Valmis alusta toiminnanohjaukselle ja kestävälle kasvulle

Tarjoamme markkinoiden monipuolisimpaan ja laajasti tunnettuun Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmään (entinen Dynamics NAV) pohjautuvia toiminnanohjauksen ratkaisuja ja palveluja yrityksille, joiden tavoitteena on yhdistää liiketoiminnan kriittiset toiminnot ja siivittää kasvu uudelle tasolle.

Joustavaa kokonaishallintaa yrityksen toiminnanohjaukseen

 • Talouden hallinta

 • Varaston hallinta

 • Tuotanto & huoltohallinta

 • Toimitusketjun hallinta

 • Myynti & asiakkuudenhallinta

 • Projektinhallinta

 • Raportointi & analytiikka

Microsoft Dynamics 365 Business Central (entinen NAV) yhdistää liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet – talouden, varastoinnin, tuotannon, huollon, asiakkuudenhallinnan ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun.

Tutustu ratkaisuun

Osaava, asiantunteva ja kuunteleva kumppani on kaiken A & O

Meillä on ollut ilo olla mukana siivittämässä asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua, vahvistamassa kilpailuetua ja laajentumista kansainvälisille markkinoille. Meidät tunnetaan vahvana taloushallinnon osaajana, vaativien sovellusympäristöjen sovittajana ja kuuntelevana kumppanina, jonka tunnet nimeltä. Pidämme huolen sinusta ja järjestelmästäsi myös käyttöönoton jälkeen.

Tutustu palvelumalliimme
Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.

Miikka Seppälä
Toimitusjohtaja, Särkänniemi

Kolmen koon toiminnanohjaukseen

Me EmCessä tarjoamme Microsoft Dynamics 365 Business Central asiantuntijuuttamme kolmen koon yrityksille: konserneille, kasvuyrityksille ja kansainvälisiin käyttöönottoihin. Lähes 20 vuoteen ja yli 100 erp-käyttöönottoon on mahtunut yrityksiä tukkukaupan ja logistiikan materiaalihallinnasta huolto-organisaatioiden toiminnanohjaukseen, ja moneen muuhun tällä välillä. Asiakkaillemme on ollut tärkeää, että olemme sopivan kokoinen ohjelmistokumppani – istumme samalla puolella pöytää.

Katso Balmuirin tarina tästä

Aidosti kokonaisvaltainen ratkaisumme sisältää

Ihmiset

Meillä tekemisen keskiössä ovat ihmiset. Itsenäisenä ja sopivan kokoisena kumppanina tunnet meidät nimeltä ja saat palvelulle kasvot.

Ota yhteyttä

Lisäarvopalvelut

Vuosien saatossa olemme kehittäneet lisäarvoaratkaisuja asiakkaidemme eduksi. Näissä kiteytyy vuosien kokemus ja asiantuntijuus. Näitä et saa muilta kumppaneilta.

Lue lisää

Kumppanituotteet

Valituilla kumppanituotteilla liität järjestelmään saumattomasti mm. verkkokaupan, ostolaskujen kierrätyksen tai varastonhallinnan käsipääteratkaisun.

Lue lisää

Integraatiot

Varmista tiedonkulku eri järjestelmien välillä integraatioilla ja liittymillä. Integraatio-osaaminen on yksi vahvuuksistamme.

Lue lisää

Versiopäivitykset

Päivitä Microsoft Dynamics NAV uuteen Business Centraliin joustavasti 16 viikossa.

Lue lisää

Tuki ja ylläpito

Pidämme huolta, että yhteiselo järjestelmän kanssa sujuu käyttöönoton jälkeenkin ja olemme tarvittaessa apuna.

Lue lisää

Koulutus

Syvennä järjestelmäosaamistasi ja nappaa asiantuntijoidemme parhaat toimintatavat käyttöösi käytännönläheisillä kouluksillamme.

Koulutuskalenteri

Tämä on Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä (erp), joka yhdistää liiketoiminnan kriittiset osa-alueet – talouden hallinnan, myynnin, huollon, projektinhallinnan, tilaustenkäsittelyn, varastoinnin, tuotannon, asiakkuudenhallinnan, raportoinnin ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun.

Dynamics 365 Business Central tunnettiin aiemmin nimellä Microsoft Dynamics NAV. Business Central kokoaa tiedon eri lähteistä yhteen järjestelmään, jolla hallitset ja ohjaat yrityksen toimintaa. Modulaarinen järjestelmä antaa mahdollisuuden kasvaa yrityksen tahdissa ja laajentua uusiin toimintaympäristöihin, kieliin ja valuuttoihin. Moduulien ansiosta voit ottaa käyttöön ominaisuudet, jotka palvelevat tarpeitasi juuri nyt ja liiketoiminnan laajentuessa lisätä uusia moduuleja aina tarpeen mukaan. Sinä määräät kasvun suunnan ja tahdin, järjestelmä skaalautuu ja mukautuu mukanasi. Yksi järjestelmä palvelee toimintaasi yrityksen elinkaaren vaiheesta riippumatta. 

Olemassa olevat järjestelmäsi ovat yhdistettävissä kokonaisuuteen. Järjestelmään integroituu saumattomasti muun muassa ostolaskujen kierrätysjärjestelmätoimitushallinta, verkkokauppa– ja varaston käsipääteratkaisut. Meillä on vuosien kokemus sadoista erilaista integraatiotekniikoista ja -kumppaneista. Lisäksi meiltä löytyy työkalut ja valmiita integraatioalustoja eri järjestelmiin. Ingraatio-osaaminen on yksi vahvuuksistamme.

Onko vanha Dynamics NAV päivityksen tarpeessa? Lue millainen elinkaari vanhoilla versioilla on ja koska olisi hyvä hetki harkita järjestelmän päivitystä.

.

Konserneille, kasvuyhtiöille ja kansainvälistyville yrityksille

Business Central -toiminnaohjausjärjestelmän vahvuutena on sen tunnettuus, joustavuus ja skaalautuvuus. Tämän vuoksi se soveltuu toimialasta riippumatta niin konserneille, start-up vaiheen ohittaneille kasvuyrityksille kuin kansainvälisille markkinoille tähtääville yrityksille. Meillä löytyy kokemusta ja ymmärrystä juuri näiden yritysten liiketoiminnan tarpeista ja prosesseista. 

Konsernit

Palvelutoimintaa tuottavat konsernit ja monialayritykset, joissa järjestelmä mukautuu voimakkaasti yrityksen liiketoimintaan. Tässä muotoilussa ja sovittamisessa olemme hyviä!

Kasvuyhtiöt 

Eri toimialojen kasvavat ja kansainvälistyvät yritykset, joissa logistiikka, tilaustenkäsittely, toimitusketjut tai tuotannonohjaus ovat keskiössä. Olemme olleet mukana tukemassa monen yrityksen kasvua. 

Kansainväliset käyttöönotot

Kotimaiset yritykset, jotka laajentavat toimintaa kansainvälisille markkinoille tai ulkomaiset yritykset, jotka lokalisoivat liiketoimintaa Suomeen. Lue lisää kansainvälisistä käyttöönotoista.

Järjestelmää käyttää maailmanlaajuisesti yli 100 000 yritystä ja sillä on miljoonia käyttäjiä. Modulaarisen rakenteen ansiosta se soveltuu hyvin sekä yksittäisen yrityksen että ison konsernin toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Keskitä liiketoiminnan ydintoiminnot

 • Talouden hallinta
 • Varaston hallinta
 • Tuotanto & huoltohallinta
 • Toimitusketjun hallinta
 • Myynti & asiakkuudenhallinta
 • Projektinhallinta
 • Raportointi & analytiikka
 • EmCe Base App

EmCen lisäarvotuotteet

Vuosien saatossa olemme kehittäneet ratkaisuja asiakkaidemme eduksi, mitkä olemme tuotteistaneet vastaamaan suomalaisten yritysten erityistarpeita. Nämä lisäarvotuotteet ovat liitettävissä saumattomasti järjestelmään. Näissä kiteytyy vuosien kokemuksemme ja asiantuntijuutemme – näitä et saa muilta kumppaneilta. Tutustu lisäarvotuotteisiimme tästä >

.

Miksi valita Business Central?

 • Yksi maailman käytetyimmistä toiminnanohjausjärjestelmistä

 • Muiden järjestelmien sulava liittäminen ja laajennusmahdollisuudet

 • Järjestelmän joustava muotoilu oman toimialan tarpeisiin

 • Monipuoliset Out of the Box -toiminnallisuudet

Kasvata omaa markkina-arvoasi hallitsemalla maailman laajuista järjestelmää.

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys ja olemme osa Administer-konsernia.

Miksi valita meidät kumppaniksi?

 • Suoraviivainen, selkeä ja asiakaslähtöinen toimintamalli

 • Haastamme, sparraamme ja välitämme

 • Saat käyttöösi vahvan taloushallinnon osaamisemme

 • Olemme kumppani, jonka tunnet nimeltä ja saat palvelulle kasvot

Haastamme yrityksesi nykyprosesseja ja pyrimme katsomaan aina muutaman askeleen eteenpäin, jotta järjestelmä tukee aidosti liiketoimintasi menestystä. Vahvuutenamme on yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueet ja tuomme tiedon taloushallintoon – viivan alle.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Microsoft tukee pilvisiirtymää alennetulla lisenssien hinnalla

Onko yritykselläsi käytössä vielä vanha Microsoft Dynamics NAV ja haluaisit siirtyä käyttämään modernimpaa Microsoft Dynamics 365 Business Central -pilviversiota? Microsoft tukee nyt yritysten pilvisiirtymää tarjoamalla 40 prosentin alennuksen lisenssien hinnasta kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme miten pilvialustalle siirtyminen käytännössä tapahtuu. Kampanja on voimassa 31.12.2024 asti.

Ota yhteyttä myyntiimme

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot perustuu OpenAI:n kehittämään GPT-4 -tekoälymalliin, joka on suunniteltu luomaan inhimillisen kaltaista tekstiä ja avustamaan erilaisilla tekoälyratkaisuilla käyttäjiä eri sovelluksissa. Olipa kyseessä dokumentin luominen, Teams-kokouksen järjestäminen tai sähköpostien hallinta, Copilot tekee näistä tehtävistä nopeampia ja intuitiivisempia. Copilot ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan M365-sovelluksiin, vaan sen toiminnallisuuksia laajennetaan kattamaan monipuolisesti eri Microsoftin työkaluja, kuten Business Central -toiminnanohjausjärjestelmää.

Kiinnostuitko? Lue lisää

Valitse kasvu, skaalautuvuus ja jousto

Digitaalinen vallankumous muuttaa liiketoimintamalleja, asiakkaiden ostokäyttäytymistä, työntekoa, prosesseja, järjestelmiä – jokapäiväistä elämäämme. Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa ratkaisun eri kokoisille yrityksille ohjata ja automatisoida toimintaa. Maailmanlaajuisesti järjestelmää käyttää yli 100 000 yritystä.

Tämä on Microsoft Dynamics 365 Business Central

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai varaa sinulle sopiva tapaamisaika suoraan kalenteristamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua asian kanssa eteenpäin.

Ota yhteyttä
Meillä on ilo työskennellä muun muassa heidän kanssaan
Tutustu asiakkaisiimme