01.07.2024

Artikkelit

Valitse oikea taloushallinto-ohjelmisto yrityksellesi

Yrityksen taloushallinnon automatisointi

Taloushallinnon automatisointi on nykyaikaisen yrityksen kulmakivi. Me ymmärrämme, että aika on rahaa, ja siksi tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät molempia. Hyvässä taloushallinto-ohjelmistossa automaatio hoitaa rutiinitehtävät ja näin myös inhimilliset virheet vähenevät. Kun rutiinit hoituvat sujuvasti, voit keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen ja kasvuun.

Käyttäjäystävällisyys etusijalla

Käyttäjäystävällisyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä taloushallinto-ohjelmistoa valittaessa. Suosittelemme ohjelmistoja, jotka ovat intuitiivisia ja helppoja oppia käyttämään. Selkeä käyttöliittymä ja looginen navigaatio ovat avainasemassa, jotta voit hyödyntää ohjelmiston kaikkia toimintoja ilman turhauttavia opetteluprosesseja.

Tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia ja tukea, jotta ohjelmiston käyttöönotto sujuisi mahdollisimman kivuttomasti. Ohjelmistoprojekti ei meillä kuitenkaan pääty ohjelmiston käyttöönottoon, vaan asiakastukemme pitää huolta, että yhteiselo järjestelmän kanssa sujuu käyttöönoton jälkeenkin. Käyttäjäystävällinen ohjelmisto on sellainen, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin, ei toisin päin.

Ohjelmiston monipuoliset toiminnot

Kattavat toiminnallisuudet ovat avainasemassa, kun puhutaan taloushallinto-ohjelmistoista. EmCen ohjelmistolla voit hoitaa kätevästi kirjanpidon ja palkanlaskennan yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Tiedämme, että tiedon tulee olla helposti saatavilla, jotta voit tehdä nopeita ja tietoon perustuvia päätöksiä. Siksi suosittelemme ohjelmistoja, jotka tarjoavat kattavat raportointi- ja analysointityökalut. Näin voit seurata yrityksesi taloudellista suorituskykyä reaaliajassa ja tehdä tarvittavat säädöt nopeasti.

Asiakastuki ja ohjelmiston päivittäminen

Laadukas asiakastuki on olennainen osa palvelukokemusta. Tarjoamissamme ohjelmistoissa asiakastuki on aina lähellä, olipa kyseessä tekninen ongelma tai käyttöön liittyvä kysymys. Me uskomme, että hyvä tuki on yhtä tärkeää kuin itse ohjelmisto.

Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja ohjelmiston tulee pysyä ajan tasalla. Me varmistamme, että käyttämäsi ohjelmisto saa säännöllisiä päivityksiä, jotka parantavat sen toimintaa ja turvallisuutta. Näin voit luottaa siihen, että yrityksesi taloushallinto on aina suojattu ja tehokas.

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit