Lisäarvotuotteilla tehoa ja automatiikkaa

Olemme kehittäneet joukon lisäarvotuotteita, jotka tehostavat Microsoft Dynamics 365 Business Central ja NAV -toiminnanohjausjärjestelmän prosesseja ja toimintoja vastaamaan paremmin suomalaisia vaatimuksia. Näitä palveluja et saa muilta kumppaneilta.

EmCe Base App

  • Talouden prosessien korkeampi automaatioprosentti

  • Keskitetty talousfunktio mahdollistaa tehokkaamman hallinnon

  • Parempi käyttäjäkokemus

EmCe Base App on laajennusosa, joka mahdollistaa suomalaisen kirjanpitoratkaisun globaaliin Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään. Käyttäjäkokemus paranee, kun manuaaliset työt ja virheet vähenevät. Esimerkiksi yli 95% tapahtumista voidaan kirjata sääntöjen ja tiliöintiautomatiikan avulla.

EmCe Base App sisältää mm. tuotteistettuja liittymiä, kuten ostolaskujen kierrätykseen, vyörytystoiminnallisuuden, joka tarjoaa korkeamman automaatioasteen verrattuna vakioversion toimintoon, edistyneet Finvoice ja Sepa -toiminnot, helpotuksia viranomaisilmoittamiseen sekä kehittyneet konsernin konsolidointi ja eliminointi toiminnot.

Kysy lisää lisäarvotuotteista

Eniten arvostan pitkäjänteistä kumppanuutta. Meillä on pitkä yhteistyöhistoria EmCen kanssa, minkä varrelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä, mutta aina ollaan ongelmat pystytty ratkomaan nopeasti ja tehokkaasti.

Panu Tolonen
tietohallintojohtaja, EasyZone

Haluatko kuulla lisää?

Asiantuntijamme kertovat mielellään enemmän palveluistamme ja millaista lisäarvoa ne mahdollistavat sinun liiketoiminnallesi.

Ota yhteyttä