EmCe Palkanlaskentaohjelma

Palkkapäivä on monelle yksi kuukauden tärkeimmistä päivistä. Palkkahallintoa säätelee pitkälti laki ja työehtosopimukset, joiden hallitseminen on vaativaa hommaa. Älykäs palkanlaskentaohjelma on palkanlaskijan paras kaveri, minkä kanssa hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti.

Anna palkanlaskentaohjelman hoitaa rutiinit ja säännöt

EmCe Palkkahallinto on palkanlaskentaohjelma, jonka ympärille rakentuu laaja kokonaisuus henkilöstöhallinnon toimintoja. EmCen palkanlaskentaohjelmassa hallitset työehtosopimuksia, poissaoloja, työaikaa, tuntikirjauksia, palkkojen maksua mm. verkkopalkkana ja niihin liittyviä ilmoituksia tulorekisteriin. Kokonaisuus on osa EmCe-tuoteperhettä, joka voidaan ottaa käyttöön erikseen tai liittää osaksi EmCe sähköistä taloushallintoa.

EmCe Palkkahallinnon ratkaisu taipuu niin tilitoimiston kuin yksittäisen yrityksen palkkahallinnon tarpeisiin. Se integroituu sujuvasti erilaisiin työnseurantajärjestelmiin, jolloin palkanlaskennan koko polku hoituu yhden kirjauksen periaatteella. EmCe Palkkahallinnossa muistinvaraiset säännöt on viety osaksi ohjelmaa ja ne yhtenäistävät käytäntöjä organisaation sisällä. Sympa HR -integraation avulla koko työsuhteen elinkaari saadaan sähköisesti hallinnoitua – aina rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen asti.

EmCellä on kokemusta yli 100 työehtosopimuksesta, mikä mahdollistaa palkanlaskennan pitkälle viedyn automatisoinnin. Anna ohjelman hoitaa rutiinit ja säännöt – keskity sinä nauttimaan vaikka vähän pidemmästä kahvitauosta.

Palkanlaskennan prosessi

.

Palkanlaskennan automaatio

Useita palkanlaskennan työvaiheita voidaan ajastaa ja automatisoida. EmCe Palkanlaskenta sisältää toiminnot, joilla teet esimerkiksi automaattisen laskennan lomapalkkoja varten, muodostat halutut raportit tai lasket ansioon perustuvia työntekijäkohtaisia palkkalajiarvoja. Automaattitoiminnot voidaan ajastaa tai käynnistää käyttäjän haluamalla hetkellä. Ulkopuolisista järjestelmistä tuotavat aineistot ovat niin ikään automatisoitavissa.

Poissaolojen ja vuosilomien seuranta aina ajan tasalla

Vuosilomapäivien laskentaan liittyy monia tekijöitä, jotka tulee huomioida. Tämän aikaa vievän osuuden voit antaa palkanlaskentaohjelman hoidettavaksi.

 • Vuosilomapäivien laskenta ajantasainen lainsäädäntö huomioiden
 • Automaattinen poissaolojen tulkinta
 • Vuosilomapäivien laskennassa huomioitu yrityskohtaiset säännöt
 • Informaatiota poissaoloista mm. työterveyshuollon käyttöön varhaisen välittämisen mallin mukaisesti

EmCe Palkkahallinnon hyödyt

 • Automatisoi sähköisen palkkahallinnon prosesseja

 • Rutiinityön määrä vähenee, kun tapahtumat kirjataan vain kerran

 • Vähentää käyttäjien tekemiä virheitä

 • Raportoinnin laatu paranee

Pyydä tarjous

.

Sähköinen allekirjoitus

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

Tutustu ja ota käyttöön

EmCe Talous- ja palkkahallinnon ohjelmisto uusille tilitoimistoille vuodeksi ilmaiseksi!

Tarjoamme sähköisen EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmiston uusille tilitoimistoille ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Edun arvo on max. 2800 €. Etu sisältää:
– EmCen ohjelmiston käyttövalmiina
– Kattavat koulutukset
– Tukea markkinointiin ja viestintään

Tutustu etuun

Voimmeko olla avuksi?

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa etätapaaminen suoraan kalentereistamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

Santeri Larjanne

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 556 5582 Varaa online-tapaaminen
Joel Kuokkanen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 847 1888 Varaa online-tapaaminen
Jari Uusitalo

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 081 1151 Varaa online-tapaaminen

.

Tulorekisteri-ilmoittaminen

EmCe Palkanlaskennassa tulorekisteri-ilmoittaminen tehdän varsin laajalla sisällöllä. Tämä tarkoittaa ohjelman käyttäjälle vähemmän vastaamista erilaisiin kyselyihin koskien ansiotietietoja tai esimerkiksi palkkatilastoja.

Kela-päivärahahakemukset ja perhevapaakorvaushakemukset hoidat kätevästi palkanlaskennan yhteydessä, eikä sinun tarvitse tehdä enää erillisiä hakemuksia.

Miten virheiden korjaus tulorekisteriin hoituu?

Virheitä sattuu itse kullekin ja tulorekisteri toi monelle tuskaa virheiden korjaamiseen. Ennen tulorekisteriä korjaus syötettiin yksinkertaisesti negatiivisena rivinä, oli asia sillä kunnossa. Nyt käyttäjä voi korjatessaan toimia edelleen samalla tavoin, vaikka taustalla tapahtuu monimutkaisia asioita. Saimme tästä käyttäjälle mahdollisimman helpon toimenpiteen, jossa automaatio hoitaa tarvittavat korjausilmoitukset. EmCe Palkanlaskenta osaa tehdä aikaisempaa kautta koskevan korjausilmoituksen ja laskettavalle kaudelle ilmoituksen oikeilla tiedoilla. Palkansaajan tulotiedot ovat näin kunnossa esimerkiksi etuuden laskemiseksi.

Ohjeita tulorekisteri-ilmoittamiseen EmCe Palkkahallinnon ohjelmassa löydät asiakastukisivuiltamme >

.

Sähköinen verkkopalkka

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, joka toimitetaan suoraan palkansaajan verkkopankin kautta. Verkkopalkka on turvallinen, nykyaikainen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, josta hyötyvät niin palkkaa maksava yritys kuin palkansaaja.

Palkan maksajan hyödyt

 • Selvää säästöä tulostus- ja postituskustannuksissa
 • Tietoturvallinen tapa lähettää palkkalaskelmia
 • Parempaa, nopeaa ja nykyaikaista palvelua asiakkaille
 • Tehostaa palkkahallinnon prosesseja
 • Joustavuutta palkanlaskentaan ja mahdollisten virheiden korjauksiin
 • Kyselyt palkkahallintoon vähenevät, kun palkansaajan kaikki palkkatiedot on helposti saatavilla, järjestyksessä ja turvallisesti tallessa.

Palkansaajan hyödyt

 • Palkkalaskelmat ovat käytettävissä 24/7
 • Turvallinen kanava omien palkkatietojen tarkasteluun
 • Palkkalaskelmat säilyvät järjestyksessä ja ne on helposti selailtavissa ja tulostettavissa
 • Näppärästi käyttöönotettavissa omassa verkkopankissa
 • Palkkalaskelmat säilyvät palvelussa 18 kuukautta
 • Palvelu on palkansaajalle maksuton
 • Sähköinen palkkalaskelma on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Verkkopalkka on otetavissa käyttöön seuraavien pankkien verkkopankkipalvelussa: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, OP-Pohjola, POP-Pankit, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken. EmCe verkkopalkkapalvelun operaattorina toimii Tieto Oy.

Tutustu lisää usein kysyttyihin kysymyksiin verkkopalkasta >

.

Sympa HR + EmCe Palkkahallinto

EmCe palkanlaskentaohjelma muodostaa yhdessä Sympa HR -henkilötietojärjestelmän kanssa kokonaisratkaisun vaativaankin henkilöstöhallintoon, kuten resurssien rekrytointiin, osaamisen kehittämiseen ja henkilöstöpääoman hyödyntämiseen. Organisaation henkilöstötiedot ovat aina ajan tasalla, oikeiden henkilöiden saatavilla ja monipuolisesti raportoitavissa.

 

 • Muokataan organisaation HR-prosessien ja tarpeiden mukaan

 

 • Luodaan työsuhteen elinkaari sähköisesti

 

 • Eri kieliversiot

 

 • Integroitavissa muihin järjestelmiin

 

 • Tiedot siirtyvät Sympa HR -järjestelmästä EmCe Palkkahallintoon

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Etsitkö palkanlaskentaohjelmaa?

Jätä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous