23.05.2024

Ajankohtainen

Onko yksissäkin tunnuksissa välillä muistettavaa jo liikaa?

Nyt voit kirjautua EmCe 365 -ohjelmaan kätevästi myös kertakirjautumisena (SSO)!

SSO, Single Sign On, kertakirjautuminen – tällä kätevällä kirjautumistavalla on monta nimeä! SSO-lisäpalvelun ansiosta voit nyt kirjautua EmCe 365 -ohjelmaan kätevästi organisaation omia käyttäjätunnuksia hyödyntäen. Kertakirjautumisessa (SSO) ovat tuettuna kaikki Microsoft -käyttäjätilit (henkilökohtaiset ja yrityskäyttäjät).

Kertakirjautumisessa käyttäjän Microsoft -tili linkitetään EmCe 365 -käyttäjätiedon kanssa. Kertakirjautuminen tukee Microsoftin omaa MFA:ta, jolloin käyttäjätilille voidaan ottaa käyttöön myös Microsoftin vahva tunnistautuminen.

SSO eli Single Sign-On on menetelmä, jossa pääsy useisiin palveluihin toteutetaan yhdellä käyttäjän todennuksella. Näin käyttäjällä on mahdollista kirjautua useisiin eri sovelluksiin tai palveluihin yhdellä kertakirjautumisella. Kun käyttäjä kirjautuu kerran SSO-järjestelmään, hänen ei tarvitse syöttää tunnuksiaan uudelleen muihin siihen kytkettyihin sovelluksiin, mikä parantaa käyttökokemusta ja tietoturvaa.  Tämä vähentää salasanojen käsittelyä ja niiden unohtamisen riskiä. Ota SSO käyttöön ja helpota tunnusten kanssa venkslaamisen tuottamaa tuskaa!

Lue lisää täältä >>