Om Oss

 

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy specialiserar sig på Affärssystem och relaterade tjänster för små och medelstora företag. Vi erbjuder olika lösningar för att automatisera företags operativa och finansiella processer. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att vara effektiva och lönsamma i sin verksamhet. EmCe har lett utvecklingen av finansiella lösningar i över 35 år i Finland. Idag sysselsätter vi cirka 60 experter inom ekonomi, personal, projekt, produktion och logistik. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors men vi har även kontor i Lahtis och Uleåborg.

EmCe är en av de största leverantörerna av Microsoft Dynamics NAV i Finland. Nöjda kunder och samarbetspartner är grunden för vår verksamhet.

Vårt egenutvecklade EmCe Ekonomisystem har totalt ca 10 000 dagliga användare och mer än 1.500 kunder har valt oss som sin partner. Lönesidan är även integrerad med Microsoft Dynamics NAV.

Med 35 års historia hör vi självklart också till den utvalda grupp av företag klassificerade som ”AAA” vad gäller kreditvärdighet.