Microsoft Dynamics 365 Business Central

Toiminnanohjausjärjestelmän (ERP, Enterprise Resource Planning) tarkoituksena on parantaa yrityksen tehokkuutta ja helpottaa reaaliaikaista tiedon jakoa eri toimintojen ja osastojen välillä. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimpaan ja laajasti tunnettuun Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmään (entinen Dynamics NAV) pohjautuvia toiminnanohjauksen ratkaisuja ja palveluja yrityksille, joiden tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan kriittiset toiminnot ja siivittää kasvu uudelle tasolle.

Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmää voit käyttää läppärillä, iPadilla tai puhelimellasi.

Joustavaa kokonaishallintaa yrityksen toiminnanohjaukseen

 • Talouden hallinta

 • Varaston hallinta

 • Tuotanto & huoltohallinta

 • Toimitusketjun hallinta

 • Myynti & asiakkuudenhallinta

 • Projektinhallinta

 • Raportointi & analytiikka

 • Copilot-tekoäly

ERP-järjestelmä Microsoft Dynamics 365 Business Central yhdistää liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet – talouden, varastoinnin, tuotannon, huollon, asiakkuudenhallinnan ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun.

Tutustu ratkaisuun
EmCen toimittama ERP-järjestelmä Microsoft Dynamics 365 Business Central konserneille, kasvuyrityksille ja kansainvälisille yrityksille.

Osaava, asiantunteva ja kuunteleva kumppani on kaiken A & O

Meillä on ollut ilo olla mukana siivittämässä asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua, vahvistamassa kilpailuetua ja laajentumista kansainvälisille markkinoille. Meidät tunnetaan vahvana taloushallinnon osaajana, vaativien sovellusympäristöjen sovittajana ja kuuntelevana järjestelmätoimittajana, jonka tunnet nimeltä. Pidämme huolen sinusta ja järjestelmästäsi myös käyttöönoton jälkeen.

Tutustu palvelumalliimme
Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.

Miikka Seppälä
Toimitusjohtaja, Särkänniemi
EmCen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijat

Kolmen koon toiminnanohjaukseen

Me EmCessä tarjoamme Microsoft Dynamics 365 Business Central asiantuntijuuttamme kolmen koon yrityksille: konserneille, kasvuyrityksille ja kansainvälisiin käyttöönottoihin. Lähes 20 vuoteen ja yli 100 erp-käyttöönottoon on mahtunut yrityksiä tukkukaupan ja logistiikan materiaalihallinnasta huolto-organisaatioiden toiminnanohjaukseen, ja moneen muuhun tällä välillä. Asiakkaillemme on ollut tärkeää, että olemme sopivan kokoinen ohjelmistokumppani – istumme samalla puolella pöytää.

Katso Balmuirin tarina tästä
Microsoft Dynamics 365 Business Central vuoden 2024 ERP-järjestelmä

Microsoft Dynamics 365 Business Central vuoden 2024 ERP-järjestelmä

Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä on valittu jälleen vuoden parhaaksi ERP-järjestelmäksi. Forbes vertasi markkinoiden parhaita erp-järjestelmiä: vertailun lopputuloksena yksi ERP-järjestelmä kohosi ylitse muiden: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Lue lisää
Microsoftin AI, Copilot, osana Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmää

Microsoftin AI, Copilot, osana Business Central -järjestelmää

 • Tekoälyn avulla Business Central voi luoda kattavan kassavirta-analyysin, jonka avulla voit seurata yrityksesi kassatilannetta.

 • Copilot tekee pankkitilien täsmäytyksestä vaivatonta

 • Copilot voi luoda sekunneissa tuotekuvauksia, jotka on räätälöity haluamasi sävyn, muodon ja pituuden mukaan.

 • Copilot käyttää aiempia myyntitietoja tulevan kysynnän ennustamiseen, mikä auttaa estämään varastovajeita.

 • Vähennä riskejä Copilotin maksuviivästysten ennustamisen avulla.

Copilot ei ainoastaan helpota päivittäisiä tehtäviä, vaan auttaa sinua työskentelemään älykkäämmin ja saavuttamaan parempia tuloksia. Kokeile nyt ja vie yrityksesi uudelle tasolle!

Lue lisää blogistamme

Aidosti kokonaisvaltainen ratkaisumme sisältää

Ihmiset

Meillä tekemisen keskiössä ovat ihmiset. Itsenäisenä ja sopivan kokoisena kumppanina tunnet meidät nimeltä ja saat palvelulle kasvot.

