EmCe Kirjanpito-ohjelma

EmCen kirjanpito-ohjelmalla on jo tuhansia käyttäjiä ympäri Suomen ja se soveltuu toiminnoiltaan hyvin eri yritysmuodoille ja yhdistyksille. Ohjelman sisältämä automatiikka helpottaa työtaakkaasi ja esimerkiksi tilinpäätösaika ei ole läheskään niin työntäyteinen, kun käytössäsi on EmCe Kirjanpito-ohjelman tilinpäätöstoiminnot.

EmCe Kirjanpito-ohjelmalla hoidat tehokkaasti niin sähköisen kirjanpidon, kuin perinteisen mappikirjanpidonkin.

Kattavat toiminnot tehokkaaseen taloushallintoon

EmCen kirjanpito-ohjelmassa voidaan käsitellä samanaikaisesti kahden eri tilikauden sekä usean eri kuukauden tositteita. Kirjanpidon ja sisäisen laskennan vakioraporteissa voidaan tulostaa tiedot miltä tahansa ajanjaksolta sekä käyttää vertailutietoina haluttuja kuukausia, vuosia, aikajaksoja (pvm–pvm) tai budjetteja.

Sähköisen tiliotteen avulla saat huomattavasti lisää automatiikkaa ja tehoa pankkitilitapahtumien käsittelyyn. Ohjelma voidaan opettaa tekemään tiliöinnit automaattisesti tapahtumalta löytyvän tiedon perusteella.

Luotettava kirjanpito-ohjelma sähköiseen ja perinteiseen kirjanpitoon

EmCe kirjanpito-ohjelman vakiotoiminnoilla hoidat tehokkaasti niin sähköisen kuin perinteisen mappikirjanpidonkin. Vakiotoimintoja ovat mm.:

 • Arvonlisäveroautomatiikka
 • Budjetointi
 • Verolomakkeiden käsittely (4, 5, 6A ja 6B)
 • Kirjanpitoasetuksen mukaiset tulos- ja taselaskelmat
 • Muokattava tilikartta
 • Kustannusseuranta
 • Sisäinen laskenta
 • Vientikohtainen alv-käsittely
 • Tase-erittelyt
 • Tiliotekäsittely

EmCe Kirjanpidon tiliotekäsittelyssä pääset hyödyntämään ohjelmistorobotiikkaa. Voit opettaa tekemiesi tiliöintien avulla ohjelman toimimaan halutulla tavalla tiliotteen käsittelyssä. Automaattisesti pankista noudetut tiliotteet ovat tällä tavoin valmiiksi tiliöityjä jo ennen kuin aloitat työpäiväsi. Tilioteautomatiikka tulee käyttöösi samalla, kun aktivoit EmCe Pankkiyhteyden.

Tilinpäätösaika ei ole läheskään niin työntäyteinen, kun hyödynnät EmCe Kirjanpito-ohjelmasta löytyviä tilinpäätöstoimintoja.

Tilinpäätösdokumentteihin kuuluu mm. valmis Tase-erittelyraportti, joka syntyy kirjanpitokirjausten perusteella. Sinun ei tarvitse muokata tase-erittelyn tietoja enää tilinpäätösvaiheessa, vaan ne on käsitelty valmiiksi jo kirjanpitotositteiden yhteydessä.

Kirjanpito-ohjelman varsinainen helmi on itse tilinpäätöstoiminto. Sen avulla luot poistotositteen kirjanpitoon, teet automaattiset tilinpäätös- tilinavaus ja verojaksotuskirjaukset. Liitetietoja varten ohjelma sisältää valmiin tilinpäätösmallin. Edellisen vuoden liitetiedot ovat pohjana laadittavalle tilinpäätökselle ja teet helposti näihin tarvittavat muutokset. Lopputuloksena on valmis tilinpäätösdokumentti sekä osakeyhtiön kokouspöytäkirjat.

Voit tehostaa päivittäistä työskentelyäsi ohjelmasta löytyvillä käyttöä helpottavilla toiminnallisuuksilla. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Sähköinen verohallinnon rajapinta
 • Jaksotukset
 • Monipuoliset kyselyt
 • Kattava raportointi
 • Reaaliaikainen Excel-yhteys

Sisäinen laskenta

EmCe Kirjanpito-ohjelman lisäominaisuutena on saatavilla sisäinen laskenta. Sisäisen laskennan avulla on mahdollista luoda eri toimintojen joustava seuranta. Seurantaulottuvuuksia voi olla rajaton määrä, jolloin saadaan täytettyä vaativatkin tarpeet. Kirjanpitoon tallennettu tieto on samanaikaisesti myös sisäisessä laskennassa ja käytettävissä heti analysoitiin sekä raportointiin.

Pienempään tarpeeseen kevyemmän ratkaisun tarjoaa kustannusseuranta, jossa on mahdollista rakentaa seurantakohteita yhteen ulottuvuuteen.

.

Teen nyt neljä tilinpäätöstä samassa ajassa, kun ennen tein yhden!

Saija Vihtkari
Clerica Oy

.

Tilinpäätös ja tase-erittelyt

Tilinpäätöksen työvaiheita on mahdollista automatisoida EmCe Kirjanpitoon sisältyvän tilinpäätösohjelman ja tase-erittelyn avulla. Tase-erittelyt -ominaisuutta voit hyödyntää pitkin kuluvaa tilikautta. Ominaisuuden avulla saatavat ja velat ovat jatkuvasti selvitettävissä kirjanpidosta. Mikäli reskontrat eivät ole käytössä, tällä ominaisuudella saadaan ostovelat ja myyntisaamiset eriteltyä asiakkaittain tai toimittajittain.

Suurin hyöty saadaan tilinpäätös/välitilinpäätös-vaiheessa, jolloin ohjelmasta voidaan tulostaa suoraan valmis tase-erittelyraportti tilinpäätöksen liitteeksi.

EmCe Kirjanpidon avulla tilinpäätöksen teko on entistä helpompaa. Käyttöomaisuustapahtumien perusteella tehdään automaattinen poistotosite kirjanpitoon. Tilinpäätös saadaan viimeisteltyä automaattivienneillä, joiden avulla halutut kirjanpitotilit päätetään oikeille tileille, tehdään verojaksotuslaskenta sekä tehdään tarvittavat tilinavausviennit.

Sovellus sisältää valmiit tilinpäätösmallit yrityksille, jota myös muut organisaatiomuodot pääsevät hyödyntämään. Sovelluksen tarvitsema summatieto saadaan suoraan kirjanpidosta ja käyttäjän tehtäväksi jää tarvittavien liitetietojen valinta, jotka ovat yrityskohtaisesti oletuksena seuraavan vuoden tilinpäätöstä tehtäessä. Näin lopullinen ulkoasu on halutun mukainen helposti ja nopeasti.

Sähköinen veroilmoitus

Valtaosa yritysten veroilmoituksista hoidetaan nykyisin sähköisesti. Kirjanpito-ohjelman valmiit tilikartat on suunniteltu myös veroilmoitusten tekoa varten, jolloin kirjanpitotilin luvut ohjautuvat suoraan veroilmoituksen eri lokerikkoihin.

Veroilmoituksen täytettävien tietojen lisäksi ohjelmassa tehdään tarvittavat liitelomakkeet ja luodaan sähköinen aineisto lähetettäväksi verohallinnon ilmoitin-palveluun. Palvelu tarkistaa mahdolliset virheet aineistosta heti ja samalla varmistut ilmoituksen perillemenosta.

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Kiinnostuitko?

Hinnoittelumme perustuu käyttäjämääriin, mikä on helppo budjetoida ja vältyt yllättäviltä transaktiokuluilta. Jätä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous

Voimmeko olla avuksi?

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa etätapaaminen suoraan kalentereistamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

.

Santeri Larjanne

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 556 5582 Varaa online-tapaaminen
Joel Kuokkanen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 847 1888 Varaa online-tapaaminen
Jari Uusitalo

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 081 1151 Varaa online-tapaaminen