EmCe sähköinen taloushallinto

Yrityksen kokoa ja tarpeita vastaava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa. EmCen ratkaisuilla hoidat tehokkaasti niin sähköisen kirjanpidon kuin perinteisen mappikirjanpidonkin. Valitse sinulle sopivimmat ratkaisut!

Vanhat tutut rutiinit keskitettynä yhteen ohjelmaan

Sähköisen taloushallinnon ansiosta voit hoitaa kaikki tutut taloushallinnon työtehtävät yhdessä ohjelmassa. Sähköistämällä taloushallintosi säästät muun muassa aikaa, vaivaa ja paperia.

EmCe Taloushallinnon avulla hoidat kirjanpidon, ostoreskontran, laskutuksen ja tilinpäätöksen yhdestä paikasta.

Kun liität EmCe 365 -palvelut EmCe Taloushallinto-ohjelmistoon, saat uutta joustoa päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. EmCe 365 -palvelua on mahdollista käyttää yhdessä tilitoimiston kanssa tai yrityksessä, joka hoitaa oman taloushallinnon EmCe-ratkaisuilla.

Työkalut aina ajantasalla

Sähköinen taloushallinto toimii pilvipalveluna, mikä tarkoittaa sitä, että voit hoitaa yrityksesi taloushallinnon huolettomasti milloin ja missä vain – sinulle sopivalla tavalla. Uudelta taloushallinnon sovellukselta odotetaan ennen kaikkea vaivattomuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja kustannustehokkuutta. Kun sovellus on pilvipalvelussamme, käytössäsi on aina ajantasaiset työkalut, tieto on turvassa ja mahdollista hoitaa koko yrityksen taloushallinto sähköisesti. Moderni teknologia tarjoaa myös mahdollisuuden organisaation toimintojen ulkoistamiseen, esimerkiksi taloushallintopalvelun tai sen osan ulkoistamiseen tilitoimistolle.

EmCe sähköinen taloushallinto

Sähköisen taloushallinnon edut

  • Maksat vain käytöstä, et sen omistamisesta

  • Kiinteä kuukausiveloitus on helppo budjetoida

  • Uusien ominaisuuksien nopea ja helppo käyttöönotto

  • Vapaampi työskentelymalli – kotona, konttorilla tai etänä etelässä

  • Kokonaisvastuu on yhdellä kumppanilla

Hinnoittelumme perustuu käyttäjämääriin, mikä on helppo budjetoida ja vältyt yllättäviltä transaktiokuluilta. Jätä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous

Sähköinen, mappi vai hybridi?

Lataa maksuton oppaamme ja löydä yrityksellesi sopivin tapa hoitaa kirjanpito. Meillä sinulla on vapaus valita! Oppaastamme saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

– Pitäisikö siirtyä sähköiseen kirjanpitoon?
– Mitkä ovat perinteisen mappikirjanpidon hyödyt ja haitat?
– Entä, miten hybridimalli toimii?

Lataa maksuton opas

Sähköinen allekirjoitus

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

Tutustu ja ota käyttöön

EmCe Talous- ja palkkahallinnon ohjelmisto uusille tilitoimistoille vuodeksi ilmaiseksi!

Tarjoamme sähköisen EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmiston uusille tilitoimistoille ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Edun arvo on max. 2800 €. Etu sisältää:
– EmCen ohjelmiston käyttövalmiina
– Kattavat koulutukset
– Tukea markkinointiin ja viestintään

Tutustu etuun

Valitse sinulle sopivin ratkaisu ja tee liiketoiminnastasi sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää

EmCe Taloushallinto

EmCen sähköinen taloushallinto on alusta tilitoimistojen ja yritysten talouden ohjaukselle. Valitse yrityksellesi tärkeät toiminnot ja integraatiot, jotta voit johtaa ja seurata liiketoimintaasi ketterästi yhdestä paikasta.

Lue lisää

EmCe Palkkahallinto

EmCe Palkkahallinto on palkanlaskentaohjelma, jonka ympärille rakentuu laaja kokonaisuus henkilöstöhallinnon toimintoja. Hallitse työehtosopimuksia, poissaoloja, työaikaa, tuntikirjauksia, palkkojen maksun ja niihin liittyvät viranomaisilmoitukset.

Lue lisää

EmCe 365

EmCe 365 -palvelu tarjoaa sähköiset työkalut ostolaskujen käsittelyyn, myyntilaskutukseen ja ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa.

Lue lisää

Raportointi

EmCe tarjoaa kattavan määrän eri tasoja ja ulottuvuuksia vaativaankin raportointitarpeeseen. Lisäksi EmCen Excel integraatio on monipuolinen työväline palkanlaskennan ja kirjanpidon tietojen analysointiin.

Lue lisää

Liittymät ja integraatiot

Nykyiset prosessit ja järjestelmät yhdistyvät integraatioilla ja liittymillä EmCen taloushallinnon järjestelmään. Yksi vahvuuksistamme on monipuolinen integraatio-osaaminen.

Lue lisää

Asiakastuki

EmCen taloushallinnon ohjelmistot sisältävät aina kotimaisen asiakastuen. Soita meille, lähetä tukipyyntö tai etsi tietoa ohjekirjasta.

Tutustu asiakastukisivustoon

Taloushallinnon ammattilaisen valinta

EmCeltä löytyy valmiit ratkaisut erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Tilitoimistoille on olemassa kokonaisratkaisu, jolla tehokas taloushallinnon palvelutuotanto on mahdollista huomioiden samalla myös tilitoimiston asiakkaan tarpeet. EmCe tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen tavan ratkaista sähköisen talous- ja palkkahallinnon haasteet. Taloushallinnon ulkoistaminen on päivän sana ja edellyttää tilitoimistolta valmiuksia hoitaa tehtävät asiakasyritysten vaatimusten mukaisesti.

Tilitoimistoille

Miten voimme olla avuksi?

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa etätapaaminen suoraan kalentereistamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

Santeri Larjanne

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 556 5582 Varaa online-tapaaminen
Joel Kuokkanen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 847 1888 Varaa online-tapaaminen
Jari Uusitalo

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 081 1151 Varaa online-tapaaminen

Vahvaa osaamista yli toimialarajojen

EmCellä on vahva osaaminen ja ymmärrys järjestöjen taloushallinnon erityistarpeista. Useat liitot, järjestöt ja yhdistykset ovatkin valinneet EmCe Taloushallinnon vahvan toimialaosaamisemme ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi.

Liitoille ja järjestöille

Ainoa asia, mikä ohjelmiston vaihdossa harmittaa on se, että teimme sen vasta nyt!

Kari Pauna
yrittäjä, Roin Tili- ja veropalvelut
Meillä on ilo työskennellä muun muassa heidän kanssaan
Tutustu asiakkaisiimme

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai varaa sinulle sopiva tapaamisaika suoraan kalenteristamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

Ota yhteyttä