Ota yhteyttä

Lisäarvopalvelut

Vuosien saatossa olemme kehittäneet lisäarvoaratkaisuja asiakkaidemme eduksi. Näissä kiteytyy vuosien kokemus ja asiantuntijuus. Näitä et saa muilta kumppaneilta.

Lue lisää

Kumppanituotteet

Valituilla kumppanituotteilla liität järjestelmään saumattomasti mm. verkkokaupan, ostolaskujen kierrätyksen tai varastonhallinnan käsipääteratkaisun.

Lue lisää

Integraatiot

Varmista tiedonkulku eri järjestelmien välillä integraatioilla ja liittymillä. Integraatio-osaaminen on yksi vahvuuksistamme.

Lue lisää

Versiopäivitykset

Päivitä Microsoft Dynamics NAV uuteen Business Centraliin joustavasti 16 viikossa.

Lue lisää

Tuki ja ylläpito

Pidämme huolta, että yhteiselo järjestelmän kanssa sujuu käyttöönoton jälkeenkin ja olemme tarvittaessa apuna.

Lue lisää

Koulutus

Syvennä järjestelmäosaamistasi ja nappaa asiantuntijoidemme parhaat toimintatavat käyttöösi käytännönläheisillä kouluksillamme.

Koulutuskalenteri

Tämä on Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä

Microsoft Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä (erp), joka yhdistää liiketoiminnan kriittiset osa-alueet – talouden hallinnan, myynnin, huollon, projektinhallinnan, tilaustenkäsittelyn, varastoinnin, tuotannon, asiakkuudenhallinnan, raportoinnin ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun.

ERP-järjestelmä Dynamics 365 Business Central tunnettiin aiemmin nimellä Microsoft Dynamics NAV. Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä kokoaa tiedon eri lähteistä yhteen järjestelmään, jolla hallitset ja ohjaat yrityksen toimintaa. Modulaarinen järjestelmä antaa mahdollisuuden kasvaa yrityksen tahdissa ja laajentua uusiin toimintaympäristöihin, kieliin ja valuuttoihin. Moduulien ansiosta voit ottaa käyttöön ominaisuudet, jotka palvelevat tarpeitasi juuri nyt ja liiketoiminnan laajentuessa lisätä uusia moduuleja aina tarpeen mukaan. Sinä määräät kasvun suunnan ja tahdin, järjestelmä skaalautuu ja mukautuu mukanasi. Yksi järjestelmä palvelee toimintaasi yrityksen elinkaaren vaiheesta riippumatta. 

Olemassa olevat järjestelmäsi ovat yhdistettävissä kokonaisuuteen. Järjestelmään integroituu saumattomasti muun muassa ostolaskujen kierrätysjärjestelmätoimitushallinta, verkkokauppa– ja varaston käsipääteratkaisut. Meillä on vuosien kokemus sadoista erilaista integraatiotekniikoista ja -kumppaneista. Lisäksi meiltä löytyy työkalut ja valmiita integraatioalustoja eri järjestelmiin. Ingraatio-osaaminen on yksi vahvuuksistamme.

Onko vanha Dynamics NAV päivityksen tarpeessa? Lue millainen elinkaari vanhoilla versioilla on ja koska olisi hyvä hetki harkita järjestelmän päivitystä.

.

Microsoft dynamics 365 Business Central konserneille, kasvuyhtiöille ja kansainvälistyville yrityksille

Business Central -toiminnaohjausjärjestelmän vahvuutena on sen tunnettuus, joustavuus ja skaalautuvuus. Tämän vuoksi se soveltuu toimialasta riippumatta niin konserneille, start-up vaiheen ohittaneille kasvuyrityksille kuin kansainvälisille markkinoille tähtääville yrityksille. Meillä löytyy kokemusta ja ymmärrystä juuri näiden yritysten liiketoiminnan tarpeista ja prosesseista. 

Konsernit

Palvelutoimintaa tuottavat konsernit ja monialayritykset, joissa järjestelmä mukautuu voimakkaasti yrityksen liiketoimintaan. Tässä muotoilussa ja sovittamisessa olemme hyviä!

Kasvuyhtiöt 

Eri toimialojen kasvavat ja kansainvälistyvät yritykset, joissa logistiikka, tilaustenkäsittely, toimitusketjut tai tuotannonohjaus ovat keskiössä. Olemme olleet mukana tukemassa monen yrityksen kasvua. 

Kansainväliset käyttöönotot

Kotimaiset yritykset, jotka laajentavat toimintaa kansainvälisille markkinoille tai ulkomaiset yritykset, jotka lokalisoivat liiketoimintaa Suomeen. Lokalisointituki löytyy yli 160 eri maalle. Lue lisää kansainvälisistä käyttöönotoista.

Järjestelmää käyttää maailmanlaajuisesti yli 100 000 yritystä ja sillä on miljoonia käyttäjiä. Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä on myös saatavilla usealla eri kielellä. Modulaarisen rakenteen ansiosta se soveltuu hyvin sekä yksittäisen yrityksen että ison konsernin toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Keskitä liiketoiminnan ydintoiminnot

 • Talouden hallinta
 • Varaston hallinta
 • Tuotanto & huoltohallinta
 • Toimitusketjun hallinta
Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmän ominaisuudet ja EmCe Base App
 • Myynti & asiakkuudenhallinta
 • Projektinhallinta
 • Raportointi & analytiikka
 • EmCe Base App
 • Copilot-tekoäly

EmCen lisäarvotuotteet

Vuosien saatossa olemme kehittäneet ratkaisuja asiakkaidemme eduksi, mitkä olemme tuotteistaneet vastaamaan suomalaisten yritysten erityistarpeita. Nämä lisäarvotuotteet ovat liitettävissä saumattomasti järjestelmään. Näissä kiteytyy vuosien kokemuksemme ja asiantuntijuutemme – näitä et saa muilta kumppaneilta. Tutustu lisäarvotuotteisiimme tästä >

.

ERP-järjestelmä Microsoft Dynamics 365 Business Central integroituu Office 365-palvelun kanssa.

Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä integroituu Office 365 -palvelun kanssa

Toimittamamme ERP-järjestelmä Microsoft Dynamics Business Central 365 on täysin integroitu Office 365 -palvelun kanssa. Se toimii myös hyvin esimerkiksi seuraavien arjen Office-työkalujen kanssa: Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja Teams. Voit vaikkapa selailla Business Centralin tietoja suoraan Outlookista ja Teamsistä – ilman erillistä lisenssiä.

Haluaako yrityksesi siirtyä käyttämään Microsoft Dynamics 365 Business Central -pilviversiota?

Microsoft tukee pilvisiirtymää alennetulla lisenssien hinnalla

Onko yritykselläsi käytössä vielä vanha Microsoft Dynamics NAV ja haluaisit siirtyä käyttämään modernimpaa Microsoft Dynamics 365 Business Central -pilviversiota? Tietoturvan ja toiminnallisten päivitysten takaamiseksi on suositeltavaa päivittää järjestelmä modernimpaan Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään.

Microsoft tukee nyt yritysten pilvisiirtymää tarjoamalla 40 prosentin alennuksen lisenssien hinnasta kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme miten pilvialustalle siirtyminen käytännössä tapahtuu. Kampanja on voimassa 31.12.2024 asti.

Ota yhteyttä myyntiimme
EmCe on yksi Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmän ERP-toimittajista.

Harkitsetko ohjelmistokumppanin vaihtoa?

 • Nykyisen kumppanisi palvelusi toimitusajat ovat pitkät

 • Yrityksesi työntekijät tarvitsevat lisää koulutusta järjestelmään

 • Nykyinen ERP-järjestelmäsi on vanhentunut ja harkitset versiopäivitystä Business Central -toiminnanohjausjärjestelmääsi

Onko yrityksessäsi käytössä Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä (entinen Dynamics NAV), mutta et ole täysin tyytyväinen järjestelmän nykyiseen toimittajaan? Mikäli yksi tai useampi yllä olevista väitteistä kuulostaa tutulta, voi ohjelmistokumppanin vaihto olla yrityksellesi ajankohtainen.

Lähes 20 vuoteen olemme tehneet yli 100 erp-käyttöönottoa eri toimialojen yrityksille. Kokeneen ja luotettavan erp-toimittajan avulla Microsoft Dynamics -toimittajan vaihto sujuu vaivattomasti.


Tutustu ja ota yhteyttä
EmCen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijat

Miksi valita meidät kumppaniksi?

 • Suoraviivainen, selkeä ja asiakaslähtöinen toimintamalli

 • Haastamme, sparraamme ja välitämme

 • Saat käyttöösi vahvan taloushallinnon osaamisemme

 • Olemme kumppani, jonka tunnet nimeltä ja saat palvelulle kasvot

Haastamme yrityksesi nykyprosesseja ja pyrimme katsomaan aina muutaman askeleen eteenpäin, jotta järjestelmä tukee aidosti liiketoimintasi menestystä. Vahvuutenamme on yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueet ja tuomme tiedon taloushallintoon – viivan alle.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai varaa sinulle sopiva tapaamisaika suoraan kalenteristamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua asian kanssa eteenpäin.

Ota yhteyttä
Meillä on ilo työskennellä muun muassa heidän kanssaan
Tutustu asiakkaisiimme