Sähköinen allekirjoitus

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

EmCen sähköinen allekirjoitus osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa

  • Nyt voit liitää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. Näin varmistat, että asiakirjat pysyvät sähköisessä muodossa alusta loppuun saakka.
  • Lähetä allekirjoitettavaksi esim. tilinpäätökset, pöytäkirjat tai työsopimukset suoraan EmCe ohjelmasta. Voit käyttää allekirjoitusta hyväksesi myös esim. palkanlaskentaprosessissa maksettavien palkkojen tai vaikkapa palkankorotusten hyväksynnässä.
  • Allekirjoittaja pääsee hoitamaan allekirjoituksen turvallisesti milloin ja miltä laitteelta tahansa tunnistautumalla mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
  • Sähköisen allekirjoituksen hinta on 1,5 euroa/allekirjoitus (+ alv 24%). Kiinteän kuukausihinnan sijaan, maksat vain suoritetuista allekirjoituksista.

Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja

  • Sähköinen allekirjoitus turvaa sekä sinua että asiakkaitasi. 
  • EmCen sähköisessä allekirjoituksessa voit käyttää aina vahvaa, eli pankki- tai mobiilivarmenne tunnistautumista. Vahva tunnistautuminen takaa, että tiedät kenen kanssa toimit.
  • EmCen sähköisellä allekirjoituksella todennat niin asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan kuin allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen.
  • Näet aina kuka on milloinkin allekirjoittanut sopimuksen ja keneltä allekirjoitus puuttuu.

EmCen sähköisen allekirjoituksen tuottaa Visma Sign.

Esittelyssä EmCen sähköinen allekirjoitus

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittää EmCen lisenssiin sähköisen allekirjoituksen, täytäthän alla olevan tilauslomakkeen ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Jos et ole hyväksynyt sivustomme evästeitä, lomakkeen tiedot eivät ole täytettävissä. Voit täyttää lomakkeen sen sijaan täällä.

Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä sähköisestä allekirjoituksesta, voit lukea lisää EmCen sähköisestä allekirjoituksesta tukisivustoltamme tai olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin! Tilaa sähköinen allekirjoitus alla olevalla lomakkeella.