Sähköinen taloushallinto – tehotyökalu ammattilaisille

Meillä on yksi tavoite – se on tehdä kirjanpitäjän työstä helpompaa ja huolettomampaa. Automaatio auttaa hoitamaan rutiinitehtävät ja manuaaliset tiedonsiirrot. Älykkäät toiminnallisuudet auttavat huomaamaan poikkeukset ja virheet.

Älä hukkaa aikaa – Anna automaation hoitaa kirjanpidon manuaaliset työt

 • Tositteet siirtyvät tapahtumien perusteella automaattisesti kirjanpitoon

 • Tilitettävät maksut muodostuvat järjestelmässä automaattisesti maksettaviksi laskuiksi

 • Kirjanpidon jaksotuksissa, vyörytyksissä ja kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon

Näin kirjanpito muodostuu automaattisesti tapahtumien perusteella EmCen sähköisessä taloushallinto-ohjelmassa ja sinä voit rutiinitehtävien sijaan keskittyä asiantuntijatyöhösi. Me teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia! 👍🏼

Katso kirjapito-ohjelman pikaesittely tästä

Kirjanpito ja palkanlaskenta samassa ohjelmistossa – Hoida yrityksesi sähköinen taloushallinto tehokkaasti ja läpinäkyvästi

EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma on kattava ja monipuolinen ohjelma ammattilaisille, jolla hoidat kirjanpidon ja palkanlaskennan työtehtävät samassa ohjelmassa. Ratkaisumme sähköiseen taloushallintoon sisältää paljon automaatiota, säästää työaikaasi ja on reaaliaikainen. EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmalla hoituvat talous- ja palkkahallinnon tehtävät täysin sähköisesti paperitta.

Kirjanpito

EmCen kirjanpito-ohjelmalla hoidat tehokkaasti niin sähköisen kirjanpidon, kuin perinteisen mappikirjanpidonkin. Meillä hoituu kaikki!

Lue lisää

Palkanlaskenta

Älykäs palkanlaskentaohjelma on palkanlaskijan paras kaveri, minkä kanssa hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti.

Lue lisää

EmCe 365 -palvelut

EmCe 365 -palvelu tarjoaa sähköiset työkalut ostolaskujen käsittelyyn, myyntilaskutukseen ja ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa.

Lue lisää

Pankkiyhteydet

EmCe Pankkiyhteyden avulla hoidat yhdessä ja samassa ohjelmassa kaikki tärkeimmät yrityksen maksamiseen liittyvät toimet. Et tarvitse erillistä maksuliikenneohjelmaa, eikä hyppimistä usean eri sovelluksen välillä.

Lue lisää

Tilinpäätös

Tehokkailla tilinpäätöstyökaluilla säästä silkkaa aikaa. Siinä ajassa missä teet yhden yrityksen tilinpäätöksen, EmCellä teet neljä samassa ajassa.

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakaspalvelussamme sinua auttaa aina kotimainen asiantuntija. Meillä et jää yksin ohjelmistosi kanssa – Soita meille, lähetä tukipyyntö tai etsi tietoa ohjekirjasta.

Tutustu asiakastukisivustoon
EmCen kirjanpito-ohjelmaa käyttävien tilitoimistojen liikevoittoprosentti on 11,7 % korkeampi.

EmCen kirjanpito-ohjelmaa käyttävien tilitoimistojen liikevoittoprosentti 11,7 % korkeampi

Voiko kirjanpito-ohjelman valinnalla olla vaikutusta tilitoimistosi kannattavuuteen? Administer Groupin tekemän selvityksen mukaan EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmaa pääjärjestelmänään käyttävien tilitoimistojen liikevoittoprosentti oli 11,7 % korkeampi kuin muilla tilitoimistoilla.

Lue koko blogi
Ilves ry:n toimistopäällikkö Kaija Hämelahti kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

EmCe-ohjelmiston automaatio on tuonut helpotusta isolta osin vapaaehtoistyöhön perustuvaan urheiluseuratoimintaan.

Kaija Hämelahti
Toimistopäällikkö, Ilves ry

Ilmoituskanava pakolliseksi keskisuurille yrityksille joulukuussa

Ilmoittajansuojelulaki velvoittaa yrityksiä, jotka työllistävät yli 50 henkilöä, ottamaan Whistleblowing-ilmoituskanavan käyttöön 17.12.2023 alkaen

Tutustu ja varaa esittely

Sähköinen taloushallinto – reaaliaikaista taloudenhallintaa

Kun kaikki taloudenhallinnan toiminnot ovat integroituna yhteen ja samaan sähköiseen taloudenhallintaohjelmaan, luodaan saumaton kokonaisuus, jossa tieto liikkuu automaattisesti ja kulut kohdistuvat älykkäästi. EmCen ratkaisut sähköiseen taloudenhallintaan tarjoavat sinulle reaaliaikaisen näkymän yrityksesi liiketoimintaan, ja voit tarvittaessa tarkentaa tietojasi porautumalla syvälle tositetasolle. Hyödynnä sähköistä taloudenhallintaa ja varmista parempi tieto parempien päätösten tueksi! 🤓

Varaa ilmeinen demo

Vanhat tutut rutiinit keskitettynä yhteen ohjelmaan

Sähköisen taloushallinnon ansiosta voit hoitaa kaikki tutut taloushallinnon työtehtävät yhdessä ohjelmassa. Sähköistämällä taloushallintosi säästät muun muassa aikaa, vaivaa ja paperia.

EmCen taloushallinto-ohjelman avulla hoidat kirjanpidon, ostoreskontran, laskutuksen ja tilinpäätöksen yhdestä paikasta.

Kun liität EmCe 365 -palvelut EmCen taloushallinto-ohjelmaan, saat uutta joustoa päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. EmCe 365 -palvelua on mahdollista käyttää yhdessä tilitoimiston kanssa tai yrityksessä, joka hoitaa oman taloushallinnon EmCen ratkaisuilla.

Mies istuu ja katsoo iPadilta EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelman hintaa.

Selkeä hinnoittelu – tiedät mitä maksat taloushallinnon ohjelmastasi

 • Maksat vain ohjelmiston käytöstä, et sen omistamisesta

 • Kiinteä kuukausiveloitus on helppo budjetoida

 • Hinnoittelumallimme on selkä ja ymmärrettävä

 • Vältyt yllättäviltä kuluilta

Jätä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous

Ohjelmistot tietoturvallisesti kotimaisessa vihreässä pilvessä

EmCe-ohjelmistot sijaitsevat Suomessa sijaitsevassa datakeskuksessa, jonka sähkö on 100% vihreää ja noin 20% käytetystä sähköstä on tuotettu omalla aurinkoenergialla. Lisäksi datakeskuksen jäähdytys toimii jopa 280 päivänä vuodesta ilman sähköä, ulkoilman ansiosta. Palveluntarjoajana toimii Magic Cloud, jonka tietoturvaa sertifioidaan säännöllisesti (ISO 27001 -sertifikaatti on tae toimivasta tietoturvasta). 💚

Sähköinen, mappi vai hybridi?

 • Pitäisikö siirtyä sähköiseen kirjanpitoon?

 • Mitkä ovat perinteisen mappikirjanpidon hyödyt ja haitat?

 • Entä, miten hybridimalli toimii?

Lataa maksuton oppaamme ja löydä yrityksellesi sopivin tapa hoitaa kirjanpito. Meillä sinulla on vapaus valita!

Lataa maksuton opas

Uusi kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma käyttöön sovitussa aikataulussa

Varmistamme ohjelmiston hallitun käyttöönoton yhteisen suunnitelman mukaisesti sovitussa aikataulussa. EmCen asiantuntijat ovat ohjelmiston käyttöönotossa mukana koko käyttöönottoprojektin ajan. Ohjelmistoprojekti ei suinkaan pääty käyttöönottoon, päinvastoin. Asiakastukemme pitää huolta, että yhteiselo järjestelmän kanssa sujuu myös käyttöönoton jälkeen ja olemme tukenasi päivittäisessä arjessasi.

Tutustu toimitusmalliimme
EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma - nainen tekee töitä EmCe-ohjelmalla.

Uusille tilitoimistoille kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma vuodeksi ILMAISEKSI!

 • Saat EmCen ohjelmiston käyttövalmiina

 • Kattavat koulutukset aloituksen tueksi

 • Apua myyntiin ja markkinointiin

Tarjoamme sähköisen talous- ja palkanlaskentaohjelman uusille tilitoimistoille ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi.

Halua kuulla lisää tarjouksesta

Miten voimme olla avuksi?

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa etätapaaminen suoraan kalentereistamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

EmCen asiakkuuspäällikkö Santeri Larjanne.
Santeri Larjanne

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 556 5582 Varaa online-tapaaminen
EmCen asiakkuuspäällikkö Joel Kuokkanen.
Joel Kuokkanen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 847 1888 Varaa online-tapaaminen
EmCen asiakkuuspäällikkö Jari Uusitalo.
Jari Uusitalo

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

040 081 1151 Varaa online-tapaaminen

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai varaa sinulle sopiva tapaamisaika suoraan kalenteristamme. Kuuntelemme ja kerromme miten voimme auttaa sinua sähköisillä taloushallinnon ratkaisuillamme.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme kokemuksia EmCestä

Katso mitä asiakkaamme sanovat meistä
Paula Suurmaa Gubbesta kertoo asiakastarinassa, miksi Gubbe valitsi EmCen palkanlaskentaohjelman.

2.11.2022

Gubbe

Gubbe valitsi palkanlaskuohjelmaksi EmCe Palkkahallinnon, koska se toimii selkeästi ja loogisesti ja tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnallisuudet.

Ilves ry:ssä pelaava poika potkaisee jalkapalloa.

1.7.2022

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Järjestöt

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on tehnyt taloushallintoaan HLU:n kanssa yhteistyössä, ja kun HLU otti Emcen käyttöönsä, oli luonnollista että…

7.5.2021

EmCe 365, Tilitoimistot

Kajaanin Tilitaito

Korona on pakottanut monet yrittäjät pohtimaan ydinliiketoimintaansa. Kriisi on saanut myös ihmiset arvioimaan omia tekemisen tapojaan uudelleen, mikä on kannustanut…