivaisesti. Täydellinen lisä henkilölle, joka pääsääntöisesti tarkastaa ja hyväksyy ostolaskuja ja haluaa tehdä sen nopeasti ja näppärästi.

EmCe 365 -sovellus on käytössäsi, kun yrityksessäsi tai tilitoimistossasi on käytössä EmCe Taloushallinto Professional. Kirjaudu sovellukseen EmCe 365 -käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Haluan lisätietoa tästä

Ostolaskut

Vastaanota laskut verkkolaskuna, skannauspalvelun kautta tai tallenna paperilasku käsin EmCe 365 -palveluun. Tarkasta ja käsittele ostolaskut sähköisesti samassa palvelussa. Automatisoimalla laskujen kierrätyksen lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Samalla päällekkäiset työtehtävät ja virheet vähenevät.

Ostolaskut-toiminnon normaali hinta 15 eur/käyttäjä. Tilitoimiston asiakkaana voit saada tämän palvelun eri tavalla hinnoiteltuna.

Myyntilaskut

Luo ja lähetä myyntilaskuja laskutusmodulin avulla. Lähetä laskut nopeasti ja varmasti verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta tai sähköpostitse. Voit tarvittaessa myös tulostaa paperilaskuja. Lähetetyt laskut tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon. EmCe 365 laskutusohjelmalla hoidat laskut nopeasti maailmalle ja massit kassaan.

Myyntilaskut-toiminnon normaali hinta 15 eur/käyttäjä. Tilitoimiston asiakkaana voit saada tämän palvelun eri tavalla hinnoiteltuna.

Maksaminen

Kun liität EmCe 365 -palveluusi pankkiyhteys-toiminnon, hoidat maksamisen myös samasta järjestelmästä. Moderni ja turvallinen pankkiyhteys suoraviivaistaa taloushallinnon prosesseja entisestään, kun et tarvitse erillistä maksuliikenne-ohjelmistoa käyttöösi.

Talousnäkymä

Seuraa liiketoimintasi kannattavuutta, kuten avainlukuja ja kassavirtaa, visuaalisesti ymmärrettävästä ja ajantasaisesta talousnäkymästä. Se kertoo miten yritykselläsi menee ja teet parempia päätöksiä mutu-tuntuman sijaan. Saat myös tilitoimistosi tai taloushallintosi julkaisemat raportit kootusti yhteen paikkaan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kuulla lisää tai tiedustele saatavuutta omalta tilitoimistoltasi.

Varaa ilmainen demo