EmCe 365 keskittää päivittäiset taloushallinnon työtehtävät

EmCe 365 on vastalause papereille ja tylsille manuaalisille rutiineille. Selainpohjainen EmCe 365 mahdollistaa ketterän taloushallinnon käyttökokemuksen, kun tehtävänäsi on luoda ja lähettää myyntilaskuja, käsitellä ostolaskuja ja seurata liiketoiminnan kehitystä. Tilitoimistoille EmCe 365 -palvelut mahdollistavat uudenlaisen tavan palvella asiakkaitaan – visuaalisesti ymmärrettävässä ja helppokäyttöisessä paketissa.

.

Täydellinen kombo sähköistä taloushallintoa

Saat EmCe 365 -palvelut käyttöösi, kun yhdistät ne osaksi yrityksesi tai tilitoimistosi EmCe Taloushallinnon kokonaisuutta. Kun EmCe 365 -palvelut liitetään osaksi EmCen sähköistä taloushallintoa, manuaaliset rutiinit vähenevät ja taloushallinnon prosessit suoraviivaistuvat. EmCe 365 -palvelu tarjoaa työvälineet ostolaskujen vastaanottoon, kierrätykseen ja hyväksyntään, myyntilaskujen luontiin ja lähetykseen, nykyaikaisen pankkiyhteyden maksamiseen sekä ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa.

Voit ottaa käyttöön ominaisuudet jotka tukevat liiketoimintaasi tänään ja kasvattaa kokonaisuutta myöhemmin lisäämällä ominaisuuksia helposti ja nopeasti. Pääset itse lisäämään ja poistamaan käyttäjiä, joka tekee palvelusta skaalautuvaa ja kustannustehokasta. Selkeä hinnoittelumalli – pyydä tarjous tästä >

EmCe 365 on selainpohjainen ratkaisu, jota voit käyttää läppärillä, tabletilla tai kännykällä. Loppu vuodesta 2021 julkaisemme EmCe 365 App -mobiiliapplikaation!

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

EmCe 365 ominaisuudet

 • Ostolaskut

Käsittele ostolaskut sähköisesti ja suoraviivaisesti

 • Maksaminen

Oma pankkiyhteys maksamiseen

 • EmCe 365 -sovellus

Entistäkin helpompaan talouden hallinttaan

 

 • Myyntilaskut

Näppärä tapa luoda ja lähettää laskuja

 • Verkkolaskut

Sähköisesti aina alusta loppuun asti

 • Raportointi

Ymmärrettävä ja visuaalinen talousnäkymä

EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma - nainen tekee töitä EmCe-ohjelmalla.

Hyödyt tilitoimistolle ja yrityksen talousosastolle

 • Tarjoaa yhden taloushallinnon välineen, jossa tiedot ovat saatavilla 24/7 laitteesta riippumatta

 • Skaalautuu joustavasti liiketoiminnan tarpeiden mukaan

 • Sähköistää taloushallinnon prosesseja ja niiden manuaalisia rutiineja

 • Tuottaa miellyttävän käyttö- ja asiakaskokemuksen

Pyydä tarjous

.

Ostolaskujen sähköinen kierrätys

Ostolaskujen sähköinen kierrätys EmCe 365 -palvelussa on mahdollista kun yrityksessäsi on käytössä EmCe Taloushallinto Professionalin ostoreskontra. Et tarvitse erillistä maksuliikenneohjelmaa, sillä maksaminen hoituu suoraviivaisesti EmCe Pankkiyhteyden avulla.

1. Ostolaskun matka alkaa, kun lasku saapuu verkkolaskuna, skannauspalvelun kautta tai paperilasku tallennetaan käsin EmCe 365 -palveluun. Laskulle syntyy halutessasi automaattisesti oletustiliöinti, -seurantakohteet ja -hyväksyntäkierto.

2. Lasku etenee tarkastus- ja hyväksyntäkiertoon. Hyväksytyt ostolaskut siirtyvät esitiliöitynä EmCe Professionalin ostoreskontraan, josta kirjanpitäjä tai ostoreskontranhoitaja siirtää ne kirjanpitoon.

3. Ostolaskujen maksaminen hoituu helpoiten EmCe Pankkiyhteyden avulla, tällöin et tarvitse erillistä maksuliikenneohjelmistoa.

Automaattinen tiliöinti

Ostolaskuille muodostuu automaattisesti oletustiliöinti ja oletusseurantakohteet (kuten kustannuspaikat) toimittaja- ja yrityskohtaisten asetusten sekä verkkolaskusanoman tietojen mukaisesti. Käyttäjälle voi antaa oikeuden muuttaa seurantakohteita tai koko tiliöintiä. Verkkolaskun voi myös tiliöidä laskurivikohtaisesti.

Monipuoliset hyväksyntäkierrot

Ostolaskulla voi olla useita asiatarkastajia ja useita hyväksyjiä, kuitenkin vähintään yksi hyväksyjä. Käyttäjä voi hyväksyä, hylätä tai siirtää laskun toiselle käyttäjälle sekä asettaa itselleen sijaisen. Oletushyväksyntäkierto muodostuu automaattisesti toimittajan ja yrityksen asetusten mukaisesti, mutta kiertoa voidaan myös muokata tai käyttää manuaalista kiertoon lähetystä. Rooleja ovat:

Asiatarkastaja – voi tarkastaa laskuja, mutta ei hyväksyä
Hyväksyjä – voi sekä tarkastaa että hyväksyä laskuja
Kierronvalvoja – näkee hyväksyntäkierrossa olevien laskujen tilan ja voi muuttaa niiden kiertoa

Kierronvalvonta

Kierronvalvoja voi seurata laskujen hyväksyntäkierron eri vaiheita kätevästi yhdellä näkymällä. Kierronvalvoja voi täydentää ja muokata laskun tietoja, sekä lähettää laskun hyväksyntäkiertoon ja muuttaa hyväksyntäkiertoa.

.

Myyntilaskujen luonti ja lähetys

Laskutus hoituu helposti ja näppärästi EmCe 365 Myyntilaskut moduuli avulla. Käyttäjä voi helposti ja näppärästi luoda itse myyntilaskuja, jotka lähetetään asiakkaille verkkolaskuina, tulostuspalvelun kautta, sähköpostitse tai tarvittaessa laskut voi tulostaa myös käsin postitettavaksi. Valmiit myyntilaskut siirtyvät suoraan EmCe Professionalin myyntilaskutukseen, myyntireskontraan ja kirjanpitoon. Moduuli sisältää mm. asiakas- ja tuoterekisterin, muokattavat maksuehtoasetukset, lähetettyjen myyntilaskujen arkiston ja helpot hakutoiminnot, vaihtoehtoiset alv-käsittelymuodot (kotimaalle, EU-myynnille, EU:n ulkopuoliselle myynnille ja kotimaisille rakennuspalveluille) sekä visuaalisen ja helposti seurattavan raportoinnin myyntisaatavista.

Katso video: Näin laadit myyntilaskun EmCe 365 -palvelussa >

.

Ymmärrettävä talousnäkymä ja raportointi

EmCe 365 -palvelun käyttäjän on mahdollista seurata liiketoimintansa kannattavuutta, kuten avainlukuja ja kassavirtaa, visuaalisesti ymmärrettävästä ja ajantasaisesta talousnäkymästä. Tilitoimisto tai yrityksen talousosasto voi julkaista käyttäjille raportteja kootusti yhteen paikkaan.

Tutustu lisää osoitteessa emce365.fi
Lataa EmCe 365 -sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

EmCe 365 -mobiilisovellus on nyt ladattavissa!

 • Käsittele ostolaskujat näppärästi ja ajallaan

 • Lisää uusi lasku kiertoon suoraan puhelimestasi

 • Selaa ja hallitse omia työlistoja

Haluamme tehdä ostolaskujen käsittelystä mahdollisimman helppoa. EmCe 365 -mobiilisovelluksella voit tarkastaa ja hyväksyä yrityksesi ostolaskut sähköisesti ja suoraviivaisesti. Täydellinen lisä henkilölle, joka pääsääntöisesti tarkastaa ja hyväksyy ostolaskuja ja haluaa tehdä sen nopeasti ja näppärästi.

Saat EmCe 365 -sovelluksen käyttöösi, kun yrityksessäsi tai tilitoimistossasi on käytössä EmCe Taloushallinto Professional. Kirjaudu sovellukseen EmCe 365 -käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ladattavissa sovelluskaupoista nyt!

Paras palautteemme tuli vuosikymmeniä paperista kirjanpitoa suosineelta yrittäjältä, joka totesi, että hän ei halua enää ikinä palata takaisin perinteisen kirjanpidon maailmaan. Hänelle palvelun suurin hyöty on ollut nopeus ja resurssien vapautuminen ydinliiketoimintaan.

Akseli Leppänen
Kajaanin Tilitaito Oy

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen demo

Varaa demo