Sähköinen allekirjoitus yrityksille

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCen talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoa. Sähköisellä allekirjoituksella tehostat esimerkiksi tilinpäätösprosessia ja hoidat tilinpäätösasiakirjat ripeästi maaliin. Minimoit myös samalla paperien pyörittämisen yrityksessäsi. Lähetä, allekirjoita ja solmi tilinpäätökset, pöytäkirjat ja työsopimukset silmänräpäyksessä EmCen sähköisellä allekirjoituksella.

Tyttö allekirjoittaa dokumentteja tietokoneella EmCen sähköisellä allekirjoituksella.

Sähköinen allekirjoitus osaksi EmCen talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoa

  • Nyt voit liitää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCen talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoa. Näin varmistat, että asiakirjat pysyvät sähköisessä muodossa alusta loppuun saakka.
  • Lähetä allekirjoitettavaksi esim. tilinpäätökset, pöytäkirjat tai työsopimukset suoraan EmCe ohjelmasta. Voit käyttää allekirjoitusta hyväksesi myös esim. palkanlaskentaprosessissa maksettavien palkkojen tai vaikkapa palkankorotusten hyväksynnässä.
  • Allekirjoittaja pääsee hoitamaan allekirjoituksen turvallisesti milloin ja miltä laitteelta tahansa tunnistautumalla mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
  • Sähköisen allekirjoituksen hinta on 1,5 euroa/allekirjoitus (+ alv 24%). Kiinteän kuukausihinnan sijaan, maksat vain suoritetuista allekirjoituksista.

Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja

  • Sähköinen allekirjoitus turvaa sekä sinua että asiakkaitasi. 
  • EmCen sähköisessä allekirjoituksessa voit käyttää aina vahvaa, eli pankki- tai mobiilivarmenne tunnistautumista. Vahva tunnistautuminen takaa, että tiedät kenen kanssa toimit.
  • EmCen sähköisellä allekirjoituksella todennat niin asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan kuin allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen.
  • Näet aina kuka on milloinkin allekirjoittanut sopimuksen ja keneltä allekirjoitus puuttuu.

EmCen sähköisen allekirjoituksen tuottaa Visma Sign.

Näin sähköinen allekirjoitus toimii

Lähetä, allekirjoita ja solmi tilinpäätökset, pöytäkirjat ja työsopimukset silmänräpäyksessä EmCen sähköisellä allekirjoituksella.

Näin lähetät dokumentin sähköisestä allekirjoitettavaksi EmCen kirjanpito-ohjelmassa.

Lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi

Lisää allekirjoitettava sopimus tai dokumentti EmCe-ohjelmaan, minkä jälkeen voit kutsua henkilöä allekirjoittamaan sopimuksen sähköpostitse.

EmCen sähköinen allekirjoitus - näin varmistat allekirjoittajan henkilöllisyyden.

Varmista henkilöllisyys

EmCen sähköisellä allekirjoituksella varmistat allekirjoittajan henkilöllisyyden joko pankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Yhdistä EmCen sähköinen allekirjoitus osaksi EmCe-ohjelmistoa ja keräät tarvittavat allekirjoitukset sopimuksiin kädenkäänteessä.

Kerää allekirjoitukset

Allekirjoittaja saa helposti ja nopeasti dokumentin allekirjoitettua. Sopimus jää myös allekirjoittajalle talteen.

Esittelyssä EmCen sähköinen allekirjoitus

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittää EmCen lisenssiin sähköisen allekirjoituksen, täytäthän alla olevan tilauslomakkeen ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Jos et ole hyväksynyt sivustomme evästeitä, lomakkeen tiedot eivät ole täytettävissä. Voit täyttää lomakkeen sen sijaan täällä.

Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä sähköisestä allekirjoituksesta, voit lukea lisää EmCen sähköisestä allekirjoituksesta tukisivustoltamme tai olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin!