Sähköinen allekirjoitus

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. Kun aktivoit sähköisen allekirjoituksen käyttöösi kesä-heinäkuun aikana, saat viisi ensimmäistä allekirjoitusta ilmaiseksi. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

EmCen sähköinen allekirjoitus osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa

  • Nyt voit liitää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. Näin varmistat, että asiakirjat pysyvät sähköisessä muodossa alusta loppuun saakka.
  • Lähetä allekirjoitettavaksi esim. tilinpäätökset, pöytäkirjat tai työsopimukset suoraan EmCe ohjelmasta. Allekirjoittaja pääsee hoitamaan allekirjoituksen turvallisesti milloin ja miltä laitteelta tahansa tunnistautumalla mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
  • Sähköisen allekirjoituksen hinta on 1,5 euroa/allekirjoitus (+ alv 24%). Kiinteän kuukausihinnan sijaan, maksat vain suoritetuista allekirjoituksista.

Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja

  • Sähköinen allekirjoitus turvaa sekä sinua että asiakkaitasi. 
  • EmCen sähköisessä allekirjoituksessa voit käyttää aina vahvaa, eli pankki- tai mobiilivarmenne tunnistautumista. Vahva tunnistautuminen takaa, että tiedät kenen kanssa toimit.
  • EmCen sähköisellä allekirjoituksella todennat niin asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan kuin allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen.
  • Näet aina kuka on milloinkin allekirjoittanut sopimuksen ja keneltä allekirjoitus puuttuu.

EmCen sähköisen allekirjoituksen tuottaa Visma Sign.

Esittelyssä EmCen sähköinen allekirjoitus

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittää EmCen lisenssiin sähköisen allekirjoituksen, täytäthän alla olevan tilauslomakkeen ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä sähköisestä allekirjoituksesta, voit lukea lisää EmCen sähköisestä allekirjoituksesta tukisivustoltamme tai olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin! Tilaa sähköinen allekirjoitus alla olevalla lomakkeella